Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 04-12-08, 20:51   #1021
cosmin_stm

Stock

cosmin_stm's Avatar

Default Re: Club TICO

PT ANTONYO.AM GPL PE TICO SI MERG DE UN AN SI JUMATATE VREAU SA SPUN CA NU MERG FOARTE ICET CAND MA APUCA MA DAU LA IEL.AM MERS SI CU 155 KM/H CU GPL.CU BENZINA PARCA ZBOARA.ASA CA NU TE IDOI DE GPL;DE CE SA NU MERGI MOCA DACA AI SANSE;
cosmin_stm is offline   Reply With Quote
Old 07-12-08, 22:46   #1022
STREET
Daewoo Driver

Stage 5

STREET's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

la ce pret are acum benzina si ce consum are tico, sa mai ii pui si GPL ii ceva de genul unui bip de pe cosmote pe cosmote........atunci cand erau 2000 de minute

STREET is offline   Reply With Quote
Old 08-12-08, 01:18   #1023
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Eu cred ca discutia s-a umplut de rautati si nu vad sensul. Ar trebui ca eu si alti cativa posesori de Tico sa radem de ceilalti, pe motiv ca "voi, ceilalti" puneti benzina de '95, in timp ce eu am mers numai cu '98 in ultimii 2 ani inainte sa o dezmembrez, si vorbesc serios! se simtea o miiiiiica diferenta cu care eu eram foarte bucuros... diferenta dintre benzina de '95 si cea de '98 este ca prima are cifra octanica mai mica si....ESTE MAI IEFTINA. Ba, da' zgarciti mai sunteti maaaaa....chiar asa de mult conteaza diferenta de la '95 la '98, cand e vorba de performantele Tico-ului vostru?
Si eu am fost un pic zgarcit, ca rareori am pus de '100, dar voi sunteti culmea... incep sa cred ca, atunci cand vi se uzeaza cauciucurile, vi le montati pe dos, cand vi se uzeaza uleiul, il strecurati si-l puneti inapoi, cand se incarca filtrul de aer, il "bricolati" cu sugativa si silicon, iar cand se uzeaza bujiile, le schimbati (INTRE ELE)...

Revenind cu picioarele pe pamant: nu inteleg cu ce va afecteaza pe voi cand cineva investeste intr-un lucru care, per total, nu ii aduce profit dar ii scade cheltuielile... chiar nu conteaza provenienta instalatiilor GPL de pe Tico-urile voastre, nu va mai ascundeti dupa expresia "asa l-am luat" ca nu e deloc ceva rusinos sa ai instalatie GPL pe Tico, avand in vedere si ceea ce cred ca am demonstrat mai sus. Important este ca instalatiile sa nu afecteze motorul in asa fel incat, facand socoteala, sa iesiti in dezavantaj cu instalatia.

Toate cele bune tuturor!
Old 12-12-08, 02:28   #1024
djsapo

Stock

salut! eu sunt nou pe acest site .si nou posesor de tico....as vrea sa aduc niste modificari....dar nici macar nu stiu cu ce sa incep....as dori in primu rand sa schimb...casetofonu.....niste folie....vreau sa schimb tapiteria...mi-se pare oribila....bordu....as vrea inchiidere centralizata....etc,,,,ma poate ajuta cineva?
djsapo is offline   Reply With Quote
Old 12-12-08, 09:40   #1025
Crisskro

Stage 5

Crisskro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Nu trebuie sa fii NICIODATA zgarcit cu masina. Diferenta se va simti in timp si/sau la timpul potrivit.
Tico-ul meu a primit tot ce a avut nevoie, ce era mai bun pentru el. Si numai carrera 100 timp de 8 ani. N-are idee noul proprietar ce loz a tras...

