Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 30-07-06, 19:19   #286
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]
Talking Re: Spl Team

Quote:
Originally Posted by FaQ4EvEr
pot sa vin si eu???)
poate sa vina si bunica ta daca are subwoofer in porbagaj
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 30-07-06, 21:53   #287
Zuky

Stage 5

Zuky's Avatar

Default Re: Spl Team

Quote:
Originally Posted by joe_infect
poti sa ne dai ceva detalii sa stim sigur ca va fi in acelasi timp? daca e asa mai asteptam inca o saptamana
Pai detalii referitoare la eveniment nu prea pot sa va dau...eu am auzit doar ca este programat ceva asemanator pe 4 august care probabil(daca ne gandim la evenimentele precedente)va tzine tot weekendu`....pana maine incerc sa aflu daca se tzine sau nu evenimentul shi daca da incerc sa aflu ceva detali..mai intrebatzi shi voi
Zuky is offline   Reply With Quote
Old 30-07-06, 22:11   #288
Andreea_V

Stage 3

SoundIdentity mi se pare normal sa castige cineva o cupa daca are concurent. Nu vad ce valoare are o cupa care a fost catgata astfel.... fiind singur la categoria ta...
Daca nu ma insel tu ai golf-ul acela pregatit cu Ground Zero?
Golf-ul tau a scos 150db parca nu ? Sincer pentru mine 150db cu aparatura pe care o detii mi se pare un rezultat rusinos....Totusi 3 difuzoare GZ de 18"...
Si amplificare de cativa KW.... ar fi trebuit sa urci mult...
Data viitoare incearca sa schimbi incintele.....Observ ca amplificare, difuzoare si alimentare nu mai ai nevoie .... Dute la cineva cu experienta in acustica si sigur vei reusi sa faci un rezultat frumos
Sa nu o iei cu parere de rau ,eu doar am zis ce cred... si cred ca se poate scoate mai mult din sistemul acela...asa ca incearca sa il modifici sa ajungi mai sus cu DB
Bafta !
Andreea_V is offline   Reply With Quote
Old 30-07-06, 22:44   #289
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Andreea_V
SoundIdentity mi se pare normal sa castige cineva o cupa daca are concurent. Nu vad ce valoare are o cupa care a fost catgata astfel.... fiind singur la categoria ta...
Daca nu ma insel tu ai golf-ul acela pregatit cu Ground Zero?
Golf-ul tau a scos 150db parca nu ? Sincer pentru mine 150db cu aparatura pe care o detii mi se pare un rezultat rusinos....Totusi 3 difuzoare GZ de 18"...
Si amplificare de cativa KW.... ar fi trebuit sa urci mult...
Data viitoare incearca sa schimbi incintele.....Observ ca amplificare, difuzoare si alimentare nu mai ai nevoie .... Dute la cineva cu experienta in acustica si sigur vei reusi sa faci un rezultat frumos
Sa nu o iei cu parere de rau ,eu doar am zis ce cred... si cred ca se poate scoate mai mult din sistemul acela...asa ca incearca sa il modifici sa ajungi mai sus cu DB
Bafta !
salut tuturor...am lipsit un pic ca am fo in ungaria la aqua parc la balaceala si oai doamne ce misto a fost....ar trebui sa ne adunam o data intr-un wekend si sa fugim acolo e minunat

in legatura cu ceea ce mi-ai zis mai sus ;daca esti cunscator in domeniul sound doar atat si pe scurt acele difuzoare nu au avut nici macar o ora de functionare erau noi noutze in principiu de aici tre sa intelegi totul..daca nu iti explic ...tu totusi de unde ai aparut asa din senin si finut faci misto din masina mea?sunt curios pe cine ai propune tu cu ''experienta '' pentru acel sistem?
apropo: in legatura cu cupele,eu asa in rodaj cu sistemul putin peste jumate am impins 151.4 si per total din toti cati am fost acolo eu am impins cel mai mult nu? in afara de masina de la ground zero aceea din germania mai consultate inainte de a te repezi cu unele pareri bafta

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 30-07-06, 23:18   #290
Andreea_V

Stage 3

E adevarat ... nu erau rodate... dar oricum nu e mare diferenta....
In legatura cu cine as propune ...sincer nu stiu... dar se gaseste....
Nu fac misto de masina ta... ai inteles prost
Masina Ground Zero de afara... O masina facuta de oameni care chiar se pricep la acustica... se vede ca nu este facuta in romania... ca altfel mai mult de 153db nu dadea...
Bafta
Old 30-07-06, 23:20   #291
Andreea_V

Stage 3

Oricum nu e cel mai important ca ai impins cel mai mult... deoarece daca exista un monstruletz... cred ca impingea mai mult de 151,4db... recordul e de peste 160db..in romania parca.... asa ca...
Old 30-07-06, 23:30   #292
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
E adevarat ... nu erau rodate... dar oricum nu e mare diferenta....
In legatura cu cine as propune ...sincer nu stiu... dar se gaseste....
Nu fac misto de masina ta... ai inteles prost
Masina Ground Zero de afara... O masina facuta de oameni care chiar se pricep la acustica... se vede ca nu este facuta in romania... ca altfel mai mult de 153db nu dadea...
Bafta
hmm...de ce ? tu doar vorbesti dar nimic cu continut!!!tu dezapreciezi instalatori din romania ca nu pot mai mult de 153?dau un exemplu doar:black din bucuresti cu tico a reusit sa ajunga la 155..de ex ...,alt exemplu la oradea in 22 februarie a fost db drag si fiat dublo cu 2 ground zero de 18 a impins 150 db si avea 16 volti ..deci mai putea...dar daca nu ai concurenti parca nu iti vine sa te lupti pentru mai mult..si un pic controleaza-ti vorbele ca si eu sunt instalator ca multi alti dar aici ne jignesti pe toti la un loc se poate si in romania mult peste 153 doar sa fie posibilitati financiare ca deja de la un 145 e greu fiecare decibel..poate si 145 este dificil depinde de sistemul folosit.sunt in romania multi instalatori capabili

vreau sa te intreb ceva !!!cati db poti scoate dintr-un dif de 300 rms si din unul de 500 rms?
Old 30-07-06, 23:57   #293
Andreea_V

