Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 19-04-06, 00:26   #106
civic_ex

Stage 5

civic_ex's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]
Default Re: Spl Team

parca nu de mult ziceau multi pe forum ca oradenii tre sa ramana uniti, sa le aratam ce stim la restul, dar din cate vad pe topicul asta, se afirma o mare batalie intre voi. de ce atata rivalitate?
civic_ex is offline   Reply With Quote
Old 19-04-06, 01:17   #107
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

ce batalie????unde vezi tu lupte???aici sunt niste neintelegeri scriptive....care eu personal dupa ce ies din fata calculatorului le-am si uitat....care le ingite personal asta e ....pentru mine forumu asta e o mini distractie cum se oftica alti pe niste prostii...aici intalnesti oameni mai sensibili mai discreti mai nebuni cum sunt si eu (nu numai la calculator ci si in viata sunt o fire mai agitata,mult stres)....asa ca io rad mult comentez mult si dupa ce ies uit tot am altele mult mai importante.....de exemplu seara daca m-au terorizat mult copii mei si sunt obosit deja si mai intru pe net si vad marii smecheri de tastatura ...rad tot...fara milaba da voi deja vad ca o luati ca si conflict global !!!!mai trezitiva mai oameni buni ca asta e un forum doar nu sa daramat globu pamantesc!!!!!!!!!!!!!

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 19-04-06, 17:33   #108
Ciky

Stage 5

Ciky's Avatar

Member of:
[DACIA]

scuzatzi-mi interventzia,dar nu au astea nici un rost.sa demonstreze fiecare ce ii poate buzunarul shi mashinutza,asta e tot!
Ciky is offline   Reply With Quote
Old 19-04-06, 20:18   #109
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

o iau prea in serios ....io nu....
Old 19-04-06, 23:08   #110
Laju
Cluj Street Racing Member

Stage 5

Laju's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ciky
scuzatzi-mi interventzia,dar nu au astea nici un rost.sa demonstreze fiecare ce ii poate buzunarul shi mashinutza,asta e tot!
Hai sa nu vorbim de buzunar...nu toata lumea il face pe buzunarul lui...si de cele mai multe ori...nu trebuie chiar atatia...e vorba de pasiune...e vorba de pasiune?...mai e vorba de pasiune?....sau ne batem in portofele???
Laju is offline   Reply With Quote
Old 20-04-06, 00:14   #111
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Laju
Hai sa nu vorbim de buzunar...nu toata lumea il face pe buzunarul lui...si de cele mai multe ori...nu trebuie chiar atatia...e vorba de pasiune...e vorba de pasiune?...mai e vorba de pasiune?....sau ne batem in portofele???

pai ce corect ar fi fiecare pe putza lui si buzunaru lui nu?atuci poti sa zici ca esti smecher!!!!ai bagat ai castigat !!!nu ai bagat ...nu ai meritat!!!scurt...
Old 20-04-06, 01:22   #112
Flo_Pue

Stage 1

Flo_Pue's Avatar

Dumnezeule ce-i aici, se pare ca a innebunit lumea. Dupa ce am vazut ce a scris fiecare cred ca ar trebui sa dau si eu niste explicatii.
In primul rand hertz-urile le mai am, interiorul este si va ramane cu componente hertz, iar amplifurile sunt tot audison si n-am sa renunt la marca asta prea curand. CE AM ACUM IN PORTBAGAJ SUNT IN PROBA, DACA SCOT MAI BINE CA HERTZ-URILE LA DECIBELMETRU LE TIN, DACA NU RAMAN CU HERTZ-URILE. sper ca m-am facut inteles, fara suparare sunt banii mei, fac ce vreau in masina mea asa ca va rog frumos fara comentarii ca "s-a dezinfectat PUE" Il respect mult pe Joe, deoarece este singurul din oras care nu a incercat sa-mi goleasca buzunarele de bani... Va respect pe toti dar masina vreau sa ramana inca a mea, iar daca aveti ceva de criticat la ea va rog sa va adresati mie nu altora.

extraordinar ma uimiti nu altceva
Flo_Pue is offline   Reply With Quote
Old 20-04-06, 01:27   #113
Flo_Pue

