Am mai facut o data testul asta

)
Am incercat sa bifez cat mai obiectiv, chiar daca unele lucruri stiu ca nu le fac bine. La depasiri si alte situatii periculoase nu sunt zmeu, dar cand vine vorba de d-astia care merg pe banda 2 cu 40kmh sau pietoni care mananca seminte pe trecere...vai
11. Cand vii tare pe banda a II-a si e unul care se misca mai incet la 200m in fata
a. Te apropii la vreo 20 de metri de el, dai semnal de depasire, astepti sa se elibereze banda I, iar cand se da la o parte treci si de el
b. Flashuri de la distanta la nesimtit sa se dea la o parte. Daca nu intelege, flashuri si de aproape. Oamenii astia sunt cei mai enervanti!
c. Incetinesti ca sa pastrezi distanta de minim 100 de metri, pana cand va trage si el pe banda I. Apoi iti continui drumul.
d. Flash, lipit de fundul lui, pendulat dreapta-stanga pana cand cedeaza nervos. La nevoie, se poate si prin dreapta, caz in care ii arati si degetul.
Nu sunt mandru de raspunsul meu, dar sunt sincer, D.

Defapt nu prea dau flash, ma lipesc la 30cm de el, si se da la un moment dat.
3. Cand se face verde la semafor, iar tu esti al doilea
a. Astepti calm sa se miste cel din fata.
b. Claxonezi imediat adormitul din fata care nu se misca imediat ce s-a pus verde.
c. Lasi spatiu fata de cel din fata si te uiti in dreapta si in stanga, sa stii pe unde vei putea depasi daca e cazul.
d. In general, eu sunt intotdeauna primul.
Sincer, C.
18. Tu si scurtaturile...
a. Le cunosti, le folosesti, dar rareori.
b. N-ai nicio taina cu ele. Te ajuta sa ajungi mai repede chiar si cu 15 minute!!!
c. Nu te bagi pe asa ceva, e mai sigur pe marile bulevarde, fiecare cu banda lui...
d. Pai avem asa: alei, parcari prin care poti sa scapi de 2 stopuri, mai urci un pic si pe trotuar, mai un sens interzis parcurs in viteza... Traversat orasul in 30 de minute, baby!
Bucuresti, deci... D.
29. In fata incep niste serpentine, intr-un peisaj superb.
a. Incepi sa le abordezi cu aplomb dar cu atentie. Admiri si peisajul, care te incanta.
b. Bagi a treia, motorul turat tare, scrasnet de roti si da-i! Peisajul e doar un fundal pentru senzatiile tari oferite de drum.
c. Reduci viteza pana la limita evitarii oricarui pericol. Astfel ai timp si sa admiri frumusetea drumului, din mersul molcom al masinii.
d. Cele mai spectaculoase depasiri se fac peste linia continua pe serpentine. 120km/h pe Valea Oltului sau spre Poiana Brasov? Regulat. Peisajul se vede mai misto asa.
Sa fim seriosi, e Tico, a 2-a
Rezultat: PILOT LA VOLAN

)