accept DOMY provocarea,dar mai e pana va fi gata ,tu oricum nu fugi din oradea).
si accept orice gen de provocare,chiar imi place.
doamne feri ce o sa fac din ursuletul meu.
te provoc la o liniuta .ARO VS URSUL TAU.3 X 400 METRI IN 100 EURO.MERGE COMBINATIA?POT SA FACI CE VREI CU URSU.V8 CU NITRO SI CU BITURBO.SI EU POT SA FAC CE VREAU.CE ZICI COFFOS.UN PIC DE DISTRACCIE.SA DECIDEM CAREI CEL MAI TARE URS DIN JUDET.
domii!!! ma dau io cu tine cu triturbo trintercoleer cu v24 si caroserioaca de huamlerrr ce zici de combinatia asta?iti dau de behaii
Zozo, mai pune niste poze cu BMW-ul rosu, sa-l vedem mai bine k din pozele astea nu se vede bine toata masina. E foarte frumoasa masina, capota arata f bine asa prelungita.
zozo!!!!!!cred ca te uiti mult la filmele sci-fi zici ca e prototip din star wars sau star treck i-ai tras bara aia ca un fular pe gat ..... iiiiooooiiiiii
ba hotareste-te odata Sandu dealtfel pe Camaro erau scene din Star Wars , asa ca acesta numai Star Trek poate fi ! ... Da mai stii si Jules Verne era privit ciudat ?