Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 02-08-06, 22:42   #316
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
Default Re: Spl Team

Quote:
Originally Posted by ReLLaXX
Andreea_V.. O sa vezi in timp ca pe acest forum te poti afla doar in doua pozitii. Comentator de pe margine sau comentator din interior. Sfatul meu sincer este ca indiferent de nivelul cunostintelor tale (care te vor ajuta EVENTUAL cand iti cere cineva vreun sfat) sa te abtii sa comentezi rezultate obtinute prin munca MULTA si investitii pe masura. Fie cum zici tu. E putin. Faci tu mai mult? Ai facut mai mult? Ai incercat sa vezi cate nu cunosti tu in car-audio? Am intrat in domeniu asta dupa 7 ani de pro si m-am convins, cum o sa te convingi si tu, ca diferentele sunt majore. Priveste si invata prima data! Bine ai venit pe forum. Bafta!

PS: Rezultatul de 160.3 cm dintr-un 16cm la clasa Monster imi apartine partial. Nu ar fi pacat sa ne umflam in pene pt asta in loc sa lucram impreuna pentru ceva mai bun?
bun venit pe oradea nea relax vazui acest(a) numit om ce zice de instalatorii din romania?infine am incheiat subiect cu el elegant si diplomat nu ca de obicei mai turat cum fac iom-am saturat sa ma tot incord cu unu si altu scripti
parca trebuia sa treci pe la mine ?nu?si nu mai aparuitotusi aparatele mele sunt valoroase si nimic rezultat...fa un efort si da si tu un telefon..mersi

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 02-08-06, 23:08   #317
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

sper ca nu mai folositi acest topic sa va certati....... ar fi bine sa vb nu numai offtopic.... multumesc
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 02-08-06, 23:12   #318
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]
Thumbs up Spl Team

Quote:
Originally Posted by SPL_Team
Vineri, 4 August 2006 in parcarea din centrul orasului incepind cu ora 18 ,SPL Team si WSR va asteapta la o sesiune de masuratori dB Drag Racing Masuratorile vor fi gratuite si se vor face in ordinea primul sosit primul masurat. Va asteptam
in caz daca parcarea din centru va fi ocupat din anumite motive masurarile se va face in fata la sala sporturilor
Old 02-08-06, 23:15   #319
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by joe_infect
sper ca nu mai folositi acest topic sa va certati....... ar fi bine sa vb nu numai offtopic.... multumesc
bei nu fii asa mare in gura!!!!!ca ma infectezi ce mare scula te crezi mah???????cine se cearta aici?si daca ne certam ce e? e forumu tau personal?
Old 02-08-06, 23:33   #320
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]
Cool Re: Spl Team

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
bei nu fii asa mare in gura!!!!!ca ma infectezi ce mare scula te crezi mah???????cine se cearta aici?si daca ne certam ce e? e forumu tau personal?
se pare ca cu cateva pagini inainte am mai vb despre treaba asta dar vad ca nu sa schimbat nimic......
Old 03-08-06, 00:14   #321
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
se pare ca cu cateva pagini inainte am mai vb despre treaba asta dar vad ca nu sa schimbat nimic......
cine crezi ca se mai tine cont de spusele de cateva pagini anteroare?daca nu mai vb cate unu pe topicu asta da in decedare tzi-am mai zis nu fi asa de serios si incearca sa mai stii de gluma ca aici nu e nimic live si nimic serios ca in viata reala cine pune la suflet ce se scrie pe un oricare forum e prost asa ca pregatesteti scula ca sub 180 nu vreau sa vad decibelmetru (asta chiar e o gluma care nu o pot realiza)
Old 03-08-06, 00:33   #322
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
cine crezi ca se mai tine cont de spusele de cateva pagini anteroare?daca nu mai vb cate unu pe topicu asta da in decedare tzi-am mai zis nu fi asa de serios si incearca sa mai stii de gluma ca aici nu e nimic live si nimic serios ca in viata reala cine pune la suflet ce se scrie pe un oricare forum e prost asa ca pregatesteti scula ca sub 180 nu vreau sa vad decibelmetru (asta chiar e o gluma care nu o pot realiza)
desi ce beton ar fi THE BEST SPL rezult:ORADEA
margineanu ovidiu is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 08:22   #323
Zuky

