Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 13-06-08, 01:36   #301
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: My Seicento NT O5 YRJ

True... Logan cu xenon Tasnitori ciuci Lupa Ciuci ...

Oricum eu ca proprietar imi stiu masina mai bine si stiu cum a fost 1 data cand am dat farurile jos si am vopsit bara fata...si leam montat la loc aiurea /bateau mai sus...si miam luat la blituri de imi venea sa merg pe pozitii ...Stiu cum a fost 1 oara cand am pus inelele si obstructionau si vedeam niste cerculete pe asfalt . Stiu cum a fost cand miam ftt oglinzile la far si halogenele nu imi bateau la 20m in fata...aveam faza lunga cat jumate de faza scurta la Spark...stiu dupa cum am pus pe Spark (masina iubitei) blue vision si se vedeau si se vad fain tare si bateau calumea (si am vrut si eu) si miam pus si eu si bateau farurile de nu imi dadeam seama daca le am deschise sau nu (mai putin alb/mai putina lumina )...chiar am experimentat mult...is tipul care invata din greseli-autodidact. Acum, in momentul asta nu regret nimic am castigat foarte multa experienta...is multumit de xenoane...sunt marfa si am ajuns la concluzia ca nu se merita sa ai inele in far care sa iti obstructioneze lumina. Am invatat din greseli si acum trebuie sa imi schimb farurile...deci la faruri noi vremuri noi...redesign la angel eyes . (dupa bac am sa fac ceva custom...seicento style ) + Chiar mam gandit bine cand a fost vb. de 55w vs. 35W...si am zis in final 35W ca sa nu creez neplaceri...am zis 6000k vs. 8000k din acelasi motiv...ca 8000k ala te chioraste mai tare decat un 6000k. Si in final am vazut ca imi ajunge 6000k si e si mai practic .

Si ieri Spark cu blue vision langa Seicento cu xenon si oglinda fara ...Spark avea linie la far...batea la 300m in fata faza lunga...a mea...:-"...Dumnezeu cu mila...deci for the last time...NU ORBESC PE NIMENI CATEGORIC (momentan/glumesc )

Oricum...is putin oftickt in seara asta pe directia care au luato posturile (se vede si din ce am scris nu? )...un bv. ar fi bine meritat...cat mam chinuit numa cu releu si balasturile sa le pun...e asa de mic compartimentul motor incat omu cand a vazut mia zis "Dude...daca stiam nu iti dadeam cu balast normal"...sia pus mainile in cap nu alta...oricum...nimic din ce am pus pana acum pe ea nu a fost "plug&play" ...la orice mam chinit asa ca is obisnuit si cand ma gandesc ca mai urmeaza ...oricum satisfactie maxima... (imi astept plasma si ma gandesc de la cine imi iau arcuri 35 sau 40mm drop...) Asta cand nu ma gandesc la bac )... Nu prea mai am ce spune...asa ca va dau cuvantul. Numai bine...Ma duc la o tura...vb. cand vin
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 13-06-08, 10:35   #302
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

xenoanele sunt la fel de ilegale cu sau fara stropitoare,cu geam clar sau fara, pentru ca sunt modificari neomologate ale instalatiei de iluminare. asa ca nu are rost o alta dezbatere.
dupa montarea xenoanelor, personal consider obligatorie o reglare a farurilor pe stand,la service
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 13-06-08, 14:41   #303
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Correct...dreptate ai... Oricum...is kituri xenon cu omologare Rar (parca asa am vazut). Asta nu conteaza...ce rog in schimb...sa incheiem aici discutia xenoanelor ca am continua pana maine. E thread legat de masina nu de xenoane... Multumesc pentru intelegere.
Old 13-06-08, 22:10   #304
DarkSun

Stage 5

DarkSun's Avatar

morpheusmaster iti apreciez munca, doar ti-am zis o parere. Nu am zis ca te dai in stamba ca ai pus xenon, doar am zis si eu o parere. Daca sti bine cum e sa te orbeasca, atunci este ok, stiu ca nu vei face la fel.

Numai bine si keep up the good work!
Old 13-06-08, 22:14   #305
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

DarkSun...la sfarsitul lunii am de facut ITP...si cum am zis nu il trec mai mult ca sigur in 1 rand din cauza parbrizului spart nasol...in al 2lea rand farurile nu imi bat pe drum la distanta minima (in metri)...din cauza ca nu mai am oglinda si ce vreau sa fac...imi cumpar faruri...le montez...si le reglez pe stand la service unde fac ITP. Deci vreau sa fac o treaba calumea...si in nici un caz nu vreau sa ajung sa orbesc lumea.

