E doar inceputul
Is primele ei aparitii, primul ei stagiu
urmeaza mult mai multe dar din pacate masinuta acum este la aproape 400km de mine
si deja mie dor de ea (au trecut 3 zile)...am mers cu ea la Iasi asa...sa ne despartim in stil mare
) si pentru ca merita la cat am operato vara asta
Oricum...proiectul continua...dar se schimba treaba (regulile)...daca inainte erau modificari aplicate la scurt timp...acum am sa strang $ si am sa iau aia aia aia...si am sa le montez toate odata...si o sa se vada schimbarile in stil major. Acum sunt in the big shitty...student...e cam altfel...
dar sper ca sa reusesc sa iau masina in 2 luni (*sa vad cum ma descurc cu banii)...va salut pe toti si acum incep sa va raspund:
@ALL: MULTUMESC MULT PENTRU APRECIERI!!!
@sirbennimiles: man, cum zicea si strikeru am un tutorial facut cu treaba asta dar hai ca te ajut asa...(raspund abea acum k 2 zile nu am avut net)...deci...1) afla cate bobine ai...2) e pe 4/6/8 cilindri masina??? 3) il poti conecta sa culeaga semnal din
CABLUL CARE ITI TRIMITE SEMNAL DE TUROMETRU PENTRU TUROMETRU ORIGINAL AL MASINII (ai sigur)...si iti spun cum faci...te bagi sub bord si vezi cablurile care duc la turometru original (sau desfaci bordul)....intepi cablurile pe rand cu un ac conectat la un aparat de masura si turezi masina...vezi care creste in intensitate cand turezi masina
ei...acolo dezizolezi si lipesti cablul de semnal al turometrului...cam asta este...spunemi cum ai evoluat si te ajut din mers daca variantele astea nu au dat roade. P.S. Nu e nici o problema ca ai postat aici...va ajut cu placere. (si altii mau ajutat pe mine si ii multumesc si pe calea asta...si imi cer scuze ca la Iasi nu iam dat berea aia promisa da nu mai aveam $ decat de benzina sa ma intorc inapoi acasa...ca nu stiam ca iindemanarea o sa coste...sry pytyc..next time 4 sure
)
@Strikeru: Da frate...sta aplecata tare...si eu am ramas
cand am vazut pozele...mam speriat tare si am facut o cruce mare si am zis Multumesc doamne ca nu am avut aceiasi soarta ca Microcarul (muream daca imi farmam masina acolo). Pozele mau facut sa ma hotarasc sa ma opresc asupra unei suspensii sport (ca e cazul...si amortizoarele sunt praf)...deci strang $ de arcuri si amortizoare sport
60/40 lowered
2) Filmulet cu noua toba are fratemiu acasa...sa vad cum mil trimite ca sa il postez...ca la masina nu ajung prea curand (2 sapt minim
)...dar rezolvam 3) La Bucuresti nu am sa particip cu masina nici macar in parcarea de afara...din 1 motiv...nu o am la mine dar tare miar placea sa o expun...mam simtit foarte bine la Iasi cand masina a fost expusa langa niste masini la care visez sa le am intro zi si oamenii se opreau totusi in fata ei si ii faceau poze
(era altcva decat ceea ce vezi de obicei...)
Mia luat si ProTv interviu la Iasi
) si o tipa de la BunaZiuaIasi...na..miar placea sa vin cu ea la TuningFestival...macar sa fie acolo in parcarea exterioara. Dar pentru toti cei care vor s ma cunoasca si pe 18 si pe 19 eu am sa fiu ala cu creasta/tepi si ochelari
adica
NE VEDEM ACOLO SIGUR!!!
@others: masina poate mult mai mult...trage mult mai mult si stiu ca la indemanare puteam mult mai mult dar faza a fost asta: ambreiajul meu si asa era praf din nainte sa vin acolo...si stiam ca nu pot pleca cu masina pe platforma caci a 2a zi trebuia sa iau drumul Bucurestiului si nu aveam timp de complicatii si nici $ necesari...oricum...in timp o sa vedeti voi lupul cum nu se mai ascunde in blanita de oita alba
)
Va salut cu respect, Noapte buna