1) DECI WOW AM ZIS SI EU
Am ramas si eu masca cat de bine am reusit sa scot interiorul dpdv al insonorizarii si al stilizarii.
2) Ms fain la toti de remarci, conteaza enorm
is cireasa de pe tort
3) @WRC: Coane deci nu lipsesc de la aniversare!!! VIN, Deabea astept, vin
cu Seicentou
(sper ca munca sa fie privita cu ochi frumosi...desi din pacate are si mici bube)
4) @strikeru&quick: Ma voi aveti dreptate...poate ar fi trebuit dat niste lac...din pacate nu am dat caci SINCER nu mia mai permis punga...vopseaua neagra prinde intrun fel...vopseaua alba prinde in alt fel...a intrat mai multa vopsea alba, am depasit bugetul cu mult si nu am dat lac ca nu am mai avut $ sa cumpar la momentul respectiv (acum imi pare putin rau si sper sa nu imi para foarte rau in curand)...DOAMNE AJUTA SA NU O REFAC PREA CURAND CA MA APUCA DRACII!!! BORDUL SE DEMONTEAZA GREU SI SE MONTEAZA SI MAI GREU
...Daca e sa tina pana la primavara, nu ma deranjeaza
il refac atunci cu placare
si il dau si cu lac. Pan atunci doamne ajuta.
5) @Coman Razvan: Da, normal ca am dat cu primer plastic inainte
(doar nu's dang dang)
6) @GL91ANB: FOARTE UTILA INFORMATIE!!
MS FAIN!!! Daca pot baietii sa imi faca husele DIN IMITATIE PIELE si cum vreau eu (negru cu alb / vad ca ei nu pot face combinatia asta) nu are rost sa ma mai duc cu ea la tapitier in PN sa imi ia dimensiuni si etc etc...deci ma ajunge si mai ieftin sa speram.
7) @bogdanel: Desi aparent e un detaliu si nu conteaza...masina am realizato in combinatia ALB cu NEGRU
deci albul predomina. (daca te uiti atent la masina vezi ca albul predomina pe orice suprafata si negrul este peste)...dar cu husele o sa fie alta poveste deoarece cred ca ar arata total aiurea ALBE cu o dunga NEAGRA... Uite in poza asta
http://huse.ro/uploads/115/Seicento_3.jpg ...culoarea tablei de pe masina la interior trebuie sa fie cu culoarea dungilor...si cum la interior am alb pe tabla husele o sa fie negre cu alb. O sa arate demential atunci.
In penultimul rand vreau sa subliniez ca tot ce am muncit pana acum, insonorizare la interior (1 sapt), demontat interior (1 zi), montat IC (1 zi), vopsit plasticaraia (1 zi), remontat interior (1zi), remontat muzica (1/2 zi )...am muncit singur si fara pic de ajutor din partea nimanui. Nu ma laud dar tin sa mentionez asta caci sunt si micute bube...si asta din cauza ca am lucrat de capu' meu si fara ucenic
(si e greu tare sa nu o dai putin in bara pe ici pe colo cand esti de 1 singur)
In ultimul rand ma rog ca domnu' strungaru si cu domnu' sudoru sa vina din concediu CA SA IMI POT MONTA SI EU VOLANUL SI EVACUAREA!!! (ca mam saturat sa stau cu ele in garaj pe raft)
P.S.
I) Cine ma ajuta din PN cu realizarea unei bari de torsiune fata si spate??? (am dimensiuni, schema...imi trebuie doar teava, un loc unde o pot indoi dupa model si un sudor)
II) Cine ma poate ajuta tot din PN cu o prelungire capota??? Bad boy style cum are strikeru.
Gata mah, vam lasat pe seara asta ca is praf...as noapte la 2 am plecat la Bucale si am venit acuma 2h...is nedormit de valeleu...traiesc pe Cola si se vede asta si in felul de a scrie...asa ca click pe
Post Quick Reply si apoi Start si Shut Down pe seara asta. O seara buna in continuare, numa bine.