Dezmembrez Civic EP1
https://forum.4tuning.ro/477-anunturi...-ep1-1-4i.html
Crisskro is offline   Reply With Quote
Old 12-12-08, 10:28   #1026
tatarman

Stage 3

am spus ca asa l-am luat pt ca asta-i adevarul...daca nu avea gpl,cred ca nici nu-l luam,ca in momentul ala nu-mi permiteam nici macar o trotineta...)si nici macar nu-mi doream o masina sau ce o fi tico)))....asa ca baieti,asta inseamna sinceritate,intre a fi zgarcit si a nu-ti permite mai mult este o mare diferenta..Deci, de ce ati fost ZGARCITI luandu-va tico si nu v-ati luat un 4x4 cu peco cu tot daca va PERMITETI...sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun aici

membru TICO SQUAD romania
tatarman is offline   Reply With Quote
Old 12-12-08, 10:38   #1027
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Va rog sa nu incepeti cu certurile. GPL-ul este util, daca poti merge cu 50ron o luna intreaga, de ce sa nu o faci? Cine il vrea, bine, cine nu, nu. Nu este un motiv de cearta si de jigniri.
Old 12-12-08, 13:22   #1028
Crisskro

Stage 5

Crisskro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

In 1998 am renuntat la oltcit pt tico, si in cativa ani, masina s-a platit singura numai din economia de benzina.
Anul aceste, am dat 10000+ euro pe o alta masina cu consum redus, cand puteam linistit sa mai pun cateva mii de euro sa iau un jeep.
Diferenta este ca jeepul ia 20% in oras, iar actuala masina, 6% in oras.
Avand in vedere ca bag benzina de 5-6 milioane pe luna, diferenta dintre jeep si aygo este de 10 milioane pe luna.

Sunt zgarcit ca nu vreau sa arunc 10 milioane pe luna pe benzina, preferand sa fac altceva cu ei? Ideea e asa: imi permit, dar nu sunt suficient de prost incat sa nu vreau sa fac altceva cu banii aia.
Old 12-12-08, 13:32   #1029
djsapo

Stock

eu vad ca din Fan club voi ajungeti sa va certati pt nu stiu ce) daca esti prost dai arunci cu bani daca tii la bani tai.....ii econimesti

eu v-am rugat sa-mi ziceti.....shi mie cum incep sa-mi imbunatesc masinutza mea

Last edited by Snapy_xxl; 12-12-08 at 14:56.
djsapo is offline   Reply With Quote
Old 12-12-08, 13:39   #1030
Crisskro

Stage 5

Crisskro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Nu prea ai ce sa ii faci. Orice ii vei face, va costa mult.
1: motor - nu ai ce sa ii faci
2: exterior - bara fata spate praguri - costa destul de mult
3: interior - aici mai merge imbunatatit, audio cel putin

Ce iti recomand: motorul lasa-l asa cum e, sunt foarte fiabile. La exterior, semnalizari fata albe, se pot face custom si arata bine. Vopseste bara fata si spate in culoarea caroseriei. Schimba stopul de ceata cu altul de marsarier doar de decor. Jante daca gasesti pe 12" e ok, daca nu, maxim 13" cu talon mai mic (atentie la gropi).
Dupa ce le faci pe astea, vino inapoi si mai cere-ne sfaturi
Old 25-12-08, 03:54   #1031
sorin_sorin95

Stage 5

sorin_sorin95's Avatar

Member of:
[DACIA]
[DAEWOO]
[VW]

Craciun fericit , vad ca lumea a intrat in concediu nu se mai aude nimic pe aici.
sorin_sorin95 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-09, 14:17   #1032
STREET
Daewoo Driver

Stage 5

STREET's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

La Multi Ani Club TICO
STREET is offline   Reply With Quote
Old 08-01-09, 22:34   #1033
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]

Poate ca pe 2009 reusim sa facem o intalnire de Ticozauri !
topser is offline   Reply With Quote
Old 09-01-09, 15:49   #1034
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by topser View Post
Poate ca pe 2009 reusim sa facem o intalnire de Ticozauri !
Si tu vii cu Fiat-ul? Hai ca vin si eu cu Toyota
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 10-01-09, 19:25   #1035
bestiuta_no1

Stock

ticollino an fabricatie 2000,modificat
bestiuta_no1 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -