16-11-06, 15:55
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SKODA] [Toyota] [2 Roti]
|
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Quote:
Originally Posted by Hori
|
pt ca ???
fiindca ??
sau ...
deoarece ???
hotaraste'te omule
|
|
|
16-11-06, 22:10
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [VW]
|
|
|
16-11-06, 22:48
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by BH 07 MDF
pt ca ???
fiindca ??
sau ...
deoarece ???
hotaraste'te omule
|
pt ca. .. fiindca ... deoarece ... asadar si prin urmare...
|
|
|
19-11-06, 13:29
|
|
Stage 5
Member of: [AirBrush]
|
baga mare sandule,ca la anul tre sa rupem tot ocs.
si mie mis gata fetele de usi peste o saptamana CRED,ca tare multe am de facut.mi-am scos tobele prin praguri,si mi-am facut sistemul hidraulic ptr bara fata si spate,am terminat si motorul v8 de ansamblat ramane sal mai pun in omega,
|
|
|
19-11-06, 20:39
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
|
|
|
19-11-06, 21:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DR.ZOZO
baga mare sandule,ca la anul tre sa rupem tot ocs.
si mie mis gata fetele de usi peste o saptamana CRED,ca tare multe am de facut.mi-am scos tobele prin praguri,si mi-am facut sistemul hidraulic ptr bara fata si spate,am terminat si motorul v8 de ansamblat ramane sal mai pun in omega,
|
bagam mai!!!!ca de 1 aprilie daca mai va fi 4 tuning day la BUCURESTI SA NE PREZENTAM CORESPUNZATOR ORADEA sa stii ca tzara are pretentii de la acest oras ca de aici a inceput ''infectia '' si sa le aratam ca mai putem si alte inovatii si alte proiecte...intr-un final ma bucur de vanzarea poloului pentru ca ma prezint cu un alt total proiect fete modelate cu monitoare in el nu mai fac prostia de 3 sisteme pe componente /usa minim 10 monitoare pe interior usi figurante prize decupate unicate motoru 200 cai oricum tre sa ma gandesc bine ca astya o data o fac nu de 3 ori ca poloul si golful fiind o masina po****ra in tuning tre sa ies cu ceva mai deosebit sa vedem ce o sa iasa oricum in oradera sunt in pregatire 6-7 masini fara a ta numarata si daca vom merge vom aduce ceva acasa garantat doar sa nu fie blaturi intre cei de pe plan local
|
|
|
20-11-06, 09:40
|
|
Stage 5
Member of: [Nissan]
|
anul urmator se anunta cu multe bombe.sa speram cu nu vom ramine numai cu aprecierea publicului si vom prime niste "recompense" si de la un juriu adevarat.daca nu mergem la colegii de peste granitza care sunt mult mai "obiectivi" si apreciaza ceea ce merita.
oricum eu zic ca pina la primavara vestu' va avea cel putin inca vreo 6 bombe in premiera.
oricum va fi liniste pina la primavara.
ar fi super tare sa mergem la bucale cu niste prelate la noi pentru o premiera absoluta.
ce ziceti?
|
|
|
20-11-06, 14:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
bagam mai!!!!ca de 1 aprilie daca mai va fi 4 tuning day la BUCURESTI SA NE PREZENTAM CORESPUNZATOR ORADEA sa stii ca tzara are pretentii de la acest oras ca de aici a inceput ''infectia '' si sa le aratam ca mai putem si alte inovatii si alte proiecte...intr-un final ma bucur de vanzarea poloului pentru ca ma prezint cu un alt total proiect fete modelate cu monitoare in el nu mai fac prostia de 3 sisteme pe componente /usa minim 10 monitoare pe interior usi figurante prize decupate unicate motoru 200 cai oricum tre sa ma gandesc bine ca astya o data o fac nu de 3 ori ca poloul si golful fiind o masina po****ra in tuning tre sa ies cu ceva mai deosebit sa vedem ce o sa iasa oricum in oradera sunt in pregatire 6-7 masini fara a ta numarata si daca vom merge vom aduce ceva acasa garantat doar sa nu fie blaturi intre cei de pe plan local
|
Sandule 4TuningDay io din surse neoficiale stiu ca se va tine si in 2007
tot in Aprilie Is curios ce loc iei..cu GOlful In rest nu-mai bine si spor la munca.
|
|
|
20-11-06, 14:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by gaju
anul urmator se anunta cu multe bombe.sa speram cu nu vom ramine numai cu aprecierea publicului si vom prime niste "recompense" si de la un juriu adevarat.daca nu mergem la colegii de peste granitza care sunt mult mai "obiectivi" si apreciaza ceea ce merita.
oricum eu zic ca pina la primavara vestu' va avea cel putin inca vreo 6 bombe in premiera.
ar fi super tare sa mergem la bucale cu niste prelate la noi pentru o premiera absoluta.
ce ziceti?
|
Astai faina faza cu prelate.. Deci Gaju iara va fi modificat pentru anul 2007 cu sase bombe demolati bucurestiul..Spor la modificari
|
|
|
20-11-06, 15:09
|
|
Stage 5
|
Super golfu' sa-l stapanesti sanatos!!!
|
|
|
20-11-06, 21:01
|
|
Stage 5
Member of: [AirBrush]
|
cam asa ceva GAJULE bine zici ,la acoperim si sa fiarba apa-n ei ca nu le vad..
sandule fa ce crezi dar fa cu mare atentie,da mai mult pe calitate,mai ales pe finisaje,ca la anu cam la asta se vor uita mai mult.
|
|
|
20-11-06, 23:34
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by gaju
ce ziceti?
|
Oricum vom merge si peste granita la colegii din UNGARIA caci mai schimbam un pic decoru si mai invatam si noi ceva !
Ii perfecta faza cu prelatele GAJULE caci oricum trebuie sa ne gindim cam cum sa amenajam standul caci deja se pune accent si pe asta !!!!
|
20-11-06, 23:44
|
|
Stage 5
|
|
|
|
21-11-06, 08:50
|
|
Stage 5
|
haideti ca si eu sper sa fac ceva pe masura voastra , acum si eu mi-am scos toate matele din interior , vreau sa incep sa cablez corespunzator asa ca am scos si mocheta sa o bag fumos sub el
|
|
|
21-11-06, 18:44
|
|
Stage 4
|
Da se pune lumea pe treaba nu gluma prin Oradea.. ,dupa cum se vede. Bravo, si spor la munca!!! (o sa vina si rezultatele la sfarsit)
|
|
|
|
|