morph tata ... sa-ti traiasca masina si topicul.
din moment ce postez la ora la care postez, iti dai seama ca mi-a luat ceva (destul) timp ca sa pargurg topicul cap coada. dar pana la urma tot am reusit.
acum ce sa zic si eu decat sa-mi dau cu parerea. e foarte misto masina. in primul rand ca la felcum ai zis si tu lainceputul topicului e o masina (care stock) lumea nu da 2 bani pe ea, si din care ai reusit sa scoti ceva unicat si frumos in acelasi timp. in plus e poket roket deci esti de a meu
![Wink](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_wink.gif)
toate modificarile aduse masinii sunt facute cu gust. nu e prea incarcata sau ceva, e exact cum trebuie sa fie facut.
masina arata impecabil, deci la capitolul asta nu am ce zice. totusi eu te sfatuiesc sa scoti ce se paote din motorul care il ai. un schimb de motor nu stiu cat ar fi de indicat (cum spuneai cu motor de punto si alte chestii si nici nu stiu daca se paote din cauza cresterii de putere fara de puterea originala a masinii)
ai putea eventual sa scoti siglele cu fiat. e doar o opinie. eu is maniac si imi place sa nu apra sicla de la masina. parca ii da o alta alura.
un tuning cat mai clean e si unul durabil, parerea mea. deci desi angel-eyes-urile arata bine poate nu sunt chiar cel mai bun lucru. (PS scoate ledu` ala albastru de la sprituitorul de pe capota ca nu da bine deloc). eventual daca te bate gandul si pentru shaved doors, adica sa scoti clantele de la ushi. ar fi si asta o idee.
deocamdata eu cam atat am avut de spus. bafta la masina si bafta cu proiectul in continuare. numai bine.