Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 31-07-06, 12:01   #301
FaQ4EvEr

Stage 4

FaQ4EvEr's Avatar

Default Re: Spl Team

dafyyy cand imi dai si mie un steaker cu wsr??? si o legitimatie tu m ai salutat intr o zi cand iesiam de la blaga?cred ca da
baga sms inapoi rpd)aici
Old 31-07-06, 12:18   #302
Andreea_V

Stage 3

Am legat foarte multe difuzoare pana la ora actuala si de puteri relativ mari... am construit incinte foarte multe... acelas principiu e de constructie la incinta...aceleasi reguli...pura fizica.(ma refer doar la incinta cum se calculeaza)
Punct!
Andreea_V is offline   Reply With Quote
Old 31-07-06, 12:28   #303
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Andreea_V
Am legat foarte multe difuzoare pana la ora actuala si de puteri relativ mari... am construit incinte foarte multe... acelas principiu e de constructie la incinta...aceleasi reguli...pura fizica.(ma refer doar la incinta cum se calculeaza)
Punct!
multumim!la revedere!
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 31-07-06, 12:32   #304
FaQ4EvEr

Stage 4

FaQ4EvEr's Avatar

deci andrusca sau cum te o chema ti ai dat cu firma in cap ata ete nu mai are rost sa stai cu noi la discutii cred ca suntem prea prosti pentru tine asta este ne pare rau ca nu ajungem la standardele tale hai pa lasa vraja si eject
FaQ4EvEr is offline   Reply With Quote
Old 31-07-06, 12:49   #305
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

stickerele si legitimatiile or fi aduse vineri, indiferent unde ne vom intalni.
daflyer_oradea is offline   Reply With Quote
Old 31-07-06, 14:36   #306
civic_ex

Stage 5

civic_ex's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by daflyer_oradea
stickerele si legitimatiile or fi aduse vineri, indiferent unde ne vom intalni.

chiar si a mea?
hehe
civic_ex is offline   Reply With Quote
Old 31-07-06, 17:36   #307
Ariana

Stage 4

Ariana's Avatar

Eu sper sa fie db drag in 4, nu de alta, dar am scris un mini-articol (cred k apare maine in JDD) si am precizat data. Asa k "taiati", "spanzurati" capete da nu modificati data. :P
Ariana is offline   Reply With Quote
Old 31-07-06, 20:38   #308
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

ok deci vinerea 4 august ora 18 e 100% , iar locul daca este festival de bere cum o facem ?
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 31-07-06, 21:03   #309
BH-15-RIC

Stage 5

BH-15-RIC's Avatar

Cool Re: Spl Team

Mai baieti citeodata iesirea la un show dincolo merita si doar pt. o singura masina de ex acum in UNGARIA am vazut o chestie ce va pun si voua sa vedeti ca sa spalam impreuna ochii dar pacat ca nu se poate cu sonor poza caci sa fi auzit cum suna sistemul de la MICRODIMENSION cu cele doua amplificatoare cu lampi ceva extraordinar !!!!!!!!!

Ce zici JOE sau mi-as fi dorit sa fi sa auzi si tu SERGIU caci sa stii ca te-am pomenit !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1010335.JPG
Views:	70
Size:	66.0 KB
ID:	132749  

BH-15-RIC is offline   Reply With Quote
Old 31-07-06, 21:36   #310
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]
Cool Re: Spl Team

Quote:
Originally Posted by BH-15-RIC
Mai baieti citeodata iesirea la un show dincolo merita si doar pt. o singura masina de ex acum in UNGARIA am vazut o chestie ce va pun si voua sa vedeti ca sa spalam impreuna ochii dar pacat ca nu se poate cu sonor poza caci sa fi auzit cum suna sistemul de la MICRODIMENSION cu cele doua amplificatoare cu lampi ceva extraordinar !!!!!!!!!

Ce zici JOE sau mi-as fi dorit sa fi sa auzi si tu SERGIU caci sa stii ca te-am pomenit !
o sa aveti o surpriza ........ il cunosc firma respectiva demult ........
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 31-07-06, 21:53   #311
BH-15-RIC

Stage 5

BH-15-RIC's Avatar

M-as bucura sa vedem in curind si in ROMANIA un sistem de SQ cu MICRODIMENSION ce zici JOE pregatesti ceva si nu spui la nimeni ????
BH-15-RIC is offline   Reply With Quote
Old 01-08-06, 13:10   #312
nissan_man

Stage 4

mai andreea ,baietii astia din oradea fac o treaba extraordinara cu masinile si toate comentariile lor sunt de bun gust!..nu stiu de unde ai aparut si tu si de ce-i critici dar iti pot sugera sa te duci la piatza si sa te certzi cu lume pe acolo! chiar nu vezi ca esti penibil cand te certi aiurea cu ei in loc sa vii cu argumente plauzibile! sorry baietzi ca am intervenit in discutzia voastra dar eu sunt un fan al comunitatzi din oradea pt ca la voi intradevar se face tuning.....si pana sa apara andreea asta discutiile voastre despre masini erau foarte constructive .....andreea get lost!
nissan_man is offline   Reply With Quote
Old 01-08-06, 13:37   #313
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by nissan_man
mai andreea ,baietii astia din oradea fac o treaba extraordinara cu masinile si toate comentariile lor sunt de bun gust!..nu stiu de unde ai aparut si tu si de ce-i critici dar iti pot sugera sa te duci la piatza si sa te certzi cu lume pe acolo! chiar nu vezi ca esti penibil cand te certi aiurea cu ei in loc sa vii cu argumente plauzibile! sorry baietzi ca am intervenit in discutzia voastra dar eu sunt un fan al comunitatzi din oradea pt ca la voi intradevar se face tuning.....si pana sa apara andreea asta discutiile voastre despre masini erau foarte constructive .....andreea get lost!
multumim de sustinere si de aprecierea tuningului si tuningatilor oradeni
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 01-08-06, 19:56   #314
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

multumim pentru aprecieri
te asteptam in vizita, daca se poate, cat de curand...detalii, cand o sa fie totul "pus la punct"
daflyer_oradea is offline   Reply With Quote
Old 02-08-06, 08:47   #315
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Andreea_V.. O sa vezi in timp ca pe acest forum te poti afla doar in doua pozitii. Comentator de pe margine sau comentator din interior. Sfatul meu sincer este ca indiferent de nivelul cunostintelor tale (care te vor ajuta EVENTUAL cand iti cere cineva vreun sfat) sa te abtii sa comentezi rezultate obtinute prin munca MULTA si investitii pe masura. Fie cum zici tu. E putin. Faci tu mai mult? Ai facut mai mult? Ai incercat sa vezi cate nu cunosti tu in car-audio? Am intrat in domeniu asta dupa 7 ani de pro si m-am convins, cum o sa te convingi si tu, ca diferentele sunt majore. Priveste si invata prima data! Bine ai venit pe forum. Bafta!

PS: Rezultatul de 160.3 cm dintr-un 16cm la clasa Monster imi apartine partial. Nu ar fi pacat sa ne umflam in pene pt asta in loc sa lucram impreuna pentru ceva mai bun?