Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 17-04-06, 23:41   #91
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
Default Re: Spl Team

Quote:
Originally Posted by SPL_Team
dl sandu : vad ca vb aiurea , parca nu stii cine este fondator SPL Team in Oradea .........., faci parca nu ma cunosti........., te am rugat frumos ........ daca tu asa te gandesti nu am ce sa fac , din partea mea aici am terminat ....... , mai departe depinde de inteligenta fiecaruia ce scrie pe acest topic ,ca doar tastatura scrie orice....

ba girafa!!!de unde drag sa stiu io ca tu esti joe????parca tu ziceai data trecuta ca numa pe joe_infect postezi,nu??ce spl team????fondator???pai fate maI EXPLICIT CE E SPL TEAM ...CA ACEST TERMEN DIN DIRECTIA TA NU O PRICEP!!!!!!si iao mai politicos cu mine ca poate ma duc si te trag de urechi si te invat cum tre sa respecti pe cineva.

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 23:45   #92
civic_ex

Stage 5

civic_ex's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]

ce intorsatura o luat topicu asta...mama
civic_ex is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 01:34   #93
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by balurutzu
am sa incerc sa ti dau o explicatie care e si plauzibila din cauza ca inainte de Bucuresti s-a lucrat 2 saptamani la o alta masina nu am reusit in cateva ore in vinerea in care am plecat la Bucuresti sa facem o cutie chiar buna pt cele 2 Hertzuri iar o alta explicatie ar fi ca nu am reusit sa gasim nici frecventa pe care lucrau cel mai bine acuma scuzele nu si au rostul oricum lucram si pe viitor o sa sune mult mai bine cam atat am avut eu de spus

mai asculta-ma!!!nu tre sa te explici sau sa te scuzi ca nu are rost....1 la mana ai meritul tau si a tuturor oradenilor participanti pentru efort pus care s-au deplasat la bucuresti 2 la mana ca ai castigat asa ca nimic nu este de comentat.acuma cu frecventele voi mai aveti sanse sa le testati avand acel aparat la dispozitie din cand in cand eu cu ai mei inca nu pot testa masini dar sper ca pe viitor sa cumpar si io un decibelmetru spl ..........iar stii bine eu nici nu fac efort sa echipez doar pentru un show masini ...ai mei se lauda cu ce au pe bani lor.....putin asta e!!dar mi sa cerut acest respect!!!am vrut sa fac si io asemenea figura dar au inceput sa primesc niste vorbe inconveniente de la baietzi care vin cu sigla mea si am renuntat!!!!bani lor!!!!daca vreau sa ma incord stii bine ca o voi si face daor eu cu instalatiile de pe masinile mele....bafta!!!!!
Old 18-04-06, 08:10   #94
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]
Arrow Re: Spl Team

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
ba girafa!!!de unde drag sa stiu io ca tu esti joe????parca tu ziceai data trecuta ca numa pe joe_infect postezi,nu??ce spl team????fondator???pai fate maI EXPLICIT CE E SPL TEAM ...CA ACEST TERMEN DIN DIRECTIA TA NU O PRICEP!!!!!!si iao mai politicos cu mine ca poate ma duc si te trag de urechi si te invat cum tre sa respecti pe cineva.
GRASULE !!! Nu inteleg de ce rost are provocarea asta , te simti mai linistit daca ultimul cuvant e al tau ? , te simti mai bine daca ma ameninti ? , si inca tu vb sa fie o echipa oradea........., eu sa te respect pe tine?! ...... pt ce? ...... din partea mea aici am TERMINAT , nu iti mai raspund provocarilor ............. poti sa scriii ce vor muschi tai sau "clisa ta" ........., oricum intotdeauna o sa cauti ceva sa te legi de ce scriu eu... sa fie ultimul cuvant al tau.....
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 09:41   #95
gaju

Stage 5

gaju's Avatar

Member of:
[Nissan]

vai si amar ce ati AJUNS SA VORBITI!!!!

RUSINICAA!!!!
gaju is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 11:09   #96
DR.ZOZO

Stage 5

DR.ZOZO's Avatar

Member of:
[AirBrush]

da bagamas p.... altceva nu sti sa vorbesti,dar nici sa saluti macar, sau esti asa de infectat ca nu vezi lumea oradeana la bucuresti?
CE INSEAMNA SPL TEAM PTR ORADEA.
RASPUNS
?
DR.ZOZO is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 18:30   #97
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]
Talking Re: Spl Team

Quote:
Originally Posted by DR.ZOZO
da bagamas p.... altceva nu sti sa vorbesti,dar nici sa saluti macar, sau esti asa de infectat ca nu vezi lumea oradeana la bucuresti?
CE INSEAMNA SPL TEAM PTR ORADEA.
RASPUNS
?
dl dr scrieti o reteta pt ceva medicamente care te face sa auzi mai bine......... eu te am salutat dar cand vad nu sunt bagat in seama ,mai bine ma duc mai incolo.......
Ce inseamna SPL Team pentru Oradea? eu cred ca e destul raspunsul ca la primul concurs unde sa participat oficial cu 3 masini pregatite de SPL Team la "4 tuning day "
LOC 1 dB Drag street B
LOC 1 dB Drag street C
LOC 3 Sound Quality
eu totusi cred ca e inseamna ceva........
nu cred ca pina acuma daca au participat masinile facute de INFECT ( SPL Team ) la orice concurs de sound au venit vreo data cu mana goala acasa.............
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 18:50   #98
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by gaju
vai si amar ce ati AJUNS SA VORBITI!!!!

