20-07-10, 08:59
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
Re: Club TICO
Quote:
Originally Posted by SKR*
Te plangi cu 180km cu 11 litri?
Tine-te bine: ce-i drept condus sportiv, posibil carburator dereglat, drum zilnic oras (bucuresti!!) + afara -> 80-100km cu 50 ron.
Trebuie sa recunosc, merg intre 120kmh si 145kmh (cam atat mai poate) cu 450kg in plus in spate.
11litri = 100km.
|
SKR La 450Kg in plus (faţă de ale tale), cu traficul din Bucureşti şi cu minim 120Km/h (în afară)... ce pretenţie să mai ai? E prea bun consumul :))
Fă astfel cu un Logan, ca sigur ajunge la 18-19%. Am dreptate?
Quote:
Mai, pai asa iubitor de tico esti?
|
Lasă-l pe STREET, o să vezi tu la meeting, cum o să intre cu al lui tico prin toate hârtoapele :D (nu-i aşa Mircea?). Sunt curios totuşi, dacă-i ridică suspensiile până atunci... că asta-şi doreşte :D
Aaaa, şi sper că veniţi la meeting, nu vreau să fiu singurul din zona de SUD... :-s
|
|
|
20-07-10, 12:30
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by STREET
Tricou TICO Club 55 lei
|
Imi poti face si mie unu pe care sa scrie GUASHE te rog si sa-l expediezi incoace ?  Daca se poate si pe roshu, ar fi o treaba
|
|
|
20-07-10, 12:34
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aXXo
SKR
Lasă-l pe STREET, o să vezi tu la meeting, cum o să intre cu al lui tico prin toate hârtoapele  (nu-i aşa Mircea?). Sunt curios totuşi, dacă-i ridică suspensiile până atunci... că asta-şi doreşte 
|
Off-road, pana la Sfinx urc cu Tico 
nu o inalt ca n-am cu ce
Last edited by STREET; 20-07-10 at 13:00.
|
|
|
20-07-10, 13:25
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
|
|
|
20-07-10, 14:17
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [DACIA] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by rebel_one
am fost la service si aia ma pun sa schimb tot, nu se obosesc sa regleze/repare  In oras am consum 6 iar in afara, 2 pers in masina 5 si ceva. La carburator s-au bagat toti si n-au reusit sa faca nimic, mai rau e ca s-a bagat unul si mi-a reglat avansul si acum nici nu mai trage calumea masina.In teapta a 3-a ajungeam la 65 km/h lejer, iar acum la 40 km/h cu a treia trebuie sa schimb ca e turat motorul foarte tare. De asta am postat aici, in speranta ca stie careva din voi ce asi putea face.
LE: Scuze de dublu post!
|
Tu ai probleme cu socul automat ,s-a scris pe aici dar probabil nu te-ai obosit sa cauti sau sa citesti .
1) Ori circuitul apei care ajunge la socul automat este infundat(in cazul asta nu se ridica nici acul la temperatura )
2) Socul automat defect (functioneza similar cu termostatu)
Iti recomand sa demontezi filtrul de aer si si sa verifici daca se deschide clapeta de soc ,pe timp de vara blocheaz-o pe deschis!
P.S. Mecanicii aia sunt niste idioti !
BMW E30 Coupe 1989 320i - CT 88 SRH
BMW E30 Sedan 1991 320i - CT 50 AID
Peugeot 306 1994 1.8i - CC 6992 CB
|
|
|
20-07-10, 14:41
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by wd.wd66
|
ne-ai spart   
pe mine unu sigur m-ai spart 
ii belea clubul
pe vremuri visam sa fac fan club andre' aia cu libera la mare :X  
vad ca tu ti-ai realizat visul
|
|
|
20-07-10, 14:46
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
|
avem...
cred ca mai ii valabila 
|
|
|
20-07-10, 15:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
E singura chestie pe care n-o am 
E adevarata treaba ca nu ai nevoie de rovinieta pe raza localitatii din buletin, chiar daca circuli pe un drum national?!
|
|
|
20-07-10, 16:40
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
E singura chestie pe care n-o am 
E adevarata treaba ca nu ai nevoie de rovinieta pe raza localitatii din buletin, chiar daca circuli pe un drum national?!
