Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 07-04-06, 00:00   #31
Flo_Pue

Stage 1

Flo_Pue's Avatar

Default Re: Spl Team

Anunt umanitar: dati-mi 5000 euro sa-mi pun muzica sa-i rup pe toti.

Glumeam si eu, adevaru este ca as vrea sa vad si eu pe careva din Romania la un concurs international, m-as bucura. Oricum bafta la toti, se pare ca eu am deschis show-ul dbDrag pt Oradea asa ca vreau ca cei care vin dupa mine sa nu faca de ras Oradea. Pana acum sunt foarte fericit pt cupele castigate de oradeni atat la Oradea cat si la Bucuresti. Daca o tinem tot asa mergem numai spre bine. Felicitari

Hai ORADEA
Flo_Pue is offline   Reply With Quote
Old 07-04-06, 09:03   #32
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

mai puitza nu vorbi fara de stire !!!!!!cand erau showuri concursuri de muzici tu umblai cu bicicleta doar eu zozo joe sfigmo radu arad ionut gz si trupa astora mai batrani totdeauna mai dadeau in basi la intrecere.......asa ca tu doar ai continuat ceva creat de noi...........''participantii veterani''

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 07-04-06, 13:31   #33
balurutzu

Stage 4

balurutzu's Avatar

this is true
balurutzu is offline   Reply With Quote
Old 07-04-06, 20:51   #34
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

vezi tu esti un elev intelept
Old 08-04-06, 13:03   #35
balurutzu

Stage 4

balurutzu's Avatar

ultima masina din Spl team din pacate masina nu a participat la Bucuresti din varii motive dar oricum Sistem Audio: HU Pioneer P6800 componente fata Hertz energy SK 165 componente spate Hertz Sk 165 amplificator Audison Srx 4 si Audison Lrx 1.400 , 2 subwoofere JL 12 w3 condensator audison 1.3 farad....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture 086.jpg
Views:	178
Size:	322.6 KB
ID:	85361   Click image for larger version

Name:	Picture 087.jpg
Views:	133
Size:	405.4 KB
ID:	85362   Click image for larger version

Name:	Picture 097.jpg
Views:	127
Size:	371.7 KB
ID:	85363  

Click image for larger version

Name:	Picture 088.jpg
Views:	137
Size:	410.3 KB
ID:	85364  
Old 08-04-06, 15:13   #36
Flo_Pue

Stage 1

Flo_Pue's Avatar

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
mai puitza nu vorbi fara de stire !!!!!!cand erau showuri concursuri de muzici tu umblai cu bicicleta doar eu zozo joe sfigmo radu arad ionut gz si trupa astora mai batrani totdeauna mai dadeau in basi la intrecere.......asa ca tu doar ai continuat ceva creat de noi...........''participantii veterani''
Mai Sanducule data viitoare cand sari ca ars uita-te la subiectul post-ului bine!!!
EU VORBEAM DE dbDrag CARE DUPA CUM STII A AVUT PRIMA EDITIE LA BUCURESTI IN TOAMNA ANULUI TRECUT UNDE AI FOST SI TU, IAR EU AM FOST SINGURUL DIN ORADEA. SPER CA TE-AM LAMURIT

IAR EU NU CONTEST CA VOI SUNTETI VETERANII IN SPORTUL ASTA CI DOAR SPUNEAM CA EU AM SPART GHEATA PT ORADEA LA dbDrag.

SPER DIN SUFLET CA TI-AM EXPLICAT CAT DE BABESTE PUTEAM.

SI IMI CER MII DE SCUZE DACA V-AM JIGNIT CU CEVA.