RUSINICAA!!!!
intr-adevar este putin dureros ca din acest micut oras cum e ORADEA cu cateva magazine car hi-fi ajunge-ti sa va certati si sa vorbiti asa unii cu altii de parca ati fi dusmani de moarte,totusi intr-un final undeva indepartat sau mai apropiat va intreb eu ca un outsider:ARE VREUN ROST sa va scoateti unii altora ochii asa in vazul lumii?
scanspeak D2904/7100,15M ,21W/8554-00,jl12w7,d511r,h701,400bt,2xhollywood spv20,2xspv45
margineanu ovidiu is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 20:14   #99
balurutzu

Stage 4

balurutzu's Avatar

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
mai asculta-ma!!!nu tre sa te explici sau sa te scuzi ca nu are rost....1 la mana ai meritul tau si a tuturor oradenilor participanti pentru efort pus care s-au deplasat la bucuresti 2 la mana ca ai castigat asa ca nimic nu este de comentat.acuma cu frecventele voi mai aveti sanse sa le testati avand acel aparat la dispozitie din cand in cand eu cu ai mei inca nu pot testa masini dar sper ca pe viitor sa cumpar si io un decibelmetru spl ..........iar stii bine eu nici nu fac efort sa echipez doar pentru un show masini ...ai mei se lauda cu ce au pe bani lor.....putin asta e!!dar mi sa cerut acest respect!!!am vrut sa fac si io asemenea figura dar au inceput sa primesc niste vorbe inconveniente de la baietzi care vin cu sigla mea si am renuntat!!!!bani lor!!!!daca vreau sa ma incord stii bine ca o voi si face daor eu cu instalatiile de pe masinile mele....bafta!!!!!
nu are rost sa tot intram in polemica eu am incercat sa deschid topicul acesta pentru discutii constructive dar ne certam aiurea parerea mea ....eu te respect pentru munca depusa de tine si nu as putea sa zic ceva rau ca as fi ipocrit sau parvenit cum vrei tu toata lumea stie ca ai un nume in orasul asta.....legat de SPL TEAM e un proiect care se vrea ceva frumos si promitem ca in cateva luni chiar va prinde contur in sensul ca vor fi masini care se vor auzi bine bine de tot .....pana atunci in numele SPL TEAM cer scuze celor pe care i am jignit sau suparat .Cu Stima si Respect Laurentiu
Old 18-04-06, 21:35   #100
margineanu ovidiu

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by balurutzu
nu are rost sa tot intram in polemica eu am incercat sa deschid topicul acesta pentru discutii constructive dar ne certam aiurea parerea mea ....eu te respect pentru munca depusa de tine si nu as putea sa zic ceva rau ca as fi ipocrit sau parvenit cum vrei tu toata lumea stie ca ai un nume in orasul asta.....legat de SPL TEAM e un proiect care se vrea ceva frumos si promitem ca in cateva luni chiar va prinde contur in sensul ca vor fi masini care se vor auzi bine bine de tot .....pana atunci in numele SPL TEAM cer scuze celor pe care i am jignit sau suparat .Cu Stima si Respect Laurentiu
intr-adevar constructive Laurentiu dar eu pe situl asta nu mai gasesc decit certuri,vind spoilere,iarasi certuri,deles baieti si multe lucruri super.macar inainte se mai si discuta pe aici,se mai schimbau pareri,se mai cereau pareri,se multumeau sfaturi si urari de bine,in ultimul timp mie mi-e cam lehamite sa scriu ceva desi zilnic stau cel putin o ora pe forum,de la bucuresti incoace nu am vazut nimic care sa-mi capteze atentia,ceva unde si daca nu scriu nimic dar citesc,sa ma mandresc ca sunt ORADEAN,ca am fost cu voi la capitala si le-am rupt la multi gura si multi ne-au felicitat pt. asta,dar atat a fost nu mai vorbeste nimeni de 21 mai sau de orice altceva ca doar se presupune ca noi(pardon ca eu nu am tuning pe masina si nici nu o sa am niciodata in afara de muzica pt. ca folosesc masina in alte scopuri)reprezentam tuningul in orasul asta si ar trebui sa ne ocupam de tuning dar...asta e,sperand la ceva mai bun,umila mea parere care poate deranjeaza pe cineva dar asta e nu traim intr-o lume perfecta cum ar spune unii,si oricum e a mea,mai vorbim,macar noi intre noi
Old 18-04-06, 21:39   #101
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

