anunt umanitar!!!tristete in imaginea tuningului oradean despartirea de portocala noastra portopolo
aceasta masina a insemnat foarte mult pentru mine si oriunde isi facea aparitia domina privirea multora si in italia a fost foarte admirata si in croatia si in austria si in ungaria unde este dubla campioana are 2 cupe de locul 1 unul recent castigat de 2 saptamani dintre 400 de masini a luat locul 1 la best car hifi instalation,multimedia & interior design(paint,fibra tapiterie modelare).....azi va fi ziua cea mare cand o dezmembrez ca cine a cumparat-o o cumpara fara multimedia si fara sound...asa ca azi am de lucru nu gluma.....pana ii scot tot ce inseamna cabluri tampesc
de restu nici nu vorbesc......oricum sincer masina aceasta a castigat tot ce a putut in romania este de 8 ori campioana si dubla campioana in ungaria ....si-a facut datoria dar suntem totusi curiosi la showuri totdeauna de noutati....si aceasta masina o stia tot tineretu care e in teresat de tuning
ma gandesc ca sunteti curiosi de noua achizitie el va fi un golf 4 motor wr6 150kw=201 cai putere culoarea galbena spoilerit roata profesional de cei care au facut si poloul cei de la baia mare are nevoie de cateva interventii minimale exterioare maximale interioare
...ce fac din asta baieti !!!!!!!!!!pfoai 2 lucruri va paresc va avea minim 8 maxim 10 monitoare interioare si tot sistemul audio MTX AUDIO firma care are acel produs JACK HAMMER
fara fibra pe interior nu mai vreau sa aud de asa ceva .........cu asta iar am curaj la liniute si ceva sanse mai mari avand si cutie sport scurta
are multe lucruri bune si unele lipsuri da noah de maine va fi in vechiul ''foteliu''parcare al mosului polo ....salut baieti v-am instiinta doar si vin si cu poze