Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 22-03-09, 22:56   #661
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]
Default Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Nu-i problema...va dati seama cate posturi cu numarul 666 sunt pe forumul asta !
eMH is offline   Reply With Quote
Old 22-03-09, 23:32   #662
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

eMH ) mia placut la nebunie faza cu razganditu odata la 2-3 zile...nu e nimic de razgandit...1.4 16v va fi...PUNCT...care dupa o sa fie si turbo...dar pana atunci o sa mai vina de cateva ori vara caci momentan nu imi pot permite asa mofturi...

Scturoag: ma...chiar nu stiu ce urmeaza...adica stiu dar nu stiu in ce ordine...poate pe la interior 1-2...poate 1 set de triple lexus...poate farurile cu lupa...depinde...sa ma vad cu masina in mana si dupa vad eu ce fac... (sa o spal...sa o fac frumoasa...ca e varza acum...)

P.S. ia uitativa acum la postul cu 3 de 6
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 22-03-09, 23:46   #663
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

bine zis in postul "666" dar tot ai scris ceva in el ...deci nu a ramas gol
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 06-04-09, 22:46   #664
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Imi place ca ai grija de ea si te tii de treaba! Spor la treaba in continuare!
banzay is offline   Reply With Quote
Old 06-04-09, 23:45   #665
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Bogdane ... zimi si mei te rog de unde ai luat eleronul care il ai pe masina ... cat ai dat pe el .. si daca se potriveste pe VW POLO 9N ... si pune si o poza mai indetaliata te rog ... mersi mult
Old 07-04-09, 00:29   #666
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Salut. Eleronul e luat de la un mag din bucuresti de accesorii si piese mai mult...de potrivit nu cred ca se potriveste la nici o masina NEMODIFiCAT...eu la al meu iam modificat prinderea si lam facut mai frumos...dar oricum am intentia sa il schimb cu ceva mai serios in curand...

poze mai detaliate am sa pun maine/poimaine cand urmeaz un pooooosttt luuuung.
Old 07-04-09, 00:36   #667
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Salut. Eleronul e luat de la un mag din bucuresti de accesorii si piese mai mult...de potrivit nu cred ca se potriveste la nici o masina NEMODIFiCAT...eu la al meu iam modificat prinderea si lam facut mai frumos...dar oricum am intentia sa il schimb cu ceva mai serios in curand...

poze mai detaliate am sa pun maine/poimaine cand urmeaz un pooooosttt luuuung.
Sa pui 2 poze cu eleronu' te rog .... si daca iti pui altu' poate il vinzi pe asta care il ai acum ms
Old 07-04-09, 14:07   #668
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

am vazut masina sambata,absolut superba!!!!!!!!!!dementiala!
jantele,evacuarea suspensia,scaunele(pacat ca nu prea incap in ele),xenoanele,volanul,chair si eleronul toate se leaga iar masina arata intr-un mare fel!!

bravo bogdane!keep going

Last edited by 26WRC; 07-04-09 at 14:25.
26WRC is offline   Reply With Quote
Old 07-04-09, 14:23   #669
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

cānd văd şi eu maşina , abia aştept!!!!
Baftă bro.. şi astept să te dau cu māţa
Old 07-04-09, 14:28   #670
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Man...tragem o sedinta foto cu masinile? A mea...a Ta...A lui Antonyo ...dupa 4td...
Old 07-04-09, 14:51   #671
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Bogdane ... da-mi un PM cu numaru' tau de tel sa te sun cand sunt la romexpo ... ca nu prea stiu eu care si cum e p'acolo daca vrei ....si nu te deranjez
Old 07-04-09, 15:22   #672
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Scu...ai pm ...si ca tot ma dat WRC in gat...am sa va spun acum ce si cum...iar pozele mai tarziu (intentionam sa asezonez postul cu o sedinta foto...dar mai dureaza pana avem pozele) deci...ce sa va spun asa...