Stage 3

Intrebarea ta nu e pusa corect...
Nu ai specificat diametrul difuzoarelor... ai specificat odar puterea lor... nu ai specificat masina... nu ai specificat puterea cu care este atacat difuzorul.
Exemplu pot ataca un difuzor de 500W RMS cu 1000W RMS si automat avem un castig de 3db...teoretic....
Old 31-07-06, 00:15   #294
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Intrebarea ta nu e pusa corect...
Nu ai specificat diametrul difuzoarelor... ai specificat odar puterea lor... nu ai specificat masina... nu ai specificat puterea cu care este atacat difuzorul.
Exemplu pot ataca un difuzor de 500W RMS cu 1000W RMS si automat avem un castig de 3db...teoretic....
vezi asa vrbesti tu in vant fara nici un inteles din cele mai de sus discutate...vii critici si razi ....de unde ai aparut si tu?m-am uitat ce mai scrii si tu pe forum si cam 99% critici decaracterizezi produse dar fara motivatii doar sa te afli in tema...hai ia o pauza ca nu vreau sa ma cert si cu tine ....hai pa
Old 31-07-06, 01:34   #295
Andreea_V

Stage 3

Mey omule.... tu ma pui sa spun cati db pot scoate dintr-un difuzor de 300W RMS si din unul de 500W RMS
Vrei sa iti explic ca fiecare difuzor are propietatile sale T/S , xmax mai mare sau mai mic..care e important ...sensibilitate...
Diametru care este alt factor important... cu cat este mai mare automat misca mai mult aer...
Sa vorbim si de amplificare... daca este dubla deja avem un castig de 3db?
Sa vorbim si de incinta aleasa pentru difuzor?
Domnule instalator.... Mai intai fa comparatia ca la carte si apoi punema sa iti raspund despre DB .
In legatura cu criticile .... Nu cred ca are legatura cu ce e vorba in acest topic... asa ca esti off-topic.
Bafta!
Old 31-07-06, 08:49   #296
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Mey omule.... tu ma pui sa spun cati db pot scoate dintr-un difuzor de 300W RMS si din unul de 500W RMS
Vrei sa iti explic ca fiecare difuzor are propietatile sale T/S , xmax mai mare sau mai mic..care e important ...sensibilitate...
Diametru care este alt factor important... cu cat este mai mare automat misca mai mult aer...
Sa vorbim si de amplificare... daca este dubla deja avem un castig de 3db?
Sa vorbim si de incinta aleasa pentru difuzor?
Domnule instalator.... Mai intai fa comparatia ca la carte si apoi punema sa iti raspund despre DB .
In legatura cu criticile .... Nu cred ca are legatura cu ce e vorba in acest topic... asa ca esti off-topic.
Bafta!
cred ca devii obraznic domnule umbra ascuns sub un nume fals si varsta falsa ....terminate si sari jos de pe mine ca te porcaiesc asa ca la carte ...ok?date-n slobozi bre......ca incepi sa ma iriti....te faci ca esti usor necunoscator si dupa accea cumva devii destul de informat...interesant..interesant....am terminat discutia prieteneasca cu tine ....doar ca incepi sa ai aere si discutia urmatoare nu va mai fi deloc amabila asa ca nu ma provoca .hai pa
Old 31-07-06, 10:51   #297
Andreea_V

Stage 3

Devin informat ca ma ocup cu sunetul PRO , incinte pentru discoteca,etc
Nu am treaba cu Car Audio si cel mai important nu ma ascund sub nici o identitate. Cand vii prin Ploiesti sau Bucuresti te invit la o bere
Bafta!
Old 31-07-06, 11:59   #298
FaQ4EvEr

Stage 4

FaQ4EvEr's Avatar

mai apropo daca tot esti cu gura mare si ai aparut din senin pe forum aici si incepi sa critici baietzii nostri din oradea, iar tu te ocupi de muzik pentru discoteca tine atunci pentru discoteca criticile pentru ca nu e tot una masina cu discoteca degaba zici tu ca te ocupi cu sunetul PRO dar este o mare mica diferenta si totusi incepi sa critici mai oprestete si vb dupa aia hai pa
Old 31-07-06, 11:59   #299
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

daca te ocupi de incinte de discoteca, care e faza cu incintele de masina?
nu e drept sa jignesti nici macar un instalator de sunet de masina din tara asta, fara sa fi pus tu mana sa vezi cum se face o cutie si cum se leaga un difuzor.Si, cat de greu se face o cutie, care e diferenta intre fibra cu care se fac incintele, si lemn, si ... multe altele.
Nici eu un sunt chiar asa expert, dar totusi, asta nu inseamna ca subapreciez pe nimeni...
si...nu am chef de cearta si polemici.
Am spus ce am avut de spus, si...cam atat.
Old 31-07-06, 12:01   #300
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

referitor la DBRAG SPL team ...ne putem muta in parcarea din fata salii sporturilor, daca e ok...numa sa stim daca hotarati asa, ca sa stiu sa mai anunt pe cate cineva.
daflyer_oradea is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -