Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 03-08-06, 18:58   #331
Andreea_V

Stage 3

Default Re: Spl Team

Se pare ca acum putem vorbi normal...
Deci am zis asta deoarece am citit tot ce tine de oradea posturi... si pur si simplu asa reiese...
Trecand peste asta stiu ce inseamna sa bagi bani in 3 masini
Si politicos iti spun ca ma opresc cand doresc eu, nu imi da nimeni ordin sa ma opresc
Bafta!
Andreea_V is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 19:25   #332
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Andreea_V
Se pare ca acum putem vorbi normal...
Deci am zis asta deoarece am citit tot ce tine de oradea posturi... si pur si simplu asa reiese...
Trecand peste asta stiu ce inseamna sa bagi bani in 3 masini
Si politicos iti spun ca ma opresc cand doresc eu, nu imi da nimeni ordin sa ma opresc
Bafta!
pai atunci fii solid la tastatura si scrie cat poti si da in toata lumea ....numa date jos de pe mine ca io nu sunt omu prea politicos si la oameni cu pareri si vorbe in vant ma turez destul de repede.......unde reiese ca eu sunt cel mai barosan in sound???nu cred ca am afirmat asemenea lucruri....deci citeste mai atent...si totusi de ce ma critici???ma cunosti cumva personal???sau simti nevoia sa te legi de mine????pai franeazate ca nu mai vreau scandaluri pe forum......hai .......paaa

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 19:41   #333
valerutzz
Road Runners Member

Stage 4

valerutzz's Avatar

Member of:
[RR]

Chiar nu poate nimeni sa-l baneze pe asta de tot o tine una si buna cu politetea lui ? Mai Andreea_V, nu ma iau de tine, dar mai stau si eu pe alte cateva forumuri, si sincer, sunt `nspe mii de oameni ca tine care ataca, si apoi se ascund dupa libertatea exprimarii, si decenta etc... Nu trebuie sa fii nesimtit si brutal cu cineva, sa folosesti vorbe dure ca sa jignesti pe cineva, ci asa cum faci si tu, ironizezi de la un nivel mult prea inalt oameni cu experienta, si nu stiu in ce masura si modesti... Vezi tu, si modestia asta e de mai multe feluri, dar pana la un moment dat.. la o adica, nu se poate spune despre SoundIdentity ca-i un nimeni in drum, si ce-i al lui, e al lui, si cu munca lui se poate mandri, daca a facut-o in asa fel incat sa nu-i fie rusine sa si-o etaleze. Si sunt sigur ca nu`i genul de om care sa te traga in piept. Asa ca tot nu cred ca s-a inteles, de fapt care e scopul tau aici ? Spune lucrurilor pe nume, nu latra, si apoi sa te ascunzi.. Eu cel putin am vazut ca Sandu are un topic in care accepta critici, pareri, etc.. de ce nu prezinti acolo in mod obiectiv ceea ce te deranjeaza ?!
Bafta !
Old 03-08-06, 19:56   #334
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by valerutzz
Chiar nu poate nimeni sa-l baneze pe asta de tot o tine una si buna cu politetea lui ? Mai Andreea_V, nu ma iau de tine, dar mai stau si eu pe alte cateva forumuri, si sincer, sunt `nspe mii de oameni ca tine care ataca, si apoi se ascund dupa libertatea exprimarii, si decenta etc... Nu trebuie sa fii nesimtit si brutal cu cineva, sa folosesti vorbe dure ca sa jignesti pe cineva, ci asa cum faci si tu, ironizezi de la un nivel mult prea inalt oameni cu experienta, si nu stiu in ce masura si modesti... Vezi tu, si modestia asta e de mai multe feluri, dar pana la un moment dat.. la o adica, nu se poate spune despre SoundIdentity ca-i un nimeni in drum, si ce-i al lui, e al lui, si cu munca lui se poate mandri, daca a facut-o in asa fel incat sa nu-i fie rusine sa si-o etaleze. Si sunt sigur ca nu`i genul de om care sa te traga in piept. Asa ca tot nu cred ca s-a inteles, de fapt care e scopul tau aici ? Spune lucrurilor pe nume, nu latra, si apoi sa te ascunzi.. Eu cel putin am vazut ca Sandu are un topic in care accepta critici, pareri, etc.. de ce nu prezinti acolo in mod obiectiv ceea ce te deranjeaza ?!
Bafta !
scuze ca ma bag dar dar nu stiu cine vb mai urat si cine are gura mai mare ......eu oare ce ii am facut lu sandu ca asa vb depre mine si mai ales CU MINE ?
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 20:01   #335
P_C_D

Stage 5

P_C_D's Avatar

Quote:
Originally Posted by joe_infect
scuze ca ma bag dar dar nu stiu cine vb mai urat si cine are gura mai mare ......eu oare ce ii am facut lu sandu ca asa vb depre mine si mai ales CU MINE ?

