Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 24-08-09, 11:41   #1471
STREET
Daewoo Driver

Stage 5

STREET's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Club TICO

Quote:
Originally Posted by z4pp View Post
@street
Inca mai e frumos la mare... Mai e timp d plaja
Spor la treaba si astept poze...
incerci sa imi spui ceva?
o sa fac
STREET is offline   Reply With Quote
Old 24-08-09, 17:54   #1472
RuffRydder

Stage 1

Salutare baietzi ... long time stiu ... da am si eu o intrebare pt voi cei din Buucuresti : stiti pe cineva care se pricepe la reglat motoare in buc ? k al meu a luat'o razna dupa o plaoie mai consistenta si se aude ca dracu acuma si vreau sa il verifice cineva ... anyone ?
RuffRydder is offline   Reply With Quote
Old 24-08-09, 20:14   #1473
STREET
Daewoo Driver

Stage 5

STREET's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	24082009224.jpg
Views:	72
Size:	393.8 KB
ID:	1057446  
Old 24-08-09, 20:20   #1474
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by RuffRydder View Post
Salutare baietzi ... long time stiu ... da am si eu o intrebare pt voi cei din Buucuresti : stiti pe cineva care se pricepe la reglat motoare in buc ? k al meu a luat'o razna dupa o plaoie mai consistenta si se aude ca dracu acuma si vreau sa il verifice cineva ... anyone ?
ai 2 suruburi de desfacut, daca spui ca nu merge rotund in urma unei ploi si anume verifiCA CApacul la delcou, apoi fisele si bobina, desi slabe sunt sansele sa-ti fi ajuns apa pe acolo ... mie mi s-a intamplat. Bafta !
Old 24-08-09, 20:23   #1475
STREET
Daewoo Driver

Stage 5

STREET's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

RuffRydder ce s-a intamplat de nu ai venit la brasov? te-am si sunaat si iti era telefonul inchis
Old 24-08-09, 21:31   #1476
Fonrabie

Stage 2

Sal baieti is nou si eu pe aicia ... si va zic si eu patania... am de 6 7 luni un tico si ma m dus la sibiu am stat o zi acolo si cand am plecat pe la iesire din sibiu m-a lasat masina ...aveam un amic.. cunoscut de pe net am vb cu el si mo duc la un barbat care cica se pricepea la service tico... l-am dus si a spus ca ar fi un racord de la butelia de gaz... ciudat ca nici pe benzina nu mai mergea in fine ... m-am dus a doua zi si nu era gata a spus sa ma duc vineri... era luni am venit la deva si m-am dus vineri masina am gasito toata demontata... a spus ca saptamana viitoare e gata m-am dus dupa o saptamana la fel, a spus ca nu a avut oameni si k el a avut probleme, pana la urma am luat masina de acolo si am adus-o la deva tractata... dar nu mai merge lipseste galeria care tine carburatorul si delcoul. Ca sa fie totul ok mi a mai cerut si bani 300 lei pentru munca depusa... si ma m ales si cu motorul descomplectat... ce sa fac? cam cat ma costa delcoul si galeria de sub carburator? de unde gasesc si un mecanic bun care sa stie ce inseamna bunul simt !! Sau sa o vand la cineva ... o dau ieftin 650 euro o dau . Are GPL omologat, discul de ambreiaj e nou... Un pic de ajutor? Stau in deva si caut un mecanic bun in inprejurimi
Fonrabie is offline   Reply With Quote
Old 24-08-09, 22:46   #1477
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

cine e interesat de un tico alb, 99-2000, nush al catelea proprietar, actuala masina a unei pizzerii,fara stickere pe ea, destul de calarita masina si tablaraia necesita destul de multa atentie, dar nimic grav sa fie epava.am condus'o si merge de nota 8. castana : 700 euro
TM32CIP is offline   Reply With Quote
Old 25-08-09, 20:41   #1478
RuffRydder

Stage 1

La Brasov nu am mai ajuns ca nu am mai putut sa imi iau liber de la munca ... si in legatura cu delcou,fisele si bobina nu prea as vrea sa imi bag eu nasu in ele daia as prefera un service sau pe cineva din bucuresti care sa s uite la motor ... chiar nu se baga nimeni din bucuresti ?
P.S : ms oricum street si cip
RuffRydder is offline   Reply With Quote
Old 26-08-09, 08:28   #1479
Crisskro

Stage 5

Crisskro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by TM32CIP View Post
cine e interesat de un tico alb, 99-2000, nush al catelea proprietar, actuala masina a unei pizzerii,fara stickere pe ea, destul de calarita masina si tablaraia necesita destul de multa atentie, dar nimic grav sa fie epava.am condus'o si merge de nota 8. castana : 700 euro
Aia de la pizza pirates?
Daca e aia... nu merita nici 700 ron. Aia si-au batut joc de ea in ultimul hal, una dintre putinele masini de care imi e mila fata de cum e tratata.

Dezmembrez Civic EP1
https://forum.4tuning.ro/477-anunturi...-ep1-1-4i.html
Crisskro is offline   Reply With Quote
Old 27-08-09, 23:31   #1480
edyiyi

Stage 2

cind sa oprit motoru si nu mai mergea nici pe benz sau gpl teai uitat la distributie? cind ai dat banii de ce nu ai luat piesele?acum cumperi altelesi dai alti bani.cauta la dezmembrarisi cumpara doar garniturile
edyiyi is offline   Reply With Quote
Old 27-08-09, 23:33   #1481
edyiyi

Stage 2

mircea poti sa faci pleoapele cu partea interioara mai arcuita sau cum sa zic mai rotunjite?
edyiyi is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 00:05   #1482
STREET
Daewoo Driver

Stage 5

STREET's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by edyiyi View Post
mircea poti sa faci pleoapele cu partea interioara mai arcuita sau cum sa zic mai rotunjite?
ok, ne auzim la telefon
Old 28-08-09, 10:10   #1483
rebel_one
Daewoo Driver

Stage 2

rebel_one's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

salut, caut si eo o capota b-boy, are cineva de vanzare? dar nu puneti preturi din alea bomba cum au cei de la club ticozaur (1000 ron)
rebel_one is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 20:31   #1484
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

am eu, gata facuta, pe negru mat (se poate vopsi orice culoare). Da-mi add pe guashe07@yahoo.com si ne intelegem, vad ca esti din Boston.
TM32CIP is offline   Reply With Quote
Old 29-08-09, 02:46   #1485
STREET
Daewoo Driver

Stage 5

STREET's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

A fost cineva intrebat de stopuri. Cei care le au modificate sau schimbate
- Copyright 2025 4Tuning -