Quote:
Originally Posted by luciang
Salut!De ceva timp dimineata cand e mai rece se aude un zgomt(harjait) la motor.Daca apas pedala de ambreiaj dispare dar si dupa ce se incalzeste motorul.Eu banuiesc ca e de la rulmentul de presiune altcineva mi-a spus ca e de la cutia de viteze.Cei care s-au mai lovit de situatia asta imi puteti spune cam care varianta e cea mai posibila! 
|
Si eu am avut problema asta mult timp, cand era rece harjaia rau de tot mai ales iarna. Dupa ce se incalzea disparea, la fel si cand apasam pedala, se mai diminua zgomotul.
Problema era cauzata de rulmentul de presiune care atunci cand am schimbat ambreiajul am descoperit ca era praf, praf avea un joc imens fata de cel nou.
Huruitul ce mai poate provine de la cutia de viteze este din cauza uleiului care atunci cand este rece, nu este destul de vascos ca sa picure pinionul trepei a 5-a, asta in cazul in care s-a pus un ulei incorect ca vascozitate in cutie, altceva decat 75W85.
La tine este sigur de la rulmentul de presiune pentru ca zgomotul dispare sau se diminueaza atunci cand apesi pedala.