Stage 5

Zuky's Avatar

Quote:
in caz daca parcarea din centru va fi ocupat din anumite motive masurarile se va face in fata la sala sporturilor
Deci ideea este sa ne intl vineri seara la 6 in fatza la heat si daca e cumva ocupat sa ne mutam in ioshia sau vetzi anuntza dinainte pe forum unde mergem?
Zuky is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 10:19   #324
BIG_mafia

Stage 5

BIG_mafia's Avatar

din cate am auzit ieri seara concertele incep vineri si se termina duminika...so cred k pana la urma o sa fie la sala sporturilor
BIG_mafia is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 15:45   #325
Andreea_V

Stage 3

Domnule mare instalator , nu m-am referit la ceilalti instalatori , ci m-am referit la tine . Avand in vedere cand faci o comparatie si lucrezi in domeniul respectiv...ar trebui cel putin sa stii sa faci o comparatie corecta ,.... si astfel rezulta cunostiintele tale in domeniul audio.
Plus de asta nu am vazut nici un INSTALATOR sa se laude "eu fac, eu dreg... " si cand colo nu e in stare sa isi faca singur o masina de SPL, se duce la alti instalatori. Te rog nu te mai lauda cu munca altuia
Cu stima si respect Andreea_V!
Andreea_V is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 16:17   #326
P_C_D

Stage 5

P_C_D's Avatar

Quote:
Originally Posted by Andreea_V
Domnule mare instalator , nu m-am referit la ceilalti instalatori , ci m-am referit la tine . Avand in vedere cand faci o comparatie si lucrezi in domeniul respectiv...ar trebui cel putin sa stii sa faci o comparatie corecta ,.... si astfel rezulta cunostiintele tale in domeniul audio.
Plus de asta nu am vazut nici un INSTALATOR sa se laude "eu fac, eu dreg... " si cand colo nu e in stare sa isi faca singur o masina de SPL, se duce la alti instalatori. Te rog nu te mai lauda cu munca altuia
Cu stima si respect Andreea_V!

Sandu tati,cine ti-o pus muzica ?
P_C_D is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 16:21   #327
Andreea_V

Stage 3

Citeste pe forum si ai sa observi cine ia pus muzica .
Bafta!
Old 03-08-06, 18:26   #328
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Citeste pe forum si ai sa observi cine ia pus muzica .
Bafta!
de nu iti tace gura aia sparta ma cac direct in ea esti un tzaran prost aparut din senim si vii si vorbesti in vant ...date dracu ai ceva personal cu mine?cine te crezi tu sa ma iei la raspundere mah?pisat in ploaie
Old 03-08-06, 18:34   #329
Andreea_V

Stage 3

Eu am vorbit frumos, cred ca mi se poate raspunde la fel... acum nu ca am ceva cu tine, dar te rog sa vorbesti frumos
E un forum public ....totusi....
Dar nu am ce sa iti cer daca cei 7 ani de acasa sunt lipsa .
Nu cred ca mai are sens sa discutam! Bafta!
Old 03-08-06, 19:36   #330
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Eu am vorbit frumos, cred ca mi se poate raspunde la fel... acum nu ca am ceva cu tine, dar te rog sa vorbesti frumos
E un forum public ....totusi....
Dar nu am ce sa iti cer daca cei 7 ani de acasa sunt lipsa .
Nu cred ca mai are sens sa discutam! Bafta!
baaa!!! da cine te sustine sa vii sa te legi de mine mah?te-am critizat io vreodata?ma dau io barosan cu ce fac eu?am zis eu ca sunt as in muzica?poate nici peste 10 ani nu am curaj sa ma afirm asa....te intrebi de ce te iau asa?pai daca tu numa critici critici ssi iar critici...tu stii ce inseamna sa ai bani in 3 masini?....infine stai in banca ta si nu te da la alti cu parerile tale seci...prima oara am fost politicos si a 2 a oara si a 3 a oara da mai oprestete mah ca nu sunt io omu tau potrivit ...
- Copyright 2025 4Tuning -