Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 24-05-06, 00:38   #151
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Spl Team

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
in tot discursul asta linisteste lumea si zi daca te-a tzepuit careva!!!ca vad ca e vorba de o tzeapa care te-a suparat!!!ai fost tzepuit de cineva?asa vorbesti de toti sunt tzepari numa joe e dumnezeu!!!!!doamne dai sa rupa gura targului cu ce face numa sa si reziste!!!!!de cate ori ai fost aici nu tzi l-am porcait nu l-am facut fraier de cand o terminat cu barfele nu mai am treaba cu el....sa taca si sa faca....io de ex si comentez ca ma simt bazat pe putza mea in fatza oricui nu stiu daca stii da cred ca ma cunosti dintr-o bucata sunt ,,,mai ales la scandale nu fug de nimeni,,,infine io ma voi lauda cu ceea ce am personal in prima faza a 2 a oara cu clienti mei care vin pe buzunaru lor nu imi este rusine nici de ei.....care cat are atata baga...daca voi de ex va credeti mai tari cu ceea ce creati cu o zi inainte si prezentati un produs din magazin la db drag a 3 a zi il vindeti ca nou este si asta o politica de afaceri!!!bafta si lasa mofturile pe net ca atunci cand vii la mine esti haver amu ma calci pe calcai...hai pa si vino pana la mine...
eu mu imi spal rufele in public,dar de trei ani nu m-a mai intepat nimeni in acest domeniu deci chiar am crezut ca nu mi se mai poate intampla,dar sunt doar un om,si omul cat traieste invata,daca ma gandesc bine la bucuresti ric,gz,jbl,str.b?ghinionul lui a fost ca nu a luat cupa,balaurutzu sa luptat cu sfigmo,aia nu a deranjat pe nimeni,iara jl-ul cu care merg eu nu e de pe raft,si singurul lui stapan voi fi eu,candva mai devreme sau mai tarziu,aia eu si joe decidem cand.eu m-am saturat de discutiile astea deci nu voi mai contribui la ele pt. ca ma scarbesc,eu nu ma consider mai tare decat nimeni demonstrez pe puterea mea,pe banii mei,cu ajutorul lui joe pt ca nu-mi permit sa scot atata gramada de bani dintr-o data,nu simt nevoia sa ma justific de actiunile mele nimanui,pur si simplu m-am saturat de subiectul asta,momentan reprezint spl team asa ca ce am in masina este strict treaba mea si a colegilor mei.din partea mea eu nu mai raspund niciunei provocari pe aceasta tema decat in fata ap. de masura,data viitoare va fi pe aeroport sa vedem daca carpower-ul lui zozo poate fi intrecut de un hz sau jl,el a zis ca vrea sa-l vada,eu ma straduiesc,daca reusesc bine,daca nu mi-e tot nu-mi va fi rusine,vor mai fi ocazii.bafta si ne vedem in 4
scanspeak D2904/7100,15M ,21W/8554-00,jl12w7,d511r,h701,400bt,2xhollywood spv20,2xspv45
margineanu ovidiu is offline   Reply With Quote
Old 24-05-06, 10:26   #152
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by margineanu ovidiu
eu mu imi spal rufele in public,dar de trei ani nu m-a mai intepat nimeni in acest domeniu deci chiar am crezut ca nu mi se mai poate intampla,dar sunt doar un om,si omul cat traieste invata,daca ma gandesc bine la bucuresti ric,gz,jbl,str.b?ghinionul lui a fost ca nu a luat cupa,balaurutzu sa luptat cu sfigmo,aia nu a deranjat pe nimeni,iara jl-ul cu care merg eu nu e de pe raft,si singurul lui stapan voi fi eu,candva mai devreme sau mai tarziu,aia eu si joe decidem cand.eu m-am saturat de discutiile astea deci nu voi mai contribui la ele pt. ca ma scarbesc,eu nu ma consider mai tare decat nimeni demonstrez pe puterea mea,pe banii mei,cu ajutorul lui joe pt ca nu-mi permit sa scot atata gramada de bani dintr-o data,nu simt nevoia sa ma justific de actiunile mele nimanui,pur si simplu m-am saturat de subiectul asta,momentan reprezint spl team asa ca ce am in masina este strict treaba mea si a colegilor mei.din partea mea eu nu mai raspund niciunei provocari pe aceasta tema decat in fata ap. de masura,data viitoare va fi pe aeroport sa vedem daca carpower-ul lui zozo poate fi intrecut de un hz sau jl,el a zis ca vrea sa-l vada,eu ma straduiesc,daca reusesc bine,daca nu mi-e tot nu-mi va fi rusine,vor mai fi ocazii.bafta si ne vedem in 4
pana in 4 nu mai vii pi la mini???va sa zica esti suparat pe mine????in ce masina are zozo carpower???americana???hai sa lasam cupele bani finantele si prostiile ca nu isi au rostu....numa nu mai fii asa de suparat pe o nimica toata...de nu vii pe aici iti fur masina si nu ai cu ce veni in 4 gyer ide!!!!!!!!!!

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 24-05-06, 15:45   #153
Ciky

Stage 5

Ciky's Avatar

Member of:
[DACIA]

of of mai mai!
Ciky is offline   Reply With Quote
Old 26-05-06, 23:28   #154
margineanu ovidiu

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
pana in 4 nu mai vii pi la mini???va sa zica esti suparat pe mine????in ce masina are zozo carpower???americana???hai sa lasam cupele bani finantele si prostiile ca nu isi au rostu....numa nu mai fii asa de suparat pe o nimica toata...de nu vii pe aici iti fur masina si nu ai cu ce veni in 4 gyer ide!!!!!!!!!!
stii ca nu sunt chiar asa de sensibil
Old 26-05-06, 23:51   #155
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
stii ca nu sunt chiar asa de sensibil
asa ma grasule!!!!!!!!!!!!!!hai luni si iti arat golfuletzu!!!!stii ca io nu sunt secretos!!!!!!!!!!!chiar imi place sa arat ce e frumos vorba vine si la dumnezeu ii place!!!!sincer abia am asteptat momentul asta sa vina sa pun mana pe el!!!!!!!!!!!!szia
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 27-05-06, 00:06   #156
AleXXL

Stage 5

D-nul Ovidiu ... statzi cumva in zona Casei Mov ?
AleXXL is offline   Reply With Quote
Old 27-05-06, 00:09   #157
margineanu ovidiu

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by AleXXL
D-nul Ovidiu ... statzi cumva in zona Casei Mov ?
PT. noi sunt Ovi,nu dar merg destul de des pe acolo
Old 27-05-06, 00:38   #158
AleXXL

Stage 5

Quote:
PT. noi sunt Ovi,nu dar merg destul de des pe acolo
k ...
caci te-am vz azi cand am iesit de la ora ... si i-am tras niste poze ...
dar de ce tocmai o masina asha mare ai facut-o pt.sound ?
Old 27-05-06, 00:45   #159
margineanu ovidiu

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
k ...
caci te-am vz azi cand am iesit de la ora ... si i-am tras niste poze ...
dar de ce tocmai o masina asha mare ai facut-o pt.sound ?
adevarul e ca am inceput cu meganu dar cu ala circula nevasta-mea deci a picat din start,zafira e masina mea de firma in care imi petrec >40% din zi,in plus suna bestial din cauza ca e mare,lucreaza f. bine in materie de muzica nu doar spl,rezultatele se vad(exact de asta au ras multi la bucuresti dar cand au vazut ca am ajuns direct in semifinala au inghitit in sec)iar muzica se aude
Old 27-05-06, 00:48   #160
AleXXL

Stage 5

Talking Re: Spl Team

aha...dar ce configuratzie ai in ea ? ... dupa avatarul tau shi dupa stickere ... banuiesc ca e HERTZ ... sau greshesc?!
Old 27-05-06, 00:51   #161
margineanu ovidiu

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
aha...dar ce configuratzie ai in ea ? ... dupa avatarul tau shi dupa stickere ... banuiesc ca e HERTZ ... sau greshesc?!
deloc tot e hz,powered by audison,head unit-ul e pioneer
Old 27-05-06, 00:54   #162
AleXXL

Stage 5

Talking Re: Spl Team

Quote:
deloc tot e hz,powered by audison,head unit-ul e pioneer
aha...va urma cumva un tuning ext/int sau te vei limita la muzica ? ...cel mai bine e sa`tzi faci topic separat ... parerea mea in care sa o prezintzi ...
Old 27-05-06, 01:02   #163
margineanu ovidiu

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
aha...va urma cumva un tuning ext/int sau te vei limita la muzica ? ...cel mai bine e sa`tzi faci topic separat ... parerea mea in care sa o prezintzi ...
din pacate asta e masina cu care car muncitorii la lucru,le duc materiale,etc.exterior doar niste genti va vedea ca nu se poate mai mult,si niste folii dar inca mai investesc in muzica,deci va mai dura.masina a fost prezentata la inceputul acestui topic din pacate cu poze de o calitate proasta dar urmeaza sa fie pusa pe wsr,acolo vor fi detalii care se vor vedea
Old 27-05-06, 01:05   #164
AleXXL

Stage 5

Wink Re: Spl Team

Quote:
din pacate asta e masina cu care car muncitorii la lucru,le duc materiale,etc.exterior doar niste genti va vedea ca nu se poate mai mult,si niste folii dar inca mai investesc in muzica,deci va mai dura.masina a fost prezentata la inceputul acestui topic din pacate cu poze de o calitate proasta dar urmeaza sa fie pusa pe wsr,acolo vor fi detalii care se vor vedea
aaa ... da ... te-am vz odata in centru ... duceai niste scari de lemn .... acuma imi amintesc ... ...
Old 27-05-06, 01:07   #165
margineanu ovidiu

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
aaa ... da ... te-am vz odata in centru ... duceai niste scari de lemn .... acuma imi amintesc ... ...
deci intelegi,nu?cum ar arata tuningata la greu cu scari pe ea cu profile si alte chestii,mai ales ca astea toate zgarie,lasa urme,si asa ma doare sufletul dar nu am ce face
- Copyright 2025 4Tuning -