17-04-10, 10:08
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
Re: Club TICO
Salutare all:
Quote:
Originally Posted by aXXo
|
Legat de Woofer, aleg (aprox 5mil pe beloud):
http://www.crutchfield.com/S-dVuE84r...pa-122-7w.html
Quote:
Originally Posted by aXXo
|
Acum, intrebarile mele:
1. Statia este suficienta pentru acest infinity + boxele care deja le am?
2. Are, pana la urma, cineva schita sa pot construi si eu cutia pentru portbagaj (pentru acel woofer)? Sau este careva amabil sa o scrie? :D
3. Multumesc all si sper sa ma ajutati, numai bine !
|
|
|
17-04-10, 21:01
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by SKR*
Welcome. Interesant displayul cu treapta de viteza 
|
Ideea o am de pe Dacia Forum ( http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=112106&st=0). Implementarea pe Tico nu este complicata, dar necesita mult timp pentru calibrarea treptelor de viteza. Sistemul e compus dintr-un magnet pus pe tija schimbatoarului de viteze, iar pe margini sunt pozitionate 6 relee reed. Maine o sa postez cateva imagini cu pozitionarea senzorilor din jurul schimbatorului.
|
|
|
18-04-10, 01:50
|
|
 Stage 5
|
Ar fi foarte tare, multumim!
|
|
|
18-04-10, 23:08
|
|
Stage 3
|
Am facut un exemplu de circuit pentru afisorul treptei de viteza si am fotografiat dispunerea releelor reed pe suportul de plastic al schimbatorului. Un releu reed costa cam 2 lei, dar se gasesc si in alarmele alea de 38000 care se monteaza la usa sau in senzorii de la vitezometrele de bicicleta (ala montat pe furca). E important ca releul sa fie cat mai sensibil.
|
|
|
20-04-10, 21:59
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
EK90 ala ii ceas de cielo?
|
|
|
20-04-10, 23:22
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by STREET
EK90 ala ii ceas de cielo?
|
Da, e ceas de Cielo de la dezmembrari. Tot de Cielo mai am solenoidul de la portbagaj, de la rezervor si clopotelul pentru pozitii.
|
|
|
20-04-10, 23:45
|
|
Stage 2
|
EK90 sal... si ceasu de cielo se potriveste la mufa cu ce are tico acolo? sau ai legat alte fire? si vroiam sa stiu dk ii scade din intensitatea luminii cand aprinzi farurile|
|
|
|
21-04-10, 00:33
|
|
 Stage 5
|
Are vreo 4 fire (sau 3 sa fie?) un plus pe contact, plus permanent, un minus si un fir gri (responsabil de iluminare - il legi la ceva ce se aprinde cand aprinzi farurile). Nu e mare lucru sa tragi firele astea chiar daca nu exista dinainte. Doar sa iei ceasul cu tot cu mufa sa nu te chinui sa le lipesti...
|
|
|
21-04-10, 11:16
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by z4pp
EK90 sal... si ceasu de cielo se potriveste la mufa cu ce are tico acolo? sau ai legat alte fire? si vroiam sa stiu dk ii scade din intensitatea luminii cand aprinzi farurile|
|
Sal! Eu am tras fire separat pentru ceas. Are doua fire care vin la +(vcc) si -(gnd) permanent, unul de contact (ign) si unu care se leaga la + pozitii (dimmer) pentru reducerea intensitatii cu care lumineaza display-ul vfd (nu e obligatoriu sa fie legat).
|
|
|
21-04-10, 21:03
|
|
 Stage 5
|
Cine are URGENT cunostinta de un parbriz de Tico ? Nu neaparat nou, dar preturi rezonabile va rog, cat mai repede !!! Multumesc .
|
|
|
21-04-10, 21:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TM32CIP
Cine are URGENT cunostinta de un parbriz de Tico ? Nu neaparat nou, dar preturi rezonabile va rog, cat mai repede !!! Multumesc .
|
Ti-am lasat un PM. Bafta
|
|
|
21-04-10, 23:50
|
|
 Stage 5
|
Multumesc frumos, raman dator !
Din aceeasi curiozitate ca tine si toti altii, am iesit azi sa dau o tura cu masina, si din pura prostie nu aveam nici frane (decat frana de mana) nici volanul fixat cu surub, si la o pedala serioasa am ramas cu el in mana ( DA, ACCELEREAZA INCREDIBIL DE TARE MASINA  ) ... tras frana de mana, dealatu ... peste cap in canal  m-am lovit destul de serios, dar multumita ranforsarii din fata facuta ca la carte masina nu are ABSOLUT NIMIC. cu exceptia parbrizului spart, din cauza bateriei care din portbagaj mi-a zburat in cap, m-a ars cu acid, si s-a oprit in parbriz ... Am zis ca nu ma "laud" cu asta, dar sa fie invatatura de minte tuturor !!! Nu va jucati cu franele, fixati TOTUL temeinic dupa orice interventie, nu doresc nimanui sa vada canalul de 2m adancime la 160km/h frontal si sa nu ai cum sa opresit masina ....
Colac peste pupaza, maine imi termin franele si vineri e gata, complet asamblata si gata de scandal
O seara faina tuturor!
|
|
|
22-04-10, 00:08
|
|
Daewoo Driver
Stage 2
|
Quote:
Din aceeasi curiozitate ca tine si toti altii, am iesit azi sa dau o tura cu masina, si din pura prostie nu aveam nici frane (decat frana de mana) nici volanul fixat cu surub, si la o pedala serioasa am ramas cu el in mana ( DA, ACCELEREAZA INCREDIBIL DE TARE MASINA  ) ... tras frana de mana, dealatu ... peste cap in canal  m-am lovit destul de serios, dar multumita ranforsarii din fata facuta ca la carte masina nu are ABSOLUT NIMIC. cu exceptia parbrizului spart, din cauza bateriei care din portbagaj mi-a zburat in cap, m-a ars cu acid, si s-a oprit in parbriz ... Am zis ca nu ma "laud" cu asta, dar sa fie invatatura de minte tuturor !!! Nu va jucati cu franele, fixati TOTUL temeinic dupa orice interventie, nu doresc nimanui sa vada canalul de 2m adancime la 160km/h frontal si sa nu ai cum sa opresit masina ....
Colac peste pupaza, maine imi termin franele si vineri e gata, complet asamblata si gata de scandal
O seara faina tuturor!
|
omule.....foarte nasol incident
te inteleg perfect ca ai vrut sa vezi ce poate masinutza dupa atatea ore de munca si sudoare...dar totusi, fara frane la asemenea motor
sper sa nu mai ai parte de asemenea incidente. Multa bafta in continuare !
|
|
|
22-04-10, 00:31
|
|
 Stage 5
|
Spor la lucru si asteptam cu nerabdare sa vedem rezultatul final! Bafta!
|
|
|
23-04-10, 09:39
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
O seara faina tuturor!
|
 ti-am zis io ca nu esti sanatos  bine ca nu a fost mai grav, si ca e totul ok inclusiv cu masina, era pacat sa se duca totul pe apa sambetei... te asteptam cu un filmulet cand termini si iesi la o tura. si te asteptam pe la capitala sa vedem si noi frumusetea. bestia adica. intelegi tu  spor la treaba!
|
|
|
|
|