|
Eu stiam ca nu... tu am vazut ca ai nr de IF... Pe DN1, la iesirea din otopeni, un cap de creta a oprit un microbuz inamtriculat pe ilfov, si i-a dat amenda ca nu avea rovinieta, desi era "acasa". Am inteles ca era batut in cap ala rau si nu a priceput ca omu acolo locuieste, acolo e inamtriculata masina... s-a ales cu amenda pana la urma.... Deci la tine nu stiu ce sa zic... Daca e asa, acelasi cap de creta te-ar putea opri in Bucuresti sa-ti dea amenda.... Mai intereseaza-te de asta ca nu stiu sa-ti zic sigur.
|
|
|
20-07-10, 16:42
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
|
pe bune?    wow ce tare si eu vreau
ce ziceti baieti facem in 14-15 august o intalnire nationala FAN CLUB TICO la brasov? 
|
|
|
20-07-10, 16:51
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Eu stiam ca nu... tu am vazut ca ai nr de IF... Pe DN1, la iesirea din otopeni, un cap de creta a oprit un microbuz inamtriculat pe ilfov, si i-a dat amenda ca nu avea rovinieta, desi era "acasa". Am inteles ca era batut in cap ala rau si nu a priceput ca omu acolo locuieste, acolo e inamtriculata masina... s-a ales cu amenda pana la urma.... Deci la tine nu stiu ce sa zic... Daca e asa, acelasi cap de creta te-ar putea opri in Bucuresti sa-ti dea amenda.... Mai intereseaza-te de asta ca nu stiu sa-ti zic sigur.
|
In Bucuresti stiam SIGUR ca nu ai nevoie de rovinieta. Cel cu microbuzul probabil a fost oprit intr-o localitate din Ilfov, dar nu aceea din buletinul lui (domiciliu) (oricum, la microbuze posibil sa fie alte regulamente). Stiu sigur ca nu e valabil treaba pe raza JUDETULUI, auzisem doar de raza LOCALITATII.
PS. Am mai gasit doua poze
|
|
|
20-07-10, 18:24
|
|
Daewoo Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by topser
Tu ai probleme cu socul automat ,s-a scris pe aici dar probabil nu te-ai obosit sa cauti sau sa citesti .
1) Ori circuitul apei care ajunge la socul automat este infundat(in cazul asta nu se ridica nici acul la temperatura )
2) Socul automat defect (functioneza similar cu termostatu)
Iti recomand sa demontezi filtrul de aer si si sa verifici daca se deschide clapeta de soc ,pe timp de vara blocheaz-o pe deschis!
P.S. Mecanicii aia sunt niste idioti !
|
topser, crede-ma ca am citit majoritatea posturilor in legatura cu problama mea.(spun majoritatea pt ca probabil mi-o fi scapat ceva nu stiu sigur)
1) acul la temperatura se ridica, dar intr-un interval de 5-10 min.
O sa verific a doua optiune care mi-ai dat-o.
MS
PS: multi dintre mecanici nu se "obosesc" sa repare tico indiferent ca la platesti.Din acest motiv apelez la cei de aici.
|
|
|
20-07-10, 18:31
|
|
Daewoo Driver
Stage 2
|
Quote:
|
Cu cine vreti voi sa faceti intalnire nationala?Cati posesori de tico sunteti in acest funclub? Prin reclama pe care o faci clubului tau aici, sfidezi tot ce s-a vorbit in 4-5 pagini pe acest topic.Mai bine v-ati alatura actualului club si mergei cu cei de aici la intalnirea nationala care deja s-a stabilit.Nu o zic in nume de rau. asta e adevarul.
|
|
|
20-07-10, 18:44
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by rebel_one
Cu cine vreti voi sa faceti intalnire nationala?Cati posesori de tico sunteti in acest funclub? Prin reclama pe care o faci clubului tau aici, sfidezi tot ce s-a vorbit in 4-5 pagini pe acest topic.Mai bine v-ati alatura actualului club si mergei cu cei de aici la intalnirea nationala care deja s-a stabilit.Nu o zic in nume de rau. asta e adevarul.
|
NU-l dezcuraja!!! 
|
|
|
20-07-10, 20:16
|
|
 Stage 5
|
Eu unu nu mai inteleg nimic. Imi aprind o tigara si urmaresc relaxat ce se intampla cu acest club de care culmea nu stia nimeni nimic si care vad ca se promoveaza puternic
oricum ... sa-mi cada ochelarii 3D cand am intrat pe site, e chiar TARE !
|
|
|
|
|