Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 17-11-10, 03:37   #3241
dany_pkt

Stage 4

dany_pkt's Avatar

Default Re: Club TICO

Quote:
Originally Posted by SKR* View Post
In sfarsit ai scapat de cucoana din acte? )))
Nu, cucoana inca ecu mine , credca sg solutie ar fi sa o iau de nevasta...N-ar fi rau))
dany_pkt is offline   Reply With Quote
Old 17-11-10, 07:15   #3242
SKR*

Stage 5

SKR*'s Avatar

Quote:
Originally Posted by dany_pkt View Post
N-ar fi rau))
Pai in sensul asta nu ne-ai dat detalii )))
SKR* is offline   Reply With Quote
Old 17-11-10, 08:12   #3243
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
si asa a inceput si posesia mea in privinta LEF-ului. de acum sa te tii bine):P
Adik?

Quote:
Originally Posted by Tank View Post
da, am schimbat pistonasele pe spate si am facut o aerisire rapida(ca nu mai aveam prea mult lichid de frana) ...dar nu sunt multumit...mai trebuie facuta una. cred ca cel mai probabil sambata. pt tine e ok?
Pt mine e ok man, insa vremea se pare ca nu mai tine cu noi.... nu vezi de aseara e ceatza ....si acum la ora asta 6...si ceva... si inca nici un semn sa plece... asa ca ce sa zic...give me a buzz...or a sms...or a call....sa ne vedem si sa ne help....sau da-mi adresa in PM si vin eu direct la tine aduc eu sculele dai tu caffeaua

Quote:
Nu, cucoana inca ecu mine , credca sg solutie ar fi sa o iau de nevasta...N-ar fi rau))
Deci...sa inteleg ca mai nou...TICO e asa de cautata...incat tre sa iei de barbat sau de nevasta posesorul/posesoarea...ca sa iti permitzi una.....

Nu te pune cu mintea prostului pt ca te va rapune , el are mintea odihnita !!!

Last edited by Snapy_xxl; 17-11-10 at 11:45.
yneedlove is offline   Reply With Quote
Old 17-11-10, 09:11   #3244
Fireburn_03

Stage 5

Fireburn_03's Avatar

propun sa folosim altfel acest topic

mai putem folosi si PM si mess.
hai sa pastram topicul cat mai curat si sa il folosim pt probleme , nelamuriri, reuniuni si mai ales vesti bune

propun de asemenea sa scadem nr de posturi pe zi (noi folosim cam o pagina pe zi.. pe nimicuri... adica se folosesc cate 3 posturi pt a se spune un singur lucru)
luati exemplu de la liviu care pune 5-6 quote-uri intr-un post

noi trebuie sa facem ordine pe topic in primul rand pt a il putea folosi mai usor

P.S.:
sper ca nu a fost cu suparare pt nimeni dar asa vad eu lucrurile. astept pareri / reactii
Old 17-11-10, 16:53   #3245
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by TM32CIP View Post
Jantele pe 15" de la semnatura mea, la super pret pentru membrii clubului TICO daca e cineva interesat !!!

Multumesc pentru linkul cu parbrizul, dau o halbere la primul meeting la care ajung
As fi eu interesat dar esti din TM
Old 17-11-10, 17:00   #3246
SKR*

Stage 5

SKR*'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Fireburn_03 View Post
astept pareri / reactii

Uite o reactie ) : anumite topicuri mor fara putin ajutor, si daca s-ar discuta strict probleme si intalniri ar fi prea monoton si ar descuraja lumea sa posteze cand vezi ca ultimul post e o problema de acum doua saptamani.

Si pana la urma, doar discutam despre buburuzele noastre, nu altceva, asa-i Dany?
Old 17-11-10, 17:31   #3247
STREET
Daewoo Driver

Stage 5

STREET's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Si pana la urma, doar discutam despre buburuzele noastre, nu altceva, asa-i Dany?
si inca 15 mii de posturi fara rost. is de acord cu tine dar in anumite cazuri se exagereaza

uite un mic exemplu:
daca CIP nu spunea nimic de parbriz la nimeni nu ii mai trebuia. cum o avut el nevoie cum in 2-3 au avut nevoie

in fine mie mi se pare goana dupa posturi

STREET is offline   Reply With Quote
Old 17-11-10, 17:37   #3248
SKR*

Stage 5

SKR*'s Avatar

Pai si ce naiba faci cu posturile sefu? Ca doar nu le transformi in Euro.

Mai bine postai o pizza mare pentru aXXo
Old 17-11-10, 17:56   #3249
mar1an2005

Stage 3

daca s-ar vorbi strict probleme s-ar posta o data la 2-3 saptamani si acest forum ar incepe sa fie neinteresant pentru ca nimeni nu mai zice nimic ,nici intalnirile nu va mai fi sau daca va fi vor fi foarte putini si mai ales cei cunoscuti

Si ca sa fiu si on-topic Cand mai e urmatoarea intalnire ????...
mar1an2005 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-10, 17:58   #3250
SKR*

Stage 5

SKR*'s Avatar

Urmatoarea intalnire va fi pe 26 Noiembrie. Oare vom avea putina zapada atunci?

