sa va raspund la toti
andrey mersi si fii sigur ca de la mine va fi iar campioana am curaj sa o spun dinainte...am eu gusturile si ideiile mele care cat de cat pana acuma au fost cu succes si la o masina de 3-4mii de euro
big mafia --mersi ca ai pus pozele in locul meu io inca nu am timp de asa ceva
civicex nu da ponturi ca sudez capota si nu mai dau motoru asta la nimenea simt ca am ceea ce imi trebuie
george ....mersi
p_c_d simti nevoia unui motor coios?simtii ca ai dusmani?? sa iti zic sincer eu acuma cu masina asta simt ca am tot complex ce inseamna tuning pentru mine si de vrei cai putere decat sa te apuci sa schimbi sa omologhezi mai bine vinzi actuala si iei una complecta wr6 stiu eu una cu vreo 5-6miare
horguem....nu prea am inteles identitatea masini mele adica e amestecata si de ici si de colo si asa e doar simplu sound identity??? este golful o masina des intalnita in tuning dar eu vreau sa fac ceva unicat macar cateva idei dealea ale mele sa vedem ce va iesi....sper in sanse si in viitorul masini
xender .....inca din prima zi am alungat clienti i-am zis pana luni inchis
si zi de zi mesteresc pe ea de dim pana seara macar o saptamana sa iasa muzica provizoriu in prim a faza cumva...dupa ce termin exteriorul interiorul si motorizarea finalizez hifi&multimedia care sper sa fie o mica surpriza
protuning ''szaros''
daca polo a fost asa de apreciat care este o masina neintalnita in lume la tuning atunci dupa parerea ta o sa scot ceva din golfu asta???sunt constient ca tre sa fac ceva mai iesit din comun ca golfuri sunt multe la showuri si daca nu ''exagerez'' macar acolo unde imaginatia imi este mai bogata atunci altundeva nu am sanse...intradevar am mult de lucru ca masina per ansamblu e intreaga dar tre sa pun mana pe fiecare element in parte dar acuma nu mai gresesc ca si cu polo ca il tuningez de 3 ori si il vopsesc de 3 ori totul odata pe elemente gandit si executat...nu ma grabesc ca pana la primavara mai este asa ca ...haaa...haaa......promit ca nu iti fac de ras kitul ok???polo acu e mai aproape de tine e la satu mare si cica omu are un succes acolo cu el ca toata ziua e pozat etc etc ....a zis ca si cu golfu era rege dar cu asta e aspirator de femei
sincer daca il schimbam cu un g 4 chel tot kitul acesta il puneam ca mult imi place ..pragul e doar finut la acest kit este mult prea simplu in rest e ok...