Quote:
Originally Posted by DarkSun
Tinere nu te supara pe mine dar farurile alea sunt tiganeala curata. Tu crezi ca eu care vin din sens opus mai vad ceva ? Doar uitandu-ma la poza am orbit. Vezi sa nu ai probleme cu politia si in special cu soferi nervosi. Pe bune sunt groaznic de puternice...
|
DarKsun...vorbele putin mai calculate
Nu vreau sa iti spun ce impresie miai facut...dar hai ca iti scriu altfel...cred ca ai observat ca poza e facuta cu o camera VGA de pe mobil (praf...) In realitate...se vad cu totul altfel....adica mai slab...(nici pe departe cum ar trebui...adica 100% ce poate xenonu...)...DE CE? Pentru ca in procesul de fabricare al angel eyesurilor custom (care mi leam facut eu)...atingand de 1000x oglinda...miam strikt suprafata...deci oglinda varza reflexie 0...(p.s. vedeti filmuletele in care bat pe usa garajului...stim cu totii ca xenoanele bat mai tare). Bat bine fata de halogene pfaiiii ...diferenta de la cer la pamant. (si nu bat pe pereti...ca sa orbesc) dar zic ca o sa se poata si mai bine pentru ca luna asta imi schimb farurile si parbrizul (nu trec itp
din cauza lor) .
In alta ordine de idei...nu cred ca sunt eu ala care te orbeste pe tine in trafic...slabe sanse sa am drum pe la bucuresti si sa ne intersectam....+ asnoapte mam plimbat cu masina in oras si in afara lui putin (in noapte) sa vad cum se vad si anume daca imi face cineva blitzuri ca orbesc...am asteptat si am tot asteptat...+ control de politie in oras...ei se uitau la mine de pe dreapta eu la ei...am trecut si nu mau tras pe dreapta -au fost ok cu farurilemele...deci
...
@ others: poze cum se vad din lateral si din spate nu mai fac acum ca nu are rost. Is filmuletele alea in care am facut asta...faza scurta/lunga...pe strada faza scurta...si tot asa...nu are rost. Am sa fac dupa ce imi schimb farurile. Atunci o sa fie la capacitatea lor normala...
Majoritatea masinilor care au xenon au faruri cu lupa-DA...sau sticla clara (pentru calitate mai buna). Dar sunt si foarte multe masini care au xenoane pe faruri normale cu oglinda. Alea nu orbesc ca nu is clare sau nu au lupa...alea orbesc in special ca in loc sa bata pe asfalt niste tampiti leau ridicat aiurea si bat fix n ochi celor de pe sensul opus.
Oricum is bucuros si asa cu oglinzile farurilor praf...se cunoaste diferenta (fata de cum era inainte
nu imi dadeam seama cand aveam farurile deschise si cand nu le aveam
-exagerez si eu putin ). Deabea astept sa imi cumpar faruri noi!!
Keep in touch si spor la tunarit!!! Urmeaza arcuri