Ora si locatia le vom discuta cand se apropie termenul, desi cred ca vor ramane aceleasi, pana acum au multumit pe toata lumea.
Old 17-11-10, 18:24   #3251
Fireburn_03

Stage 5

Fireburn_03's Avatar

nu am zis in sensul de a nu se posta diverse... si de a avea loc discutii (dar nu ca pe mess )

Quote:
Originally Posted by STREET View Post
si inca 15 mii de posturi fara rost. is de acord cu tine dar in anumite cazuri se exagereaza

exact asa mi se pare si mie o goana dupa posturi ... oricum street cred ca a inteles ce am vrut sa zic

inteleg sa glumim... vorbim si altele dar nu discutii ca pe chat

Quote:
Originally Posted by mar1an2005 View Post
daca s-ar vorbi strict probleme s-ar posta o data la 2-3 saptamani si acest forum ar incepe sa fie neinteresant pentru ca nimeni nu mai zice nimic ,nici intalnirile nu va mai fi sau daca va fi vor fi foarte putini si mai ales cei cunoscuti
cat despre intalnire stai linistit ca ar avea loc de fapt cred ca nici nu e de atata vreme ... cred ca au fost vreo 4-5 maxim

Quote:
Originally Posted by SKR* View Post
oricum nu am zis ca sa acuz pe nimeni @SKR

am zis doar ca mi se pare ca se posteaza legat de un subiect caruia i s-a stabilit o rezolvare inca 7-8 posturi care devin offtopic din acel moment.
sau cum ar fii sa pun eu post pe club tico pt X ca ma vad cu el peste 2 ore sau ce fac eu legat de masina cu Z .... inteleg sa pui ca ai rezolvat pb la masina si ca te-a ajutat Y .. dar sa stabilesti cu el ca te vezi nu stiu unde ... exista PM,mess .. ba chiar si telefon

poate acum m-am facut inteles mai ales ca am dat un exemplu cu ce vroiam sa spun
Fireburn_03 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-10, 18:37   #3252
SKR*

Stage 5

SKR*'s Avatar

Intelegem perfect, mai ales acum

Uite exemplul perfect )) : "Vlad, iesi afara? "

Na, vorbim impreuna dar ne intelegem separat
Old 17-11-10, 20:24   #3253
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by yneedlove View Post
As fi eu interesat dar esti din TM
si ce daca ? transportul pana in bucuresti e GRATUIT, am un prieten ce face drumul asta de 2 ori pe saptamana. Pretul pentru "VOI" e 900 ron, cu tot cu anvelope
Pentru alte detalii, id'ul meu majoritatea il aveti, guashe07@yahoo.com

Daca termin masina in timp util, PROMIT ca rodajul sa-l fac spre urmatorul vostru meeting
Old 17-11-10, 22:58   #3254
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by STREET View Post

uite un mic exemplu:
daca CIP nu spunea nimic de parbriz la nimeni nu ii mai trebuia. cum o avut el nevoie cum in 2-3 au avut nevoie

EU chiar am nevoie de parbrzi cumetre, si daca CIP avea nevoie sau are nevoie ca si mine...unde e suparearea ca inteaba sau cere o parere?.... si ca idee...e normal cand citeste omul ceva...sa isi aduca aminte ca are si el nevoie ....poate uitase omu' ....sau sa vrea si el....o roata...un subwoofer...o statie...un ticolino...

Si eu sunt de acord cu unele chestii dar cu altele nu...e prea multa bataie de joc la adresa usserilor... parerea mea...

In afara de asta.... de ex. eu nu stiu cum sa faci sa raspunzi la 10 persoane odata... dasta le raspund la fiecare sau vb cu fiecare pe rand...si nu e vb de goana dupa nimic.... doar ca e normal sa vb in timp real...si cat mai repede...ca altfel se suprapun si nimeni nu mai intelege nimic...

Parerea mea este sa vb odata pe luna...cine ce a mai facut si restul pe mess...sau la telefon ...ca si PMurile astea incarca serverul ....
Old 17-11-10, 23:31   #3255
dany_pkt

Stage 4

dany_pkt's Avatar

Locul unde noi vorbim acum se numeste "club Tico" unde noi astia cu tico vorbim ca daia se numeste asa. Pentru probleme tehnice exista alta sectiune pe site, sau pt modificari la fel. Intalnirile noastre le facem in primul rand sa socializam iar atunci cand nu ne intalnim vorbim aici. Daca eu nu socializam cu tine fireburn crezi ca te mai ajutam cu masina? Nu e un caiet dictando unde sa ti curat e un loc unde glumesti te imprietenesti si te ajuti ca ma indoiesc ca daca tu spui ca ai nujtu ce la masina din glumele facute nu o sa trecem la sfaturi.