Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 15-10-09, 13:00   #1606
STREET
Daewoo Driver

Stage 5

STREET's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Club TICO

Quote:
Originally Posted by aXXo View Post
Cu consumul am cam rezolvat-o. Dar ca să fiu sigur, voi ce consum aveţi în oraş? (sincer)
Şi încă o intrebare: dacă fişele dau la masă, care sunt "prejudiciile" aferente acestui "defect", aduse maşinii?
~ 25l/450 km
STREET is offline   Reply With Quote
Old 15-10-09, 14:02   #1607
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Cu consumul am cam rezolvat-o. Dar ca să fiu sigur, voi ce consum aveţi în oraş? (sincer)
Şi încă o intrebare: dacă fişele dau la masă, care sunt "prejudiciile" aferente acestui "defect", aduse maşinii?
mers lejer, calm, fara cozi infernale, intre 6.3 si 6.8 la 100 km. daca mergi doar intre orele 5 si 7 in militari si bagi picioru in ea mereu, te duce la 8 litri/100km. dar trebuie sa fii si animal ca chinui masina asa...
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 15-10-09, 14:44   #1608
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Deci tot am consumul cam mare. Am undeva intre 8-9 acum in oras. Tot mai e ceva ce trebuie reglat... fir-ar! Deci Radacini-ul nu m-a rezolvat cum trebuie (mentionez ca acest consum este in Giurgiu si mai ales ca sunt si bland cu masina) :-s
Ex => Familie Ford Fiesta MK6 Blue Devil !
Ex => Familie Daewoo Tico SL Sleepy Beauty!
aXXo is offline   Reply With Quote
Old 15-10-09, 15:19   #1609
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Deci tot am consumul cam mare. Am undeva intre 8-9 acum in oras. Tot mai e ceva ce trebuie reglat... fir-ar! Deci Radacini-ul nu m-a rezolvat cum trebuie (mentionez ca acest consum este in Giurgiu si mai ales ca sunt si bland cu masina) :-s
du-te si fa-le scandal. zi-le ca iti consuma prea mult. poate iti mai regleaza umpic carburatoru...
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 08:39   #1610
cosmin_stm

Stock

cosmin_stm's Avatar

salutare la toti ticomani. in legatura cu consumul la tico,mai bine te duci sa faci un test de noxe care nu te duce mai mult de 10 ron cel putin atat am dat eu in ploiesti si dupa aceia mai fai un consum sa vezi cat mai consuma.al meu ia cam 5,7 mixt si viteza de 90,100,110 adica mers mai sportiv.parerea mea incerca un test de noxe si mai vorbim salutare si drumuri bune.scuze de greseli.
cosmin_stm is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 09:05   #1611
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Am si toba ciupita. Mai intai sa schimb topa finala si apoi sa fac testul...
Old 22-10-09, 17:21   #1612
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Gata băieți: am facut și toba, am fost și la Slobozia (Ialomița) la acel meseriaș de care spuneam (confirm că a știut din prima ce a avut :D), merită!
Iar dacă nu am menționat, atunci este un "nene" în Slobozia de Ialomița, care are și atestat în ceea ce privește Daewoo Tico obținut in Koreea, care ar putea rezolva unele probleme. Nu bat cu ciocanul în cui adică nu pot confirma acest lucru, nu fac reclamă, nu vreau să jignesc pe nimeni ci doar vreau să spun că am fost mulțumit de serviciile dânsului.

Deci, mi-a schimbat următoarele:
- fișele
- termostatul
- a mai meșterit puțin la delcou
- a pus-o pe aparatul ce măsoară noxele (cică a ieșit excelent), (acum nu știu dacă a spus-o la vrăjeală dar dat fiind faptul că totul este "fresh"/nou la mașină, nici nu mă îndoiam de vreo noxă "suspectă").

Concluzie: am avut un consum mixt (Giurgiu-București (30km cel puțin parcurși)-Slobozia-București (iar 30km cel puțin parcurși)-Giurgiu (mers cam cu 110km/h (imediat ajunge de la 100 la 130/140))) de 5%, adica la 225Km parcurși am consumat 11.3 litrii. La 450 -> 23, prea bine, zic eu. Mai sunt și jantele care sunt mai grele, deci trage puțin mai greu... Mă declar super mulțumit mai ales că stiu că mai trebuiesc reglați culbutorii unde mai reiese și de acolo, încă un mic procentaj de consum pe minus:D
Acum, ca un offline: dorește cineva sa doneze/vândă piesa din imagine? Când am început reasamblarea titiului, am observat că nu le mai am p-acestea. O fi avut "altul" nevoie de ea... :| Dacă se donează, fac cinste, dacă se vinde, cer un preț...

Mulțumesc frumos tuturor!

P.S. 1: Pozitia numărului din față este copiată după celebra TM32CIP, drepturile de autor se respectă :D.
P.S. 2 : Mai trebuie vopsită ca să termin treaba cum trebuie (și să scap o dată de roșul acela)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	piesa.jpg
Views:	217
Size:	100.2 KB
ID:	1140186   Click image for larger version

Name:	al meu.jpg
Views:	143
Size:	201.1 KB
ID:	1140187   Click image for larger version

Name:	a mea.jpg
Views:	137
Size:	176.3 KB
ID:	1140188  

Last edited by aXXo; 22-10-09 at 17:44.
Old 22-10-09, 17:28   #1613
RD-Woo

Stage 5

RD-Woo's Avatar

Quote:
... am fost și la Slobozia (Ialomița) la acel meseriaș de care spuneam (confirm că a știut din prima ce a avut...
Spune-mi si mie PM cine-i meseriasu' asta de nu-l cunosc..
ca m-ai facut curios... fiind din aceeasi localitate...
RD-Woo is offline   Reply With Quote
Old 22-10-09, 17:36   #1614
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by RD-Woo View Post
Spune-mi si mie PM cine-i meseriasu' asta de nu-l cunosc..
ca m-ai facut curios... fiind din aceeasi localitate...
Am modificat postul, dar o sa trimit si pm.
Old 22-10-09, 18:04   #1615
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Corectez:
Quote:
Concluzie: am avut un consum mixt (Giurgiu-București (30km cel puțin parcurși)-Slobozia-București (iar 30km cel puțin parcurși)-Giurgiu (mers cam cu 110km/h (imediat ajunge de la 100 la 130/140))) de 5%, adica la 225Km parcurși am consumat 11.3 litrii. La 450 -> 23, prea bine, zic eu. Mai sunt și jantele care sunt mai grele, deci trage puțin mai greu... Mă declar super mulțumit mai ales că stiu că mai trebuiesc reglați culbutorii unde mai reiese și de acolo, încă un mic procentaj de consum pe minus
Este valabil doar jumătate, deoarece, la dus mi-a consumat 15 litrii (nu era ajustată). Nu știu unde mi-a fost gândul...
La întors, la 225km mi-a luat 11.3, adica 5.1%.

Poate, totuși:
Quote:
[...] dorește cineva sa doneze/vândă piesa din imagine? Când am început reasamblarea titiului, am observat că nu le mai am p-acestea. O fi avut "altul" nevoie de ea... Dacă se donează, fac cinste, dacă se vinde, cer un preț...
Scuze și numai bine!
Old 22-10-09, 19:17   #1616
TheEnZo

Stage 5

TheEnZo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by PetricaCBD View Post
daca este cineva interesat....am de vanzare pentru matiz sau tico niste piulitze de roti(16 buc) cu tot cu antifurturi(4 bucati si cheia speciala pentru ele) la doar 50 ron....pozele cu ele sunt mai jos....si mai am 4 inele rosii(se vad intr-o poza) se pun pe la jante....nu stiu ce sunt...dar le dau moka celui care cumpara piulitzele....astept PM de la cei interesati
Piulitele de la prezoanele de Tico nu se potrivesc la Matiz si nici invers.
TheEnZo is offline   Reply With Quote
Old 22-10-09, 20:49   #1617
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
P.S. 1: Pozitia numărului din față este copiată după celebra TM32CIP, drepturile de autor se respectă .