Ms fain si numai bine-va tin la curent
Old 13-06-08, 22:16   #306
DarkSun

Stage 5

DarkSun's Avatar

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
DarkSun...la sfarsitul lunii am de facut ITP...si cum am zis nu il trec mai mult ca sigur in 1 rand din cauza parbrizului spart nasol...in al 2lea rand farurile nu imi bat pe drum la distanta minima (in metri)...din cauza ca nu mai am oglinda si ce vreau sa fac...imi cumpar faruri...le montez...si le reglez pe stand la service unde fac ITP. Deci vreau sa fac o treaba calumea...si in nici un caz nu vreau sa ajung sa orbesc lumea.

Ms fain si numai bine-va tin la curent
Tot respectu atunci pt treaba facuta ca la carte. Tuning insemana pe langa pasiune si multe sacrificii si un pic de responsabilitate si respect pt cei din trafic!

Good luck cu ITP!
DarkSun is offline   Reply With Quote
Old 13-06-08, 22:20   #307
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Ms...nu imi fac probleme Atata tot am de reparat In rest masina merge stas!!! Maine ii schimb uleiul si filtrul (ca ia trecut perioada de gratie ) o spal putin si cam atat ca mai mult nu am timp A.M.R. 1 sapt pana la bac si nu prea imi arde acum de tuning See ya
Old 13-06-08, 22:38   #308
vlad_VSV

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[2 Roti]

asteptam poze cu farurile noi,reglate , cat despre masina , arata foarte bine , sa ai grija de ea !!!

ps: bafta la bac,si eu am bac anul asta ....si in loc sa invat macar in ultima saptamana,tot alceva fac
Old 13-06-08, 23:58   #309
strik3ru

Stage 5

strik3ru's Avatar

Bafta multa la Bac mai baieti. Eu debea astept sa termine morph cu bacul si sa demareze proeictul rachetuza. Pana acuma e bondarul
strik3ru is offline   Reply With Quote
Old 18-06-08, 02:36   #310
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Din nou...intrebarea este...35/40 mm sau 60/40 mm Front/Rear drop... eu spun 60/40...merge si cred ca arata mai bine ca 35/40... Astept opinii caci in asta urmeaza sa investesc
Old 18-06-08, 12:12   #311
strik3ru

Stage 5

strik3ru's Avatar

Quote:
Din nou...intrebarea este...35/40 mm sau 60/40 mm Front/Rear drop... eu spun 60/40...merge si cred ca arata mai bine ca 35/40... Astept opinii caci in asta urmeaza sa investesc
Dude chiar daca o sa fie riscat si eu zic sa mergi pe 60/40. Daca faci un lucru macar sa il faci calmea.
Old 18-06-08, 12:23   #312
bogddanel

Stage 5

bogddanel's Avatar

60/40 zic si yow
Oricum, mai avem nitel pana la bac:-ss, k si yow am bacu anu asta:-ss
Morph, am inteles vii in Bucuresti dupa bac?
bogddanel is offline   Reply With Quote
Old 18-06-08, 16:25   #313
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

)) Primo e vorba de arcuri sport...cu cat sa mio las??? in MM 60/40 mm 60 pe fata si 40 pe spate (mai mult de 40 pe spate nu se gasesc) ...sau 35mm fata 40 spate??? Si eu cred ca am sa optez pentru 60/40...
Old 18-06-08, 18:01   #314
strik3ru

Stage 5

strik3ru's Avatar

Quote:
)) Primo e vorba de arcuri sport...cu cat sa mio las??? in MM 60/40 mm 60 pe fata si 40 pe spate (mai mult de 40 pe spate nu se gasesc) ...sau 35mm fata 40 spate??? Si eu cred ca am sa optez pentru 60/40...
O sa ai nevoie si de un scut la motor, nu stiu daca acuma ai, ca altfel baia de ulei o sa o sudezi din 2 in 2 sapt.
Old 18-06-08, 23:52   #315
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Revenind...dupa ce am vb. cu cineva in domeniu...mia spus asa...60mm pot sa am doar daca am si amortizoare sport...cum amortizoare sport nu sunt acum in tema...ami pune 60mm pe fata inseamna sweet suicide si nu am chef sa imi frec amortizoarele...deci...35mm front si 40mm rear...sau 40/40 daca gasesc. Keep in touch
- Copyright 2024 4Tuning -