@DjMogly: suna bine Domo-urile alea? Am avut si eu asa ceva pe Dacie, dar era unul singur si amplificat....tot cu Domo

deci nu suna chiar bine...
Bafta la modificari! Si incearca sa maschezi toate firele, in special cele de la tweetere!
La inceput nu sunau bine deloc pt ca difurile astea nu prea duc frecventele joase, asa ca le-am dus la varumio, care e cam expert in deale muzicii, le-a schimbt bobina (mai groasa, dublu stratificata) si are el un aparat de modificat difuzoare, nu stiu exact dar cred ca le schimba ceva pe la magnet, le re-magnetizeaza sau ceva de genu... (nu stiu, nu ma bag

) Acuama suna mult mai bine si cutia i-am facut-o eu, dupa o "reteta" personala, din MDF de 2 si suna excelent acum ( in oglinda interioara nu vad nimic cand merge muzica).
Peste 3 saptamani sper sa o pot duce la un tinichigiu, sa-mi repare rugina de la usi, dupaia o revopsesc, am vb cu Braconieru' de praguri, interiorul ma apuc sa-l redecorez de saptamana asta si o sa-mi schimb si placa cu difuzoare din spate ( e din PAL ), poate o modific pe cea originala sau fac una din MDF... sa vedem...
Merci si multa bafta tuturor !