08-01-10, 13:31
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: Club TICO
Dupa cum spuneam, pretul e de supercriza, ar trebui sa se documenteze mai bine domnul Antonyo, pe care nu il prea vad eu in stare sa si-l puna pe masina; spun asta pentru ca in ultima discutie pe mess nu parea incantat de faptul ca nu e totul "plug&play" de parca un engine swap se face in 2 ore 
Pretul momentan asta e, dar daca bate cineva la usa cu o suma mai mica, cash, s-ar putea sa fiu incantat  Deocamdata motorul e in sufragerie, curat, ca nou, iar in garaj catastrofa
https://forum.4tuning.ro/463-motoare/.../new-post.html
ps: Morpheus, cum adica " nu ai ce face cu el " ???????
|
|
|
08-01-10, 15:00
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Eu zic ca un asemenea motor isi merita banii... este destul de rar si ideal pt Tico. Pt masinile astea (Daewoo) nu exista plug&play, nu au existat motorizari "sport" pe nici un Daewoo... vezi si exemplu Cielo/Espero - motorizari de Opel. Se potrivesc, dar nu se pun ca un bec
|
08-01-10, 15:36
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
... ma gandeam sa il ia Antonyo sa'l puna pe tico lui ...
|
In cazul asta, mai bine fac un imprumut in banca si-l iau eu inapoi sa-l tin degeaba
@CIP: stiu ca ai cheltuit enorm sa-l pui la punct, iar acum n-o sa-ti mai scoti nici macar 75% din banii cheltuiti.... insa daca trec si eu de criza, ma gandesc foarte serios sa-l iau inapoi la un pret care sa fie bun si pentru tine, ca imi pare tare rau dupa bijuteria asta de motor. Adica nu-mi pare rau ca a ajuns la tine, imi pare rau ca nu il mai pui TU.
Nu stiu pe ce l-as pune, in niciun caz tot pe Tico (as vrea ceva mai mic, in 2 usi). Ramane sa vorbim, in orice caz nu vreau sa te incurc momentan, te anunt eu cand imi permit sa deschid discutia 
Toate bune si spor la vanzare! Daca nu-l iau eu, sper sa ajunga pe maini bune!
|
|
|
08-01-10, 17:43
|
|
 Stage 5
|
@Geo : pe subiect as always, e o raritate, si la cat am muncit la el il dau cadou la banii astia, am doritor care pe LOGAN se vrea a face senzatie, dar mai pe tico/matiz/seicento/panda/etc ...
@Alex : daca stiu ca il iei tu, nu imi pare rau ca pierd atatia bani, si stim amandoi de ce, adu-ti doar aminte cate/cum am pus totul la cale sa il aduc aici   ce vremuri frate ... say the word, si ti-l pun la naftalina daca e. Motorul are la activ aprox 1000km rulati (prin portbagaje)   bucuresti - Cta - timisoara.
|
|
|
17-01-10, 11:48
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
@Rapid Mafia:
Aici e "club tico", nicidecum sectiunea de vanzari... si discutia la care te referi tu era despre un motor turbo de Daihatsu, nu despre unul de tico.
Te rog sa citesti si sa respecti regulamentul. Pt moment posturile tale au fost sterse.
|
|
|
17-01-10, 18:58
|
|
 Stage 5
|
Geo, e ceva ca am anuntat si aici ca dau motorul ? Nu de alta, dar mi se pare cel mai indicat loc pentru a fi vazut de posesorii de Tico, ca nu toti intra la sectiunile specifice. Daca e problema, sterge posturile
|
|
|
18-01-10, 09:10
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Nu. Nu fac favoritisme intre tine si alti useri... dar motorul tau, cum am spus si mai sus, e ceva rar si nu mi se pare nimic in neregula sa se discute despre el aici.
