sebastyan2001 ma bucur ca te-ai hotarat sa pui tico din nou la treaba.Dupa cum am vazut eu ca lucrezi sunt sigur ca o sa iasa o treaba foarte buna.Spor la treba si ne vedem la urmatoarea intalnire
pe usi la tico vine lipite niste folii (ciolofan) care are rol de a numai intra apa pe timp de ploaie , apa ce se prelinge pe geam .
ele din fabrica sunt lipite cu ceva cleios , care daca o dai jos o poti lipi la loc caci lipiciu ala nu se usuca , dar etanseaza foarte bine .
care aveti idee cu ce solutie de pe piata pot lipi acea folie , o solutie care sa aive aderenta la ciolofan , sau chiar solutia din fabrica daca se gaseste
astept pareri de la cunoscatori !
si eu sunt interasat ca imi gasesc chederul ud la fiecare ploaie pe dreapta spate
si eu sunt interasat ca imi gasesc chederul ud la fiecare ploaie pe dreapta spate
A plouat de curand? Tank... cand ne vedem sa punem titirezele in toate mintzile....ca vad ca nu mai tzine vrajeala. . . sunt mici si bune...cumintzi si tzine cu casa...dar tre sa ai MULTA grija de ele
pai mai tre sa fac rost de un aerisitor, ma gandeam sa cumpar pistonul de pe spate ca vine cu tot cu aerisitor... dar am ramas fara finante
PM me ca nu prea inteleg...aerisitor = ala pe unde dai drumu la lichidul de frana sa curga...??? dc tre sa cumperi altu , al tau e defect? ale mele sunt intregi toate 3...as vrea sa zic ca sunt 4 dar nu e asa...pe fata am 2.....pe spate am 1....nici nu stiu dc e asa ...