27-03-08, 00:16
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [VW] [Opel]
|
Re: Club TICO
eu mereu cu intrebarile ... am schimbat supapele , am curatat ce era de curatat pe acolo si fuge masina in draci ... dar cand accelerez se aude ca si cum as avea turbina sub capota ... sa-mi fac probleme ?? ce sa fac sa nu se mai auda asa ??
27-03-08, 00:41
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by aikman
eu mereu cu intrebarile ... am schimbat supapele , am curatat ce era de curatat pe acolo si fuge masina in draci ... dar cand accelerez se aude ca si cum as avea turbina sub capota ... sa-mi fac probleme ?? ce sa fac sa nu se mai auda asa ??
|
Ai probleme la traseul filtrului de aer, parerea mea....pe undeva trage aer dupa filtru, adica nefiltrat....verifica prinderea cutiei filtrului pe carburator.
A, sau mai e o varianta, s-a desprins prinderea galeriei de evacuare cu restul traseului (daca as auzi masina, ti-as spune ce si cum).
|
|
|
27-03-08, 11:40
|
|
 Stage 5
|
oky ... multumesc quick ... o sa verific sa vad pe unde scapa ... cu toate ca imi place la nebunie cum e acum ... fuge in draci  ))
|
|
|
27-03-08, 18:04
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
vand 2 faruri pentru tico ce-i interesati PM sau performancetuning2000@yahoo.com
|
|
|
28-03-08, 11:53
|
|
 Stage 5
|
Valabil pentru constantenii posesori de Tico si nu numai: duminica - 30 martie 2008, ora 15.00 are loc o mare intalnire 4tuning Constanta, in parcarea de vis-a-vis de Rex (Mamaia).
La sugestia unui posesor de Tico din Mangalia, am hotarat impreuna cu el ca ar fi frumos sa ne intalnim tot acolo, la aceeasi ora, mai multi posesori de Tico, eventual sa ramanem la o "barfa" mica dupa intalnire.
Sa incercam sa "resuscitam" Tico Squad Constanta
PS: vreau si eu sticker! aikman, se poate?
|
|
|
28-03-08, 13:23
|
|
Stage 1
|
Imi cer scuze ca nu am postat citeva zile caci am avut probleme cu netul.
Pai in principiu daca reusim sa ne organizam putem obtine reduceri la piese de schimb si consumabile ,la servicii diverse chiar cazare pentru organizarea de intilniri . Pentru organizarea juridica este necesar de 3 membri fondatori si aprox 200 euro taxe si sediul social pentru asociatie. Dupa obtinerea personalitatii juridice se pot realiza contracte de sponsorizare ,de fidelizare,se poate varsa cota de 2 la suta din impozitul pe venit . Eu personal la acest moment pot oferi la membri de cluburi reduceri la gama de produse Metabond (20la suta),gama completa de produse pentru masini (uleiuri motor2 si 4 timpi,cutie ,hidraulic, aditivi combustibili si multe alte produse ) iar se doreste realizare forumului astept propunerile voastre cu organizarea lui
|
|
|
31-03-08, 14:23
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Mai baieti,eu am modelul de tico sx,dar nu am eleron pe hayon.am vazut pe rxm la piese sh unul la 1 mil 500.cum se fac prinderile la el?
|
|
|
31-03-08, 14:51
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Never mind...am sunat la rxm si nu am nici un eleron.
|
|
|
02-04-08, 16:12
|
|
 Stage 5
|
eu postez .. poate mai vrea cineva sa stie
|
|
|
04-04-08, 14:16
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
daca este cineva interesat de evacuare sport pe tico dati "BUZZ"
P.S. am doua faruri de vanzare
|
|
|
04-04-08, 15:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by STREET
daca este cineva interesat de evacuare sport pe tico dati "BUZZ"
|
Salut, sunt multi interesati, te rog sa ne comunici in ce consta aceasta evacuare (de unde pana unde si...cum), din ce material e, ce marca e toba finala/sunt tobele, precum si alte aspecte (daca prezinta importanta).
Bineinteles ca ne intereseaza si pretul 
Multumesc!
|
|
|
04-04-08, 15:59
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by quick_5hifter
Salut, sunt multi interesati, te rog sa ne comunici in ce consta aceasta evacuare (de unde pana unde si...cum), din ce material e, ce marca e toba finala/sunt tobele, precum si alte aspecte (daca prezinta importanta).
Bineinteles ca ne intereseaza si pretul 
Multumesc!
|
o toba de 4" fara tips cu intrare si iesire de 2" aproximativ 250 RON+TVA
o teava de prelungire de la finala pana in spate
un tips la alegere de la 70 RON+TVA
transportul este gratuit
tobele sunt din inox cu garantie pe viata
tipsurile si tobele sunt MAGNAFLOW
|
|
|
04-04-08, 18:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by STREET
...
|
Suna bine oferta....Magnaflow la 250 RON...
Sa inteleg ca se poate vinde direct "echipata" pentru Tico, adica sa scot ultimul segment de la esapamentul meu si sa pun direct toba de la tine?
In cazul asta, ai deja un client!
Ar fi excelenta o poza cu toba in stare bruta...
Evacuare dubla (stanga-dreapta) cu toba transversala crezi ca s-ar putea face la comanda?
|
|
|
04-04-08, 20:54
|
|
 Stage 5
|
@Quick: e doar o imbinatie Lambda care se face in jumate de ora  importante sunt finalele, am eu pt motor de pana in 1000cc la 120e bucata, cu silencer reglabil, din carbon.
@Street : pune te rog o poza doua sa vedem despre ce e vorba, merci anticipat. Oferta suna bine!
|
|
|
04-04-08, 22:30
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
o sa va arat poze cu toata schema in cateva saptamani ca ii pe drum transportul.
poate o sa fie si un pachet special pentru tico.
poze cu toba si cateva tipsuri
|
|
|
|
|