LEGALIZAT ca sa ce?? Eu nu-mi imaginez nici o activitate sportiva specifica acestui club...nu merita bataia de cap cu actele, iar eventualele activitati culturale etc. se pot organiza in cadrul ALTOR evenimente (cum ar fi show-urile 4tuning...putem organiza un stand Tico, eu zic ca e suficient, iar pentru gratare la iarba verde sau la zapada alba nu avem nevoie de acte).
1)in special pentru mad-mario, ovis si cei care iau orice parere DIFERITA drept cearta, ei bine, mai cititi o data va rog, nu m-am luat de nimeni cu nimic, pur si simplu nu sunt de acord cu:
a)ideea de a atrage atentia (cu ce? e nevoie sa batem clopotele ca sunt multe Tico la un loc? se vede inevitabil...iar majoritatea marilor cluburi se feresc cat mai mult de ochi indiscreti...eu daca vin, vin pentru MINE si pentru VOI sa va cunosc, nu de alta)
b)intalnirile organizate pe fuga (si aici vine si rezolvarea propusa de mine: fixam AZI o intalnire care va avea loc peste 2 luni - exemplu, sa avem timp cu totii sa ne organizam cu munca, banii, familia etc.; nu cred ca sunt singurul care nu-si permite weekendul asta sa vina la Brasov)
2)Mad-mario, e a doua oara cand ti se pare ca am ceva cu tine...ei bine, N-AM NIMIC CU TINE pentru ca N-AM DE CE! deci gata, revino-ti in fire, suntem oameni si mai ales suntem barbati! nu ai nevoie de atitudinea asta de victima, fara motiv...n-a sarit nimeni pe tine, dar ai venit cu o idee cu care unii nu sunt de acord. Poti sa accepti asta?
Mi-am spus si punctul de vedere....asta nu inseamna ca EU am dreptate. Fiecare e subiectiv, ca altfel am fi cu totii roboti. Poate am gresit eu mai mult, dar macar mi-am explicat inclinatia si argumentele.
3)@ovis: nu, nu ma retrag

ce naiba, acum ar fi culmea sa-mi si vand Tico numai ca sa scap de voi

(dupa ce-am mai facut si poze cu ceilalti "suspecti"

)
Piece!