Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 03-08-06, 23:25   #346
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: Spl Team

" viteaz " fiecare stie dreptatea lui , cosmin eu si acuma zic ca are atelier nu magazin . :P ...sunt multe lucruri care e greu de inteles mai ales daca nici nu vrei , iar mnc nici acum nu gasesti la mine in magazin asta nu inseamna nimic doar ca eu nu vreau sa vand .... hai mah si fati masina sa vedem maine ce stie da si tu pina maine un download la decibeli de pe net sa ocupi calculatoru si sa avem ce masura maine si nu tot ma f..e pe mine
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 23:50   #347
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by joe_infect
" viteaz " :fiecare stie dreptatea lui , cosmin eu si acuma zic ca are atelier nu magazin . ...sunt multe lucruri care e greu de inteles mai ales daca nici nu vrei , iar mnc nici acum nu gasesti la mine in magazin asta nu inseamna nimic doar ca eu nu vreau sa vand ....hai mah si fati masina sa vedem maine ce stie da si tu pina maine un download la decibeli de pe net sa ocupi calculatoru si sa avem ce masura maine si nu tot ma f..e pe mine
ba mare porc esti daca ar fi de downlodat as pune zi si noapte o sa radeti maine in hohote cu ce ma prezint numai sper sa am concurent....(acuma aici la cuvantu concrent sa nu sariti cu critici ca se va explica situatia dupa eveniment)este si asta o micutza surpriza draguta si neasteptata ceva mai neobisnuit dar hmmmm sper sa placa lumi noah joe napolitana te las ca azi mi-o ajuns de tine pregatesteti rablamentu ca rabla mea va fi prezenta si face scanderberg cu decibeli tai

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 00:02   #348
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

mai garas esti tu de ce zici ca eu sunt porc ? eu nu ma pun la masurat ca nu am cu ce :P si internetu am prin DIAL UP nu RDS nu pot nici macar downloda decibeli
Old 04-08-06, 00:06   #349
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
mai garas esti tu de ce zici ca eu sunt porc ? eu nu ma pun la masurat ca nu am cu ce :P si internetu am prin DIAL UP nu RDS nu pot nici macar downloda decibeli
ma johni wais muhleer downlodez io cat pot si iti dau hardu imprumut sa te antrenezi si tu
Old 04-08-06, 00:07   #350
valerutzz
Road Runners Member

Stage 4

valerutzz's Avatar

Member of:
[RR]
Talking Re: Spl Team

Quote:
Ioi ! Dial-up.. daca aveti nevoie disperata de 'decibeli' cum ziceati voi, va pot ajuta cu muzici de toate felurile.. problema e ca n-am momentan writer, doar un HDD cu care ma pot deplasa

*offtopic.. ce nasol ca plooo
Old 04-08-06, 00:13   #351
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by valerutzz
Ioi ! Dial-up.. daca aveti nevoie disperata de 'decibeli' cum ziceati voi, va pot ajuta cu muzici de toate felurile.. problema e ca n-am momentan writer, doar un HDD cu care ma pot deplasa

*offtopic.. ce nasol ca plooo
mersi man!!!! noi acuma vb putin de altceva in limbaju nostru de hi-fi si tu nu l-ai inteles dar no problem
Old 04-08-06, 00:16   #352
valerutzz
Road Runners Member

Stage 4

valerutzz's Avatar

Member of:
[RR]

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
mersi man!!!! noi acuma vb putin de altceva in limbaju nostru de hi-fi si tu nu l-ai inteles dar no problem
Uuups ! Se mai intampla.. las` c-oi pricepe si io cand m-oi baga tare in masina.. Puteti sterge post-ul ala.. puii mei, mi si rusine )
valerutzz is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 00:19   #353
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

las ca se mai intampla cu tipul inveti si tu te invatam....
Old 04-08-06, 00:21   #354
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Uuups ! Se mai intampla.. las` c-oi pricepe si io cand m-oi baga tare in masina.. Puteti sterge post-ul ala.. puii mei, mi si rusine
stai relax macar m-am distrat una buna la final dar adu hardu de ai ceva periculos pe el ......noapte buna .....ce bass are ceru ca ploaie amu oai doamne
Old 04-08-06, 00:23   #355
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
las ca se mai intampla cu tipul inveti si tu te invatam....
mai imre!!!zi si mie siliconata aia ce tot zice ca nu pot sa o citesc dupa gura???
Old 04-08-06, 00:25   #356
valerutzz
Road Runners Member

Stage 4

valerutzz's Avatar

Member of:
[RR]

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
stai relax macar m-am distrat una buna la final dar adu hardu de ai ceva periculos pe el ......noapte buna .....ce bass are ceru ca ploaie amu oai doamne
Mai, eu aduc.. doar sa-mi spui cam ce vrei.. si unde si cand.. nu vreau sa par ca ma bag in seama aiurea.. amu stiti si voi cum ii..

A, si naspa ca ploua.. daca nu ma rupe somnu`, nu pot adormi cand tuna, ma trezeste zgomotul de fiecare data cand atipesc.. Si oai doamne ce proaspat oi fi dimineata, ca am ore de condus de la 6.30...
Old 04-08-06, 00:26   #357
valerutzz
Road Runners Member

Stage 4

valerutzz's Avatar

Member of:
[RR]

Apropo de tipa aia care danseaza in avatar, parca zice Peace in Magyar Mie asa mi se pare
Old 04-08-06, 00:42   #358
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Apropo de tipa aia care danseaza in avatar, parca zice Peace in Magyar Mie asa mi se pare
ai dreptate
Old 04-08-06, 00:47   #359
valerutzz
Road Runners Member

Stage 4

valerutzz's Avatar

Member of:
[RR]

Update: parca merge si varianta "Piszkos mocsok"
Old 04-08-06, 02:05   #360
Andreea_V

Stage 3

Hai ca deja m-am enervat hai sa iti pun problema in fata,marele car audio :
1. Masina este facuta de GZ fiindca tu nu esti in stare, trebuie sa te duci la un instalator "adevarat" ca sa poti sa scoti 150 si ceva de decibeli
2. Masina e facuta prost, cum sa faci o incinta in asemenea hal, cu cateva mici erori.
3. La cate mii de watti sunt in masina trebuia sa scoti multi db
4. La 3 difuzoare de 18" numai 151db? cred ca este o rusine pentru SPL!!!!
5. Nu mai ma fa pe mine varza ,deoarece nu stii cate cunostiinte am in domeniu, nu te crede zeu ca nu esti . Iar pe viitor te rog sa iti masori cuvintele si ai grija pe cine faci mutant. Ma repet inca odata "ITI VORBESC FRUMOS, IMI VORBESTI FRUMOS" si asta pentru ultima oara...
6. Daca doresti sa sune acea masina te rog vino la mine sa iti arat ce inseamna lucratura adevarata,poate o sa inveti si tu ceva despre acustica si despre muzica in general!
7. Nu mai vorbiti toti asa aiurea fara sa fiti documentati . Punct!
Cu stima si respect Andreea_V
Andreea_V is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -