02-06-10, 08:29
|
|
 Stage 4
|
Re: Club TICO
Eu sunt pentru: Delta respectiv Vama Veche! Dupa cat vad o sa scoatem ticozaurii la nisip ! Sa-i pregatiti sa nu faca insolatie
|
|
|
02-06-10, 09:00
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Vama Veche suna extrem de bine! Eu zic sa ramana asa  doar sa stabilim data-intervalul.
|
|
|
02-06-10, 09:38
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SKR*
O data mai exacta? +/-2 saptamani?
|
se va stabili ulterior ii doar iunie mai este iulie  prin iulie se va sti o data exacta
|
|
|
02-06-10, 10:01
|
|
Stage 2
|
Z4pP - Vama Veche ... oferta este foarte buna
|
|
|
02-06-10, 11:57
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
STREET - Brasov
z4pp - Vama Veche
topser - Vama Veche
B-99-SAA - Vama Veche sau Brasov
luciang - Brasov
Edy - Brasov
Am vorbit mai devreme cu Edy si voteaza pentru Brasov
Last edited by STREET; 02-06-10 at 12:25.
|
|
|
02-06-10, 12:06
|
|
 Stage 4
|
Eu unu ma gandesc ca la vama veche ar iesi super dar tinand cont ca Brasovul ar fi mai in centru' si mai aproape de majoritatea participantilor si mai de criza, votez si eu tot pentru Brasov
|
|
|
02-06-10, 12:59
|
|
Stage 1
|
Vama Veche  )
|
|
|
02-06-10, 14:11
|
|
 Stage 5
|
Incerc cat mai strict sa-mi fac un calcul estimativ al "concediului" ....GPS'ul meu spune 900 + 900 ... 1800 Km dus intors. Sub 150 euro (600 lei) benzina nu am cum sa o scot nici daca imping masina  Unde mai pun 250 lei cazarea la Alex ca stau 5 nopti daca tot vin ( si ma primeste evident  ) .... tigari sa zicem ca iau de aici ieftin, si ramane mancarea + bautura pe 5 zile care e un MINIM de 100 euro .... Deci fara vreo 13 sute de ron n-am cum sa plec de-aici  si spun asta, pentru ca sunt cel mai dezavantajat dpdvd al locatiei ( ca distanta si consum ) ....
Ce pot sa zic, daca asta voteaza majoritatea, voi incerca sa ma supun ... iar daca nu reusesc, asta este.
Nu comentez absolut NIMIC de idee, atat locatia cat si ideea sunt geniale, cazare ireprosabila ( am fost la alex, e mega ok ) la fel si pretul pe care ni-l face  Atat sper sa ma pot descurca, altfel ...
|
|
|
02-06-10, 14:44
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TM32CIP
Incerc cat mai strict sa-mi fac un calcul estimativ al "concediului" ....GPS'ul meu spune 900 + 900 ... 1800 Km dus intors. Sub 150 euro (600 lei) benzina nu am cum sa o scot nici daca imping masina  Unde mai pun 250 lei cazarea la Alex ca stau 5 nopti daca tot vin ( si ma primeste evident  ) .... tigari sa zicem ca iau de aici ieftin, si ramane mancarea + bautura pe 5 zile care e un MINIM de 100 euro .... Deci fara vreo 13 sute de ron n-am cum sa plec de-aici  si spun asta, pentru ca sunt cel mai dezavantajat dpdvd al locatiei ( ca distanta si consum ) ....
Ce pot sa zic, daca asta voteaza majoritatea, voi incerca sa ma supun ... iar daca nu reusesc, asta este.
Nu comentez absolut NIMIC de idee, atat locatia cat si ideea sunt geniale, cazare ireprosabila ( am fost la alex, e mega ok ) la fel si pretul pe care ni-l face  Atat sper sa ma pot descurca, altfel ...
|
prea mult rosu ai pus acolo si eu is de acord cu tine prea mult consum prea mult drum
uite aici o harta cu mai putin rosu care avantajeaza TOATA comunitatea timisoara cluj constanta, bucuresti etc... dinstante ~ egale costuri de cazare ZERO distractie GARANTATA
un mic apel la judetul constanta 
intelegetine si pe noi ca suntem in alt capat de tara si haideti mai pe "shientru" 
ma gandesc cat am de venit eu, de cip nu mai zic nimic ii in capatul opus
anul trecut la brasov a fost EXCELENT, poate asa facem o mica brigada si cu matizu ca anul trecut
|
|
|
02-06-10, 14:54
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
STREET - Brasov
z4pp - Vama Veche
topser - Vama Veche
luciang - Brasov
Edy - Brasov
DonT - Vama Veche
Brasov - 3 puncte
Vama Veche - 3 puncte
|
|
|
02-06-10, 18:29
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by STREET
STREET - Brasov
z4pp - Vama Veche
topser - Vama Veche
luciang - Brasov
Edy - Brasov
DonT - Vama Veche
Brasov - 3 puncte
Vama Veche - 3 puncte
|
+TM32CIP - Brasov si
+quick_5hifter - Brasov  - nu ca m-as fi saturat de Vama Veche sau ca vreau sa vad si alte locatii, insa asa ar fi cel mai corect si rentabil pentru toata lumea  sa fie mai in centrul tarii. Cat despre Vama Veche, eu voi fi acolo si la anul, si peste doi ani, deci e timp  si poate voi putea asigura si conditii mai bune pentru toata lumea.
|
|
|
02-06-10, 20:37
|
|
 Stage 5
|
Multumesc Alex pentru ca ai votat si pentru mine, vot pe care il SUSTIN - Brasov.
Daca asa ramane, si e toata lumea de acord, haideti sa discutam cu baietii din Club Matiz, si de ce nu .. Seicento ! Bigger crowd - better
Ii rugam estimativ sa faca o lista cu doritorii sa le confruntam cu ale noastre.
...
si de asemenea sa incepem sa ne organizam, nu neaparat cine ce aduce, dar sunt aspecte care conteaza maxim gen : ceaun mare, gratare, umbrare/umbrele, un bidon (butoias) in care sa punem apa incalzita pentru dush, sfori, mese, sniper, topoare, etc ..
Cum anul trecut am lipsit  eu nu stiu locatia, mai sunt poze / detalii / coorodonate sa ma uit si eu orientativ ? Pentru ca in judetul Brasov sunt foarte multe locatii belea ( personal am fost si recomand Predeal - cabana 3 brazi ... e ditamai platoul verde, si este butic etc, la 5km de predeal, si o sosea BLANA ) ..... eu merg oriunde, atata timp cat putem face circ sa nu ne trezim ca deranjam pe yo stiu care
|
|
|
02-06-10, 20:42
|
|
 Stage 5
|
Votez Brasov, in mare este ok August pentru mine, dar nu vreau sa promit aiurea (alte planuri)
|
|
|
02-06-10, 22:05
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
STREET - Brasov
z4pp - Vama Veche
topser - Vama Veche
luciang - Brasov
Edy - Brasov
DonT - Vama Veche
TM32CIP - Brasov
quick_5hifter - Brasov
SKR* - Brasov
Brasov 6
Vama Veche 3
Alex imi place cum gandesti  esti corect
Cip fiecare isi aduce ce vrea, vine pregatit full !!! nu se impune ca x sa aduca gratar y sa aduca ceaun si z sa aduca sacure.
putem chema si matizul dupa ce stabilim locatia exacta, sa mai asteptam pana saptamana viitoare sa se voteze. referitor la seicento cred ca s-ar simti ciudat  sa fie intre fratii daewoo, mai bine doar matiz si tico...asa ca intre frati   
iti postez imagini cu ce a fost anul trecut
|
|
|
02-06-10, 22:18
|
|
 Stage 5
|
Ultimul meu "comentariu", promit
Cat e de mers de unde se termina soseaua, pana unde ati pus corturile ? Intreb pentru sub baia mea de ulei nu incape nici un pachet de tigari culcat 
Locatia pare super, pentru ca nu vad pe nimeni in jur, si crek putem fura electricitate  
ps: se mai adauga un membru
BJ (Resita) - Brasov,
care va veni cu mine daca nu isi termina masina, cu purtatoarea de fusta din dotare !
ps: ce trezire va dau dimineatza  
Last edited by TM32CIP; 02-06-10 at 22:21.
|
|
|
|
|