mai ambalatilor:::arca nu m-ati cunoaste!!!stiti bine ca sunt o fire care stie ce e distractia dar tot atunci pe mine in orasu asta nu ma calca nimeni in picioare sau sa imi zica dute mai incolo....nu ma iau de nimeni daca nu se ia nime de mine....aici totu a inceput de la acea vorba sa nu scriu aicea!!!!stop!!!io sunt o fire mai agresiva poate si mai sensibil la provocari mai exact mai exploziv si live si pe tastatura ........daca nu m-ar tine live nu as avea curaju sa ma exprim cum o fac la provocari.....uite pun punctu pe I fie pace sa nu fiu io ala rau nu am nimic cu tata vostru infect man dar stie el bine de la ce a inceput acea ''simpatie'' intre noi infine.......iar referitor la rezultatele de la bucuresti nu vreau sa fiu rautacios dar am mai zis si ma repet ai mei baietzi se prezint cu in stalatiile cumparate pe banutzi lor nu doar puse de moment pentru dragu castigarii acelor merite....sa nu se supere pe mine ovi si balaurutz dar daca acu o judecati asta logic imi dati dreptate....eu daca ma rup in decibeli pentru imaginea firmei o fac pe masinile mele si imi ajunge meritu obtinut ....clienti repet se folosesc de instalatiile pe bani lor ......acuma ovi si balaurutzu voi stiti deja ce inseamna numa sa incepi sa cumperi un acumulator spl un kit de cablu si un monobloc deja ajungi langa o miutza si unde e restu........sa fim realisti.......daca voi nu ati fi pus acele scule pe masini ramanea puie imaginea spl team nu????deci merite inseamna efort......efort inseamna bani....etc...etc .....eu atunci va voi lauda cand bagi banu in produsele alea ai facut un efort financiar dar stii pentru ce....pentru ce?????pai pentru ce participi....sa castigi...pana totu e provizoriu sincer si fara suparare totu este fals.....si io pot aduce plutonium 5000 w rms doar 30 mil.pret client un amplif ptr el si le arunc in 3 4 masini diferite ....participanti dea moca sunt destui si dai si mana....dar asta nu o fac repet respect fata de clienti mei.....nu am adus nimic de la bucurest??nici un bai!!!!o sa fie de acum incolo.....bafta!!!
Old 18-04-06, 22:19   #102
DR.ZOZO

Stage 5

DR.ZOZO's Avatar

Member of:
[AirBrush]

Pue Nu Mai Are Hertz,iam Dat Ceva Mai Bun Si Mai Ieftin Si Cred Ca Suna Mai Bine,la Fel E Si Parerea Lui,
O Sa Vadem Cat Scoate.
La Aeroport.
Old 18-04-06, 22:22   #103
DR.ZOZO

Stage 5

DR.ZOZO's Avatar

Member of:
[AirBrush]

Iar Acuma ,urmam Noi,eu Si Sandu Sa Radem Tot,ca Tare Mult Vati Folosit De Neprezenta Noastra La Db Drag,
Achipa Spl Team Taretare Mult Va Trebui Sa Munceasca Si Sa Stranga Bani Sa Ne Dodoare De Pe Locul 1 Si 2 .
Bafta Si Mult Succes.
Mai Aveti 3 Saptamani
Sa Vadem Cu Ce Va Prezentati.
Old 18-04-06, 22:31   #104
margineanu ovidiu

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Iar Acuma ,urmam Noi,eu Si Sandu Sa Radem Tot,ca Tare Mult Vati Folosit De Neprezenta Noastra La Db Drag,
Achipa Spl Team Taretare Mult Va Trebui Sa Munceasca Si Sa Stranga Bani Sa Ne Dodoare De Pe Locul 1 Si 2 .
Bafta Si Mult Succes.
Mai Aveti 3 Saptamani
Sa Vadem Cu Ce Va Prezentati.
desi aveam facute planuri pt.data de 21 si trebuia sa fiu la baraju lesu pt weekend voi face pe dracu in patru si voi veni fara sa muncesc si fara sa strang bani pt ca si eu ca si multi altii in orasul asta am strans si inca mai strang pt. ca muzica niciodata nu e de ajuns intr-o masina pt. un impatimit,si ma voi inscrie la street b sa va arat ca pot si eu ceva,asa pe banii mei,iar din cate stiu eu car power-ul de la Pue e mai scump decat hertz-ul ce-l avea inainte,sau ma insel?
Old 18-04-06, 22:58   #105
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Pue Nu Mai Are Hertz,iam Dat Ceva Mai Bun Si Mai Ieftin Si Cred Ca Suna Mai Bine,la Fel E Si Parerea Lui,
O Sa Vadem Cat Scoate.
La Aeroport.

puie so dezinfectat????nu mai are hertz????ce are omu ???
- Copyright 2026 4Tuning -