Lasa Joe ca si eu lucrez in comert si stiu cum este ... asa este peste tot ( concurenta ) poate asa vb si tu de el,mie mi se pare normal,dar cand vine unu ca si andreea aia sau cum o ( il ) cheama si te acuza fara sa stie ce vb ii nashpa.Fac pariu ca ai fi reactionat la fel.Scuze de interventie.
Old 03-08-06, 20:02   #336
valerutzz
Road Runners Member

Stage 4

valerutzz's Avatar

Member of:
[RR]

Joe, dar cu tine glumea, cel putin eu asta inteleg.. in fine.. ar fi cazul sa se stearga post-urile cu pricina, si sa se faca curatenie..
Pana una-alta.. ziceti mai cu cine ma vad maine si stam la o bere dupa masuratori ?
valerutzz is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 20:09   #337
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Quote:
tii tu minte cand ai intrat pe forum?
cum era?
ceva de genu, intr-un mic rezumat: Eu am preturile cele mai bune, eu sunt cel mai bun in domeniu, eu le stiu pe toate, restu` au preturi mari, restu` fraieresc/tzepuiesc, restu` is niste zero(0), etc
era ceva de genu`.

hai va rog io fain frumos sa trecem peste toate astea, si sa lasam toate polemicile astea rau-voitoare.
era vorba de SPL team pe aici...nu de dispute intre membrii forumului.
Fiti oameni de oameni...si dovediti ca aveti coloana vertebrala
valib is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 20:25   #338
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
problema cu tine e una simpla si nu e ceva grav1 la mana esti prea sensibil si nu prea stii de gluma,a 2 a la mana ai tu un suporti concurenta...acuma asta e io tzi-am mai zis si repet nu am treaba cu tine fati treaba ta si nu vorbi de mine ...vezi de cand ai incetat barfele nu mai am treaba cu tine......si iti repet joe nu mai fii asa sensibil si pune toate pe suflet ca viata asta e mai dura decat un busines nu pe langa bani se invarte totul
Old 03-08-06, 20:29   #339
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by valerutzz
Joe, dar cu tine glumea, cel putin eu asta inteleg.. in fine.. ar fi cazul sa se stearga post-urile cu pricina, si sa se faca curatenie..
Pana una-alta.. ziceti mai cu cine ma vad maine si stam la o bere dupa masuratori ?
cam asa e dar joe tre sa nu fie asa de sensibil infine nu e asta un necaz

chiar iti dau io bere
sa vedeti ce ''mica'' surpriza draguta si frumoasa am ...provizoriu pana luni
Old 03-08-06, 20:50   #340
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
problema cu tine e una simpla si nu e ceva grav1 la mana esti prea sensibil si nu prea stii de gluma,a 2 a la mana ai tu un suporti concurenta...acuma asta e io tzi-am mai zis si repet nu am treaba cu tine fati treaba ta si nu vorbi de mine ...vezi de cand ai incetat barfele nu mai am treaba cu tine......si iti repet joe nu mai fii asa sensibil si pune toate pe suflet ca viata asta e mai dura decat un busines nu pe langa bani se invarte totul
nu e problema de concurenta , e problema ca nu prea suport ca vb de mine ca de un fraier , eu te am rugat de mai multe ori , am vb frumos tu zici doar ca te doare in p..a ca caci pe tot ca cine sunt eu , ca cine ma cred ca tu esti ...si ca bla bla bla .... nu te supara dar daca stii ca asta eu o iau pe suflet si o faci din ce in ce mai tare asta arata ca cine esti tu ......... dar daca vine cineva si iti zice ceva ce nu iti convine deja citez "de nu iti tace gura aia sparta ma cac direct in ea esti un tzaran prost aparut din senim si vii si vorbesti in vant " asta scrii tu . Nu te supara eu nu am nimic cu tine , nu zic nimic de tine ar fi timpu sa ma lasi si tu pe mine si sa nu mai bati joc de mine, cred ca am fost destul de corect si diplomat ......
Old 03-08-06, 20:57   #341
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
bei nu fii asa mare in gura!!!!!ca ma infectezi ce mare scula te crezi mah???????cine se cearta aici?si daca ne certam ce e? e forumu tau personal?
scuza ma dar asta daca e gluma e o gluma foarte proasta .......
Old 03-08-06, 21:07   #342
P_C_D

