12-04-06, 22:52
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [VW]
|
Re: Spl Team
|
|
12-04-06, 22:55
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
aha, deci tu propui sa punem taxa de 150ron de sus pana jos ?
|
|
|
12-04-06, 23:06
|
|
Stage 5
|
Esti Rau Stii Tu Ce Vreau Sa Iti Explic Dar Nu Vrei Sa Recunosti......hai Sa Iti Arunc Un Alt Exemplu ::::::acu La Bucuresti Nu Am Participat Cu Masina Mea Nici Nu A Fost De Firma Nici Demo Nimic Simpla Instalatie A Unei Persoane Care Nu Le Are Cu Frecventele....m-am Inscris Eu Iara Taxa Dubla 150 Ron ..sa Mor De Nu Cand Voi Ma Vedeti Pe Mine Ma Extra Taxati...acuma Sa Vad Ce Te Supra Contrazici Cu Cele Anterioare Balbaite Ca Nimic Concret Nu Mi-ai Spus Inca......nu Vrei Intentionat Sa Ma Intelegi............mai Am Niste Exemple Dar Sa Vad Ce Imi Raspunzi La Asta
|
|
|
13-04-06, 16:06
|
|
Stage 4
|
o rugaminte la voi daca se poate sa vorbim aici de instalatii sq dbdrag etc si sa nu ne certam aiurea daca se poate asta ar fi rugamintea mea ...eu lipsesc o perioada de timp si cred ca certurile nu si au rostu pe topicul acesta va multumesc
|
13-04-06, 22:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by balurutzu
o rugaminte la voi daca se poate sa vorbim aici de instalatii sq dbdrag etc si sa nu ne certam aiurea daca se poate asta ar fi rugamintea mea ...eu lipsesc o perioada de timp si cred ca certurile nu si au rostu pe topicul acesta va multumesc
|
maahhh!!!!!!!!cine se cearta ????tu nu ma stii pe mine cum arat cand ma irita cineva....noi aici clarificam o situatie dar vipera asta se face ca nu ma intelege....amici nu se cearta intre ei se razboiesc diplomat....ce vrei sa vorbim de muzica?ai ceva neclaritati in domeniu?hai explica-mi atunci o situatie...cum de 2 spl 15 hertz la tine o impins 142.5 si batranu xtc al meu tot atata o bagat si era singur fara baba(pereche) langa el ?????amu suntem in dmeniu muzica...explica fenomenu
|
|
|
14-04-06, 21:01
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Bravo Sandule,dar Nu Te Enerva Pentru Ca Nu Are Nici Un Rost(parerea Mea--no Offence--)
|
|
|
14-04-06, 23:08
|
|
Stage 5
|
ciki stii ca io sunt un om mai calm cand nu sunt obosit dar cand deja dau inspre mai incet devin mai tensionat si sensibil......nu se enerveaza aici nimeni ca nu sunt motive
|
|
|
15-04-06, 19:06
|
|
Stage 1
|
dl sandu .... va rugam sa scrieti ori ceva ce are si rost , sau legatura cu "SPL Team " sau mai bine va abtineti sa scrieti pe acest topic......va rog sa continuati neclaritatile pe topicul soundydentiti...... VA MULTUMESC.
|
|
|
15-04-06, 20:07
|
|
Stage 5
|
cine mai esti si tu sa imi zici mie unde sa scriu....ia mai abtinete tu si nu ma enerva....acolo scriu unde vrea clisa mea.....nu iti convine hai si spune-mi personal daca te tine .....vezi adresa sub poza....ba ce oameni sa mor de nu fiecare mare destept si smecher de tastatura.....!!!!!!!!te astept !!!!
|
|
|
16-04-06, 17:22
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
cine mai esti si tu sa imi zici mie unde sa scriu....ia mai abtinete tu si nu ma enerva....acolo scriu unde vrea clisa mea.....nu iti convine hai si spune-mi personal daca te tine .....vezi adresa sub poza....ba ce oameni sa mor de nu fiecare mare destept si smecher de tastatura.....!!!!!!!!te astept !!!!
|
dl sandu : vad ca vb aiurea , parca nu stii cine este fondator SPL Team in Oradea .........., faci parca nu ma cunosti........., te am rugat frumos ........ daca tu asa te gandesti nu am ce sa fac , din partea mea aici am terminat ....... , mai departe depinde de inteligenta fiecaruia ce scrie pe acest topic ,ca doar tastatura scrie orice....
|
|
|
16-04-06, 18:21
|
|
Stage 5
|
vai de mine d-l joe,ce intelectual atzi devenit!
|
|
|
17-04-06, 15:12
|
|
Stage 5
|
scuze joe pentru reply-ul de sus,poate n-o fost cel mai adecvat,dar am zis-o din gluma(no offence-pe cuvant)!!!
|
|
|
17-04-06, 16:09
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
maahhh!!!!!!!!cine se cearta ????tu nu ma stii pe mine cum arat cand ma irita cineva....noi aici clarificam o situatie dar vipera asta se face ca nu ma intelege....amici nu se cearta intre ei se razboiesc diplomat....ce vrei sa vorbim de muzica?ai ceva neclaritati in domeniu?hai explica-mi atunci o situatie...cum de 2 spl 15 hertz la tine o impins 142.5 si batranu xtc al meu tot atata o bagat si era singur fara baba(pereche) langa el ?????amu suntem in dmeniu muzica...explica fenomenu
|
am sa incerc sa ti dau o explicatie care e si plauzibila din cauza ca inainte de Bucuresti s-a lucrat 2 saptamani la o alta masina nu am reusit in cateva ore in vinerea in care am plecat la Bucuresti sa facem o cutie chiar buna pt cele 2 Hertzuri iar o alta explicatie ar fi ca nu am reusit sa gasim nici frecventa pe care lucrau cel mai bine acuma scuzele nu si au rostul oricum lucram si pe viitor o sa sune mult mai bine cam atat am avut eu de spus
|
|
|
17-04-06, 20:51
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by balurutzu
am sa incerc sa ti dau o explicatie care e si plauzibila din cauza ca inainte de Bucuresti s-a lucrat 2 saptamani la o alta masina nu am reusit in cateva ore in vinerea in care am plecat la Bucuresti sa facem o cutie chiar buna pt cele 2 Hertzuri iar o alta explicatie ar fi ca nu am reusit sa gasim nici frecventa pe care lucrau cel mai bine acuma scuzele nu si au rostul oricum lucram si pe viitor o sa sune mult mai bine cam atat am avut eu de spus
|
lasa sefu ca pe aeroport dam sa sune mai bine putin,asta daca mai dai si tu un semn de viata ca eu iarasi am stat la Joe mai mult decat trebuia si am o surpriza pt. tine placuta normal
scanspeak D2904/7100,15M ,21W/8554-00,jl12w7,d511r,h701,400bt,2xhollywood spv20,2xspv45
|
|
|
17-04-06, 22:35
|
|
Stage 4
|
|
|
|