CELBRUL nu celebra ! Arata foarte bine, bravo.
TM32CIP is offline   Reply With Quote
Old 22-10-09, 21:12   #1618
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by TM32CIP View Post
CELBRUL nu celebra
Scuze, celebrul! A mea este o "domniță" deoarece mulți "alții" se uită după "ea", aici. :D

Quote:
Originally Posted by TM32CIP View Post
Arata foarte bine, bravo.
...și încă cred că arată jalnic acum, trebuie neapărat o revopsire, deoarece, a suferit reparații capitale. Înainte s-o cumpăr, fostul proprietar o lovise, (automat, o lovești și o vinzi după) și în loc să îi schimbe lonjeronul, l-a peticit. Când l-am desfăcut m-am închinat și nu mi-a venit să cred că am putut circula așa cu titiu. Apoi m-am hotărât să fac toata treaba cum trebuie, chit că deja am cheltuit o sumedenie de bănuți în ea... acum se simte satisfacție și, relativ, siguranță...
V-am întrebat în urmă cu ceva luni, dacă sa îmi modific și eu capota, iar mulți mi-ați sugerat să nu; v-am ascultat sfatul, și e intactă... deși, incă mai am machetele care trebuiau sudate pe capotă, pentru "bad boy"...

În rest, cum o vedeți in pozele în care arată cu aripa dreaptă neagră... asa este acum. Aș încerca o vopsire în roșu (deoarece rare sunt), aveți idee cât ar costa omologarea (din alb în roșu)? Merită? Sau să "o" las albă?
Attached Thumbnails

Name:	01.jpg
Views:	109
Size:	152.9 KB
ID:	1140510   Click image for larger version

Name:	02.jpg
Views:	84
Size:	140.5 KB
ID:	1140511   Click image for larger version

Name:	03.jpg
Views:	106
Size:	147.8 KB
ID:	1140512  

Name:	04.jpg
Views:	95
Size:	120.3 KB
ID:	1140513   Click image for larger version

Name:	05.jpg
Views:	83
Size:	147.9 KB
ID:	1140514   Click image for larger version

Name:	06.jpg
Views:	76
Size:	212.1 KB
ID:	1140515  

Name:	07.jpg
Views:	98
Size:	121.0 KB
ID:	1140516   Click image for larger version

Name:	08.jpg
Views:	84
Size:	133.2 KB
ID:	1140517   Click image for larger version

Name:	09.jpg
Views:	67
Size:	146.6 KB
ID:	1140518  

Name:	10.jpg
Views:	137
Size:	114.8 KB
ID:	1140519  
Old 23-10-09, 11:20   #1619
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

E relativ ieftin sa schimbi culoarea in talon... mergi cu cartea masinii si talonul la RAR, platesti o taxa de aproximativ 100 ron (poate o fi ceva mai mult, sau ceva mai putin, dar pe acolo), dupa care trebuie preschimbat talonul cu unul nou, in care sa scrie noua culoare... automat platesti taxa pt talon, dar nu e scumpa. Cel mai sigur e sa suni la RAR si sa intrebi.
Old 23-10-09, 11:50   #1620
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Am sunat, mi-au zis că trebuie s-o vopsesc mai întâi, apoi să vin la ei cu talonul și vor trece direct pe talon modificarea, și costă doar 79lei. Atât!
Perfect, atunci cred că rosie o voi vopsi :D

Poza e luată tot de pe forum, nu-i așa că-i frumoasă ? 8->
Attached Thumbnails

Name:	Red.jpg
Views:	124
Size:	99.4 KB
ID:	1141370  
- Copyright 2025 4Tuning -