Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 06-05-06, 11:04   #136
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Default Re: Spl Team

nu de alta, dar vroiam sa vad ce instalatie are in masina...da nicicum nu am dat de proprietar.
pare super ingrijita masinuta aia.
valib is offline   Reply With Quote
Old 09-05-06, 16:12   #137
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

Cool Re: Spl Team

chiar e...parca are un bas Pioneer si a scos vreo 135 sau 136 db cu el...
daflyer_oradea is offline   Reply With Quote
Old 13-05-06, 14:16   #138
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

suna destul acela pentru un om si muzica normala!!!
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 13-05-06, 15:03   #139
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Talking Re: Spl Team

da...initiatorii topicului nu mai dau semne de viata?
SplTEAM?balarutzu?joe?care cum e acuma?
nu mai SPL-im nimica?
valib is offline   Reply With Quote
Old 13-05-06, 21:23   #140
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
suna destul acela pentru un om si muzica normala!!!
ce bine ca noi nu suntem normali
margineanu ovidiu is offline   Reply With Quote
Old 13-05-06, 22:02   #141
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by margineanu ovidiu
ce bine ca noi nu suntem normali
adica asemanatori noua????si cand vine golfu sapt.viitoare io voi fi printre anormali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ioiiiiiiiiiiiiii
Old 20-05-06, 11:09   #142
balurutzu

Stage 4

balurutzu's Avatar

Quote:
Originally Posted by valib
da...initiatorii topicului nu mai dau semne de viata?
SplTEAM?balarutzu?joe?care cum e acuma?
nu mai SPL-im nimica?
mai dam si noi semne de viata doar ca ne pregatim de 4 iun asa ca ne gandim sa facem sa sune bine muzica de prin masinile noastre ......asa ca mai mult lucru si mai putina vorbarie la noi momentan .....plus ca eu incerc sa mi schimb masina si ma gande am ce sa pun in ea ......bafta la toti pe 4 iunie ne vedem acolo sau mai corect spus ne auzim acolo
Old 20-05-06, 19:05   #143
Ciky

Stage 5

Ciky's Avatar

Member of:
[DACIA]

bafta voua spl team!
Ciky is offline   Reply With Quote
Old 20-05-06, 20:34   #144
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by balurutzu
mai dam si noi semne de viata doar ca ne pregatim de 4 iun asa ca ne gandim sa facem sa sune bine muzica de prin masinile noastre ......asa ca mai mult lucru si mai putina vorbarie la noi momentan .....plus ca eu incerc sa mi schimb masina si ma gande am ce sa pun in ea ......bafta la toti pe 4 iunie ne vedem acolo sau mai corect spus ne auzim acolo
mei !mei!ce duma ai!!!!sa mor pic pe spatedaca vei avea asa rezultate cat adevar ai scris aici ca nu ai timp de comunicare numa de munca la muzica ta inseamna ca vei fi campion mondial!!!!!!!!!de te prind cu scule imprumut nici un farmec si nici o mandrie......asta nu e stil de lupta in muzica!!!!!!!!!!asa numa instalatori trre sa lupte.... amu sa vad te-ai jignit?

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
Old 21-05-06, 01:48   #145
Ciky

Stage 5

Ciky's Avatar

Member of:
[DACIA]

Ciky is offline   Reply With Quote
Old 21-05-06, 14:05   #146
balurutzu

Stage 4

balurutzu's Avatar

nu m-am simtit jignit deloc doar ca acuma pt mine e mai important sa mi schimb masina decat sa ajung "campion mondial" si abia atunci o sa vad ce se poate face .....pa pa
balurutzu is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 21:14   #147
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by balurutzu
adevarul e ca unii vorbesc doar ca sa se auda,altii asculta doar zvonuri si cred ca ei stiu tot in orasul asta,si eu imi pregatesc masina si ce bag in ea este problema mea personala nu a lui x sau y,eu asa am ajuns sa-mi pun in masina tot ce am pana acum asa ca daca nu va place e proble4ma voastra,eu oricum imi platesc toate sculule pe care le bag in masina,si balaurutzu la fel asa ca hai pa,noi nu tragem tepe si culmea nici nu ne place sa ni se traga tepe asa ca preferam sa mergem la Joe pt ca daca el zice ceva eu sunt sigur ca si maine e la fel,nu-mi trage teapa pentru ca asa e el.poate pt. voi e mai altfel,fraier,increzut...,pt mine e un prieten care ma ajuta sa-mi implinesc un vis,si eu la randul meu il ajut si sper sa rupa gura targului cu planurile ce le are.vb. multa saracia omului.
scanspeak D2904/7100,15M ,21W/8554-00,jl12w7,d511r,h701,400bt,2xhollywood spv20,2xspv45
margineanu ovidiu is offline   Reply With Quote
Old 22-05-06, 23:53   #148
Ciky