Last edited by Flo_Pue; 08-04-06 at 15:17.
Old 08-04-06, 16:58   #37
balurutzu

Stage 4

balurutzu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flo_Pue
Mai Sanducule data viitoare cand sari ca ars uita-te la subiectul post-ului bine!!!
EU VORBEAM DE dbDrag CARE DUPA CUM STII A AVUT PRIMA EDITIE LA BUCURESTI IN TOAMNA ANULUI TRECUT UNDE AI FOST SI TU, IAR EU AM FOST SINGURUL DIN ORADEA. SPER CA TE-AM LAMURIT

IAR EU NU CONTEST CA VOI SUNTETI VETERANII IN SPORTUL ASTA CI DOAR SPUNEAM CA EU AM SPART GHEATA PT ORADEA LA dbDrag.

SPER DIN SUFLET CA TI-AM EXPLICAT CAT DE BABESTE PUTEAM.

SI IMI CER MII DE SCUZE DACA V-AM JIGNIT CU CEVA.
Aici Florin are dreptate fiind primul participant la DbDrag etapa oficiala dar oricum nu are rost sa ne certam si toate lumea stie cine sant veteranii in domeniul Sound din Oradea P.S la Bucuresti atunci din Oradea parca a participat si Cristi Gaju
balurutzu is offline   Reply With Quote
Old 09-04-06, 22:53   #38
civic_ex

Stage 5

civic_ex's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by balurutzu
un alt membru Spl Team este un Opel Astra cu urmatoarea instalatie audio masina a luat locul 3 la SQ la Bucuresti HU Dvd Player Jensen ,componente fata Hertz Hi Energy HSK 165 componente spate Hertz Energy Esk 130 amplificator Audison Srx 4 si Audision Lrx 1.400 subwoofere 2 Hertz Hx 250D condensator Audison Conection 1.3 farad ....

imi spuneti si mie va rog cu ce sa luat locul 2 si 1, daca 3 a fost cu hi-energy de la hertz.
asa de curiozitate
civic_ex is offline   Reply With Quote
Old 09-04-06, 23:01   #39
Flo_Pue

Stage 1

Flo_Pue's Avatar

Quote:
Originally Posted by civic_ex
imi spuneti si mie va rog cu ce sa luat locul 2 si 1, daca 3 a fost cu hi-energy de la hertz.
asa de curiozitate
Habar n-am dar a fost cu arbitri nu cu masuratoare si nu a contat neaparat cat de buna e aparatura ci cum e amplasata
Old 09-04-06, 23:54   #40
Ciky

Stage 5

Ciky's Avatar

Member of:
[DACIA]

bravo pue,felicitari pentru spl team oradea,tineti-o tot asha!
Ciky is offline   Reply With Quote
Old 10-04-06, 08:39   #41
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

mai cineva nu ma sponsorizeaza sa pun si eu muzica adevarata in BMW si apropo mai dati-mi un tel de la cineva care sa imi faca un spoiler pe fata ca l-am cam spart
horguemtuning is offline   Reply With Quote
Old 10-04-06, 15:03   #42
Ciky

Stage 5

Ciky's Avatar

Member of:
[DACIA]

fa-l tu nea' laci!
Old 10-04-06, 21:56   #43
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by civic_ex
asa de curiozitate
locul doi a fost luat de un TICO,nu stiu din pacate ce a avut in ea dar pe linga ce era acolo(subaru impreza a dealerului hertz pe Romania si multe alte masini)mi-a picat putin fata
scanspeak D2904/7100,15M ,21W/8554-00,jl12w7,d511r,h701,400bt,2xhollywood spv20,2xspv45
margineanu ovidiu is offline   Reply With Quote
Old 10-04-06, 23:14   #44
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

in db drag nu sunt albitri pentru sq mai mult in emma stiu oameni din romania care merg in germania la specializare pentru asa ceva si se vor cauta in curand si noi albitri printre care vreau sa ma inscriu si eu .....doar.......tre mers la germania mare si de stat vreo 2 saptamani pentru specializare......acuma sq a fost apreciat dupa urechile celor din db drag nu dupa reguli....dar totul trebuie progresat si acesta este un inceput!!!!
Old 11-04-06, 04:28   #45
Ciky

Stage 5

Ciky's Avatar

Member of:
[DACIA]

no sandule de nu ma faci nr. 1 te bat!
- Copyright 2025 4Tuning -