Masina a iesit din service si cu bune si cu rele...lucruri bune: avem ambreiaj nou de la sachs (modelul sport)...si se simte clar diferenta. Avem discuri de frana pe fata noi si din nou se simte diferenta...masina franeaza mult mai rapid. Avem suspensia de la Apex pusa despre care voi vorbi umpic mai mult...si ce pot sa spun...e vis...masina se tine extraordinar de bine pe curbe...neasteptat de bine chiar. Coborata este, nu exagerat de tare dar exact cat trebuie (deabea pot introduce 2 degete intre aripa si guma...2 degete ca in reclama aia la bere ) ). Masina acum este foarte rigida...iar pe drumuri proaste spui ca ai Parkinson (e un chin sa merg cu ea pe piatra cubica...)...totusi recomand suspensiile de la Apex sau macar suspensia de la APEX pentru Seicento. Trecem mai departe...avem bujii noi de la NGK (cica alea vechi erau pe duca)...nu pot spune ca simt mare branza...dar fie...masina pleaca la sfert de cheie ...ce am mai pus cam atat parca...In schimb...sa umblat la suportul ala de la motor care este pe moarte...si daca atunci masina tremura la relanti si cand o turai nu mai tremura...acum la relanti e ok dar cand o turezi asa intre 1000 si 2000 ture vibreaza iar peste nu se mai simt vibratiile...spui ca am V8 sub capota )...deci trebuie si ala de schimbat dar la urmatorul salar caci costa mult tare...greu de schimbat nu e. Partea rea: respectivii domni din service...nu au avut grija cand au desfacut rotile sa introduca o cheie cu diametru exterior mic la prezoane...si miau zgariat jantele pe interior (sa rezolvat intre timp in weekend...am vopsit gaurelele pe interior)...respectivii domni din service cand au schimbat bujiile nu stiu de ce dracu o trebuit sa dea toata admisia jos...(nu mar fi deranjat daca nu ar fi puso la loc ca cu mana mortului) dar trecem peste...si ultimul aspect ca nu au tinut cont de ordinea rotilor...leau pus la loc care cum au apucat ...si am remarcat asta imediat...dar o sa remediem.

Pe de cealalta parte...sambata am reusit sa ajung acasa...si sa spal masina si sa ii montez scaunele la care mam chinuit cu taikmiu o zi intreaga (ms again daca citesti)...e bine ca au intrat...dar cum au intrat...MILIMETRIC!!! Am sa fac poze sa vedeti cum se lipesc exact de usa ...ce sa mai spun...am refacut prinderile la centura...a fost putin mai multa bataie de cap dar se putea si mai rau... Acum masina e alta...cum zicea si WRC...se leaga toate...e alta...alta pozitie la volan, alta tinuta de drum...is mai multumit de ea ca niciodata Totusi 1 of mai am: bara de rigidizare puntea fata Asta ar faceao si mai si ...acum chiar ii simt lipsa...

Pentru cei care vor sa o vada, masina o sa fie la 4TD in parcarea de la Romexpo sau in "curtea" Romexpo. Sa nu fiu inteles gresit: masina nu va fi expusa la nici o categorie nici la standul NSL... Si acum am sa va raspund anticipat de ce...pentru ca in primul rand nu consider eu ca merita. Masina are anumite defecte la exterior care trebuiesc rezolvate (la interior daca gasiti cusur...in afara ca nu imi merge plafoniera va dau ce vreti ) )...defecte cum ar fi anumite imbinari (in special la spoilerul fata)...poate la 4T Fever o sa fie...nu stiu...o sa vedem...dar momentan eu o consider street car si nu show car...Cum ziceam...cine vrea sa o vada, sa o auda...o tura...(daca intra in scaune...) imi da telefon si DACA se poate iesi...iesim vedem ne intoarcem.

Urmeaza pozele care urmeaza sa le facem )

Va salut pe toti si va astept la 4TD. Eu personal ma mut acolo weekendul asta. Va astept!!!
Old 07-04-09, 18:13   #673
strik3ru

Stage 5

strik3ru's Avatar

Salut Bogdan,

Bravo in primul rand. Debea astept sa vad poze si poate trantim si o mini sedinta foto la Bucuresti asa ca intre seicentouri. Aaa si normal turul de onoare cu buburuza ta atomica .

Ai facut treaba buna.

Ne vedem la bucuresti
strik3ru is offline   Reply With Quote
Old 07-04-09, 20:17   #674
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]