da, si cu ideile de tunarit...continui, sper cu un motor MAI SERIOS, dar sa mai strang ceva fonduri, ca s-au terminat cu ce am facut pana acum..., si mai e si criza

urmeaza un interior negru aproape stock (putina folie de carbon ici-colo), si
sper un 2,5 cu turbo intr-un viitor nu prea indepartat,sau un motor de 321 cp cu NOS - depinde care o sa fie varianta mai buna in momentul in care voi mai strange ceva bani.
Lista cu modificari:
- refacut intergral lambo doors- proiectare 3d autocad, 7 rulmenti pe fiecare parte, de ghidaj si care preiau sarcina pe ambele directii stanga-dreapta, sus-jos, ghidaj sa nu se poata da cu usa peste aripa fata,mai ramane doar sa schimb telescoapele cu unele cu supape pentru maxim sus-maxim jos
- capota fata noua
- aripi fata tabla
- praguri tabla
- faruri comandate din USA
- bara fata custom - society X- facuta de noi
- usi noi (de fapt din dezmembrari) - izolate cu second skin din ratiuni de greutate - dynamatul e greu
- macarale geam fata cu modul de ridicare-coborare integrat model '93(inainte era in calulatorul masinii din '97- calculator ce l-am schimbat cand am primit masina ca era prajit - relegat usile in modulul de comfort - slava domnului ca exista manual Bentley)
- sudat si reconditionat partea metalica de sub luneta - era taiata si la fel fundul portbagajului - si acela a fost taiat si modificat pentru muzica- l-am refacut
- refacut pasaje spate interior - exterior, aripile laterale sunt singura parte de fibra ce a mai ramas pe masina
- inchis bandouri cu tabla, refacut colturi capota
- refacut interior- bord normal, fete de usi modificate(inca nu is sus-trebuie tapitate) - volan si schimbator MOMO Nero, mici accente cu folie de carbon, plasme
- oglinzi stock - imi mai conduce si prietena masina - si mi-e frica sa nu frece ceva, in alea de m nu se vede nimic, plus astea se potrivesc mult mai bine cu linia generala a masinii
- stopuri Fk lacuite si schimbate ledurile arse(erau oricum si ceva legaturi incurcate p'acolo)
vopseaua e combinatie Honda-Infinity, plasele Lester, jantele aceleasi Aez Zeus din 2 bucati 8,5 j fata 10 j spate pe 18" vopsite si refacute, continental Sport contact 2 225/40 fata, matador wisenta (parca) 265/35 spate
ICE: Re audio/hollywood digital/microdimension, 2000 W SUB si 2 X 150 W bicomponent fata, dvd touch Farenheit (tot din state), cabluri audison, deepcycle Stinger de 250amperi, dar nu pun accent pe muzica, am vrut un sistem care sa sune bine si sa nu ma faca de ras.
Bara riigidizare telescoape AC Schnitzer - de pe un M3 din oradea (multumesc ZAYule)
Ca sa duc la bun sfarsit proiectul - multumiri GAJu, Society X, Joe infect si nu in ultimul rand Domi.
Sper sa aveti rabdare sa cititi, si...cine stie ce inseamna ce am facut eu, stie sa aprecieze munca depusa, si .. sufletul care l-am pus in proiectul acesta.
multumesc pentru aprecieri, oricum ar fi ele, bune sau rele. toti suntem oameni si,...mai gresim, si nu toti gandim la fel.