Stage 5

P_C_D's Avatar

Parerea mea este ca aici pe forum toate le poti lua ca pe o gluma ..
P_C_D is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 21:13   #343
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
nu e problema de concurenta , e problema ca nu prea suport ca vb de mine ca de un fraier , eu te am rugat de mai multe ori , am vb frumos tu zici doar ca te doare in p..a ca caci pe tot ca cine sunt eu , ca cine ma cred ca tu esti ...si ca bla bla bla .... nu te supara dar daca stii ca asta eu o iau pe suflet si o faci din ce in ce mai tare asta arata ca cine esti tu ......... dar daca vine cineva si iti zice ceva ce nu iti convine deja citez "de nu iti tace gura aia sparta ma cac direct in ea esti un tzaran prost aparut din senim si vii si vorbesti in vant " asta scrii tu . Nu te supara eu nu am nimic cu tine , nu zic nimic de tine ar fi timpu sa ma lasi si tu pe mine si sa nu mai bati joc de mine, cred ca am fost destul de corect si diplomat ......
continuare diplomata la ceea ce ai zis ok deci nu am omule nimic absolut cu tine de cand nu mai vorbesti fara tine...intreaba-i pe ovi civic pue faq szabo astia sunt toti de ai tai si vin des si pe la mine la o tigara la o vorba la un suc ca ne distram la mine de multe ori e distractie si se strang multi dar niciodata nu zic la nici unu sau la un strain ca joe asa sau joe asa...tzi-am zis io ca tu asta o ai in cap si nu mai poti uita sau sterge asta din mintea ta ....intradeavar daca ma superi tu sau asta andreea ma turez si stii ca sunt dintr-o bucata si nu ma las fie ala oricare....si daca un pic te uiti ce o scris mutantu ala citez si io ''se vede ca e o masina facuta in germania ca ptr romania mai mult de 153...''adica noi toti din romania suntem nimeni?aici ar fi trebuit sa reactionezi nu crezi?si de aia m-am dat la asta ca e un mare paPAGAL SI TOT ZICE ZICE SI IAR ZICE....odata de 2 ori de 3 ori l-am lasat sa nu fiu muschetar de tastaura dar daca omu are diarie de critizare pai mai il stopez cum pot infine una si simpla nu are nime nimic cu tine tu esti cel care esti super secretos necomunicativ si din pacate invidia se vede pe tine ca altfel nu ai fi asa....imi pare rau ca public tre sa tzio spun dar poate cu timpul iti vei da seama ca NU AM NIMIC CU TINE !!!!!!!
Old 03-08-06, 21:40   #344
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
bei nu fii asa mare in gura!!!!!ca ma infectezi ce mare scula te crezi mah???????cine se cearta aici?si daca ne certam ce e? e forumu tau personal?
mai citez odata sa iti dai seama ca intodeauna asa mi ai raspuns ceva de genu cand scriam ceva pe forum cand " comunicam ceva" mai bine sunt secretos ca oricum orice scriu numai imi invarti cuvintele ,si pot sa spun ca NU e deloc vb de INVIDIE cum CREZI tu ci de treburile ce scriam mai sus .
Old 03-08-06, 21:58   #345
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
mai citez odata sa iti dai seama ca intodeauna asa mi ai raspuns ceva de genu cand scriam ceva pe forum cand " comunicam ceva" mai bine sunt secretos ca oricum orice scriu numai imi invarti cuvintele ,si pot sa spun ca NU e deloc vb de INVIDIE cum CREZI tu ci de treburile ce scriam mai sus .
deci daca iar esti viteaz hai sa iti spun si io de unde a aparut supararile astea contradictorii:
tzii minte tu scrii pe forum cam din toamna anului trecut si atunci ma porcaiai pe mine in prim plan pe laci horguem ca lucreaza naspa pe cosmin citez :cosmin are magazin??..pe zozo ca e tzepar si fraier etc doar tu ai fost cel cinstit si cel mai ieftin....ba mai lasate cu chestiile astea ca numa nu te vezi pe tine doar cum sa critici pe altu...atunci am aparut io si tzi-am dato zdravan pe toate topicurile tale dupa aia am sarit toti pe tine si fata in fata pe prostriile tale si te-ai retras ca nu ai avut dreptate si ai porcait pe toata lumea etc etc...asa ca nu esti tu virgin de barfe si nu te scoate ca mai sunt multe in afara de net...ca jbl asa ...ca mnc in magazin...si multe alte barfe legate de produse.....io am terminat nu mai spal rufe in fata nimanui dar mai bine intrerupem asemenea discutii si sa isi vada fiecare de treburile personale...fara da si poate
- Copyright 2026 4Tuning -