Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Trozneste numa la gropi, sau si la viraje? La gropi poate sa fie pivotul, ala daca se rupe in mers ai cam belito! Si mai ia in calcul planetarele... Poate sa fie si de la amortizoare, desi nu prea ai ce sa strangi la ele... se cunostea daca era ceva...
|
apasand pe ea se aude boc boc scurt in zona flanselor, articulatiile verificate pe elevator si nica, ma duc azi si ii dau de cap, daca nu ii dau foc ca se intinde spre 10 mil luna asta si nui bine.
Quote:
Originally Posted by Tank
la tamburi iti trebuie o cheie de 22 sau 24.. ceva de genu
|
Da merci ma interesa si cheia in sine nu doar numarul

)) dar intre timp am gasit rezolvare la probl mea.
Quote:
Originally Posted by VDAN
pe spate saboti trebuie reglati,si mie mi a ramas pe spate blocata o roata,sper sa ai rabdare sa scoti tamburii  ,ar fi bine sa iti iei un spray de frane,o sa le cureti mai repede 
|
Am patit la fel anul trecut , sigur s-au desprins ferodo-urile pt ca se aude in mers cum zdragane bucata

) o operez azi cu placute si saboti noi, pe nepregatetit cei drept dar nu suport sa nu am masina.
Quote:
Originally Posted by lalex
salut domnilor ! 2 intrebari cunoscatorilor
1: Mai are cineva probleme cu fierberea apei ?( radiator usor spart picura )
2: daca scoate ulei la evacuarea de gaze e de rau ?
ms anticipat
|
Sfatul meu de patit ce sunt, schimba radiatorul direct sa nu infunzi ceva cu prostiile alea pt radiator si daca tot dai antigelul jos, scoate si caloriferul din habitaclu ( cel de caldura) si curata-l de mazgaz , iar antigel punei special pt radiator de aluminium ca altul ti-l mananca daia s-a spart. Esti sigur ca este ulei si nu condens pe teava de evacuare? acela poate fi uleios.