Stage 5

Ciky's Avatar

Member of:
[DACIA]
Thumbs up Re: Spl Team

Quote:
adevarul e ca unii vorbesc doar ca sa se auda,altii asculta doar zvonuri si cred ca ei stiu tot in orasul asta,si eu imi pregatesc masina si ce bag in ea este problema mea personala nu a lui x sau y,eu asa am ajuns sa-mi pun in masina tot ce am pana acum asa ca daca nu va place e proble4ma voastra,eu oricum imi platesc toate sculule pe care le bag in masina,si balaurutzu la fel asa ca hai pa,noi nu tragem tepe si culmea nici nu ne place sa ni se traga tepe asa ca preferam sa mergem la Joe pt ca daca el zice ceva eu sunt sigur ca si maine e la fel,nu-mi trage teapa pentru ca asa e el.poate pt. voi e mai altfel,fraier,increzut...,pt mine e un prieten care ma ajuta sa-mi implinesc un vis,si eu la randul meu il ajut si sper sa rupa gura targului cu planurile ce le are.vb. multa saracia omului.
adevaru' ii ca ai dreptate,in legatura cu joe,pot sa zic ca e baiat bun,n-am nimic personal cu el,am avut, dar cred ca s-a rezolvat,cel putin din partea mea,fiecare face ce vrea,iar chestia asta ciudata numita FORUM ii pentru a ne distra,nu pentru a ne ***e unul pe celalalt,iar in legatura cu tzepele,nu shtiu de ele,nu ma intereseaza,dar de exemplu sandu ii la fel de OM DE CUVANT,DE TREABA SI ESTE UN PRIETEN ADEVARAT(fara limbi in cur,asta este adevarul)!
sa avetzi cu totzii bafta shi ar cam fi cazul sa ne mai shi stimam unii pe altzii pt. ca or fost destule scuipaturi!
Old 23-05-06, 15:08   #149
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

bine spus.
si la subiect.

asa ca puneti umaru si hai sa vedem ce poate WSR Spl Team la 4tuning...
si nu numai SPL team, ci si celilati, indiferent de unde fac parte.
Old 23-05-06, 15:52   #150
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:

in tot discursul asta linisteste lumea si zi daca te-a tzepuit careva!!!ca vad ca e vorba de o tzeapa care te-a suparat!!!ai fost tzepuit de cineva?asa vorbesti de toti sunt tzepari numa joe e dumnezeu!!!!!doamne dai sa rupa gura targului cu ce face numa sa si reziste!!!!!de cate ori ai fost aici nu tzi l-am porcait nu l-am facut fraier de cand o terminat cu barfele nu mai am treaba cu el....sa taca si sa faca....io de ex si comentez ca ma simt bazat pe putza mea in fatza oricui nu stiu daca stii da cred ca ma cunosti dintr-o bucata sunt ,,,mai ales la scandale nu fug de nimeni,,,infine io ma voi lauda cu ceea ce am personal in prima faza a 2 a oara cu clienti mei care vin pe buzunaru lor nu imi este rusine nici de ei.....care cat are atata baga...daca voi de ex va credeti mai tari cu ceea ce creati cu o zi inainte si prezentati un produs din magazin la db drag a 3 a zi il vindeti ca nou este si asta o politica de afaceri!!!bafta si lasa mofturile pe net ca atunci cand vii la mine esti haver amu ma calci pe calcai...hai pa si vino pana la mine...
- Copyright 2026 4Tuning -