Faceam referire la 2 posturi legate de vanzarea a "inca" unui motor de Tico, de catre RapidMafia.
|
|
|
19-01-10, 21:52
|
|
Stage 2
|
salut sunt si proaspat posesor de tico
|
|
|
19-01-10, 21:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tico mid
salut sunt si proaspat posesor de tico
|
Salut si bine ai venit pe forum. Rezerva'ti putin timp si fa-ti profilul, semnatura, poza, etc ... si apoi pune aici niste poze cu masina, si cateva detalii despre ea !
Multa bafta
|
|
|
20-01-10, 21:18
|
|
Stage 2
|
poze inca nu iam facut urmeaza mai am de facut mici reparatii si apoi o vopsea totala abea astept sa vad cum merge
|
|
|
21-01-10, 09:09
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
Salutare,
Imi poate recomanda cineva dintre voi, cam ce xenoane sa pot pune pe ticolet? Sau daca ar avea cineva de vanzare...? O recomandare, ceva, de undeva?
Multumesc.
|
|
|
21-01-10, 09:59
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aXXo
Salutare,
Imi poate recomanda cineva dintre voi, cam ce xenoane sa pot pune pe ticolet? Sau daca ar avea cineva de vanzare...? O recomandare, ceva, de undeva?
Multumesc.
|
https://forum.4tuning.ro/313-discutii...e/page-13.html
Vorbeste cu Serban, il recomand intotdeauna cand e vorba de xenon.
dar, asa cum s-a mai tot discutat (si aflat pe propria piele de unii  ), nu lua mai sus de 5000k. 4300 sau 5000 k maxim, dupa astea nu mai ai vizibilitate buna. 5000 k e compromisul, lumina alba si destul de clara. 4300 e mai galbuie putin, dar lumineaza mai bine.
|
|
|
21-01-10, 10:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
https://forum.4tuning.ro/313-discutii...e/page-13.html
Vorbeste cu Serban, il recomand intotdeauna cand e vorba de xenon.
dar, asa cum s-a mai tot discutat (si aflat pe propria piele de unii  ), nu lua mai sus de 5000k. 4300 sau 5000 k maxim, dupa astea nu mai ai vizibilitate buna. 5000 k e compromisul, lumina alba si destul de clara. 4300 e mai galbuie putin, dar lumineaza mai bine.
|
Multumesc frumos, deci recomandarea ar fi 4300k.
|
|
|
21-01-10, 11:38
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Eu am de 5000k si sunt multumit... diferenta e foarte mare, intre halogen si xenon, cel putin la farurile de Cielo.
Diferenta intre 4300 si 5000k se vede pe asfalt ud, ploaie etc. Cu cat culoarea (k) e mai mica, mai apropiata de lumina soarelui, cu atat se vede mai bine. Cateodata parca ar fi de preferat 4300 in loc de 5000k... tu alegi.
Oricum, nu lua de 6000k, cum fac multi... se vede frumos, dar luminozitatea e... slaba. Vorbeste cu Serban, iti da el mai multe detalii, desi cred ca tot recomandarile astea ti le va da...
|
|
|
21-01-10, 12:38
|
|
 Stage 5
|
Geo, dar pe uscat e clar, e in avantaj 5000k, nu? Cred ca o sa merg pe 4300k, deoarece e mai util astfel. Oricum, eu momentan am niste philips-uri de opel vectra, de 55w (mai multe detalii nu stiu sa dau) dar:
https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...ml#post2325997 astea sunt. Nu sunt xenoane! In poza lumina se vede mai alba deoarece, asa a fost reglat automat ISO-ul telefonului.
Am lasat un post si pe thread-ul lui serban, sa aflu si recomandarea dansului si o sa fac acest pas, in curand. Momentan nu am probleme cu vizibilitatea, chiar sunt foarte multumit (dupa cum se vede si in poza) dar daca se poate, de ce sa nu profit de xenoane. Dar, mai am o intrebare: Aceste becuri xenon de 4300k sunt si simple si/sau duble (bi) ?
|
|
|
|
|