Dupa ce miam cumparat turometrul mam luat si mam documentat serios in privinta posibilitatii montarii lui pe masina mea (si eram cam confuz in privinta datelor citite). Faza este asta: am tensiune in pinul nr. 23 care iese din ecu, dar am o tensiune foarte foarte mica!!! Nici un turometru aftermarket nu o sa imi citeasca turatiile de acolo!!! Masina mea nu are bobina/bobine de inductie, este pe aprindere electronica deci nici de la bobina nu pot lua semnal pentru turometru. Singurele turometre care merg pe seicento sunt cele dedicate (ele ridica acul la tensiunea mica care iese din firul 23 la ecu).
CONCLUZIE:
1) NU MERGE MONTAT TUROMETRU AFTERMARKET PE SEICENTO S 1.1 MPI!!!!
2) VAND TUROMETRUL!!! ESTE PRACTIC NOU!!! Scos din cutie, pozat, tinut in cutie, conectat in seara asta la masina. Nezgariat, ne nimic!!! Pentru pret vb. in privat.
AS FI CEL MAI FERICIT IN MOMENTUL ASTA DACA MAR CONTRAZICE CINEVA SI SA IMI SPUNA CA SE POATE MONTA TUROMETRU PE SEICENTO S de 1.1 MPI (pe alte seicentouri merge, la seicento de 900 pui turometrul la bobina de inductie si iti merge, la seicento de 1.1 sx ai deja turometru din fabrica)
Numai bine