quick_5hifter imi spui si mie te rog cum (prin ce metoda) tiai facut umflaturile de pe aripile fata + spate , sunt incarcate?, cum? cu ce chit, fibra?
te rog mult ca vreau si eu asa numai ca o sa pun alt model de spoiler sa nu iasa masina identica cu ata ca nu vreau sa fiu nesimtit fata de nimeni.
Te rog da-mi te rog un raspuns ca vreau sa ma apuc mai repede de treaba, sa le arat eu la altii ce inseamna TICO ca prea multi ironizeaza masinutele astea.
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
Re: Club TICO
Quote:
Originally Posted by Danutz_200kap
quick_5hifter imi spui si mie te rog cum (prin ce metoda) tiai facut umflaturile de pe aripile fata + spate , sunt incarcate?, cum? cu ce chit, fibra?
te rog mult ca vreau si eu asa numai ca o sa pun alt model de spoiler sa nu iasa masina identica cu ata ca nu vreau sa fiu nesimtit fata de nimeni.
Te rog da-mi te rog un raspuns ca vreau sa ma apuc mai repede de treaba, sa le arat eu la altii ce inseamna TICO ca prea multi ironizeaza masinutele astea.
Salut! Aripile si evazarile din spate nu le-am facut eu, nici restul masinii...
Insa iti pot pune niste poze din timpul lucrului. Initial s-a dat forma aripii originale folosind placaj, lemn si chit de constructii (merge si ipsos), apoi s-a luat matrita dupa finisarea formei, apoi in interiorul matritei s-a turnat piesa finala (si matrita, dar si piesa finala sunt din fibra de sticla).
In cazul aripii, piesa finala s-a montat in locul celei de tabla, iar evazarile din spate s-au aplicat peste tabla cu suruburi, apoi s-a rigidizat prinderea cu fibra de sticla si s-a finisat cu chit.
La mine s-a mai umblat putin si la "arcada" aripilor si evazarilor spate, in sensul ca s-a mai urcat cu ~2cm. Atasez si o poza cu o "arcada" normala, care e mai patratoasa si mai joasa.
Personal nu-ti recomand sa umfli aripile cu mult mai mult decat vor veni rotile in exterior, indiferent despre ce roti e vorba. De asemenea, nu-ti recomand nici sa le incarci cu chit, am avut si asa ceva si nu prezinta nici un avantaj, dar dezavantaje multe: chitul se contracta/dilata dupa temperatura si cu timpul se crapa (sau poate sa cada cu totul), la socuri - aceeasi problema, piesele devin mult mai grele etc.
Eu stiam pozele de pe topicul "poze amuzante".
Foarte interesant ca personajul cu Ferrari n-a putut apela la alta masina...in fine, cinste "colegului" ca a putut da o mana de ajutor...(acum cred ca se lauda la toti ca are cu ce).
Salut baieti... Am un Ticozaur ) ... sunt nou pe aici... in leg cu intalnirile... ar fi super .. Si daca sunteti amabili cam cati posesori ale acestor masini.. sunt in acest club? ) Poate facem o intrunire pe la Pitesti cn stie Si in leg cu un turometru... cam cat m-ar costa... cu totul? montaj.. si pretul lui ...?
Salut baieti ! Am si eu un Tico la care am planuri de tuning. Deocamdata doar ceva muzica si putin lucrat la interior dar cu timpul sper sa fac mult mai mult la el. Sper sa postati despre intalnirile voastre, chiar as vrea sa vin. Multumesc anticipat
P.S.: - Mi-ar placea sa ma alatur voua, pt schimburi de experienta
- Am pus doar 2 poze aici cu masina mea si vreo 5 pe Tico Lovers
Eu zic ca trebuia sa pui pozele la ''Masina mea'' ,mai ai mult de lucru pana sa te apuci de tunat masina ,asta asa la prima vedere !!!
Colegule, eu te inteleg ca ai ajuns intr-un stadiu avansat de tuning fata de mine dar sunt convins ca si tu ai inceput candva la fel ca mine, de jos si ai avansat, te-ai documentat, ai intrebat, ai vazut si in final ai aplicat
Da-mi si mie ocazia sa o fac, nu ma lua tare, la fel ca si in cazul tau, timpul va rezolva multe
Quote:
Originally Posted by CobraArt
Mi-am pus moving xenon pe Tico
1)Ce-i ala?
2)Poze cu luminile aprinse nu ne dai si 9 ?
@DjMogly: suna bine Domo-urile alea? Am avut si eu asa ceva pe Dacie, dar era unul singur si amplificat....tot cu Domo deci nu suna chiar bine...
Bafta la modificari! Si incearca sa maschezi toate firele, in special cele de la tweetere!