Stage 1

Flo_Pue's Avatar

si inca ceva: daca va bateti asa intre voi bucurestenii pt voi is fix p..a
"Bravo sunteti niste gladiatori ai muzicii"
Old 20-04-06, 22:26   #114
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Flo_Pue
Dumnezeule ce-i aici, se pare ca a innebunit lumea. Dupa ce am vazut ce a scris fiecare cred ca ar trebui sa dau si eu niste explicatii.
In primul rand hertz-urile le mai am, interiorul este si va ramane cu componente hertz, iar amplifurile sunt tot audison si n-am sa renunt la marca asta prea curand. CE AM ACUM IN PORTBAGAJ SUNT IN PROBA, DACA SCOT MAI BINE CA HERTZ-URILE LA DECIBELMETRU LE TIN, DACA NU RAMAN CU HERTZ-URILE. sper ca m-am facut inteles, fara suparare sunt banii mei, fac ce vreau in masina mea asa ca va rog frumos fara comentarii ca "s-a dezinfectat PUE" Il respect mult pe Joe, deoarece este singurul din oras care nu a incercat sa-mi goleasca buzunarele de bani... Va respect pe toti dar masina vreau sa ramana inca a mea, iar daca aveti ceva de criticat la ea va rog sa va adresati mie nu altora.

extraordinar ma uimiti nu altceva

mai svaitz tantar !!
1.nimeni nu a zis sa renunti la nici un produs
2.nimeni nu vorbeste de bani tai
3.tu dupa cate stiu in oradea in domeniu de sound ai trecut la doua persoane doar ai inceput cu zozo si ai ajuns la joe....da?.....in general ne stii pe toti care facem muzici in oradea asta....da?....pai daca cu ei doi aii tratat de sistemult tau audio personal atunci cine mai vroia sa iti goleasca buzunarele????aici nu am inteles la cine te refereai???un mic exemplu stii bine ca io ori de cate ori ai fost la mine niciodata nu am incercat sa iti bag pe gat nimic...doar un fotbal ps2 sau o tigara si o vorba....corect???
4.masina ta nu s-a criticat de nimeni ...mie nu mi se pare niciunde criticata....

nu le suci ca lume crede altfel.....cred ca acolo cu bani le-ai inteles gresit ...mai reciteste putin mai atent si iti dai seama despre ce e vorba....din contra am specificat ca meritu total la db drag sq a fost al tau avand efortu financiar investit in totalitate .....am spus clar mai citeste o data sa vezi bafta grasule....iti dau 10 kg de pe mine 10 eu/kg
Old 20-04-06, 23:15   #115
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by civic_ex
parca nu de mult ziceau multi pe forum ca oradenii tre sa ramana uniti, sa le aratam ce stim la restul, dar din cate vad pe topicul asta, se afirma o mare batalie intre voi. de ce atata rivalitate?
cei care au spus asa ceva cred ca au precizat ca noi oriunde mergem reprezentam ORADEA si suntem uniti,mai putin IN ORADEA dar cum zice Sandu:chestiile astea nu trebuie puse la suflet sau pus suflet in ele pt.ca iti faci rau singur,deocamdata eu zic ca sunt doar vorbe si nu o batalie,probabil va fi o mica confruntare pe aeroport nicidecum o lupta(cred eu,vom vedea) pentru ca asa ceva e inevitabil nu?doar de aia merge lumea la asa eveniment cu masina,sa vada si sa arate ce avion decoleaza la el in masina
scanspeak D2904/7100,15M ,21W/8554-00,jl12w7,d511r,h701,400bt,2xhollywood spv20,2xspv45
margineanu ovidiu is offline   Reply With Quote
Old 21-04-06, 00:20   #116
civic_ex

Stage 5

civic_ex's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by margineanu ovidiu
cei care au spus asa ceva cred ca au precizat ca noi oriunde mergem reprezentam ORADEA si suntem uniti,mai putin IN ORADEA dar cum zice Sandu:chestiile astea nu trebuie puse la suflet sau pus suflet in ele pt.ca iti faci rau singur,deocamdata eu zic ca sunt doar vorbe si nu o batalie,probabil va fi o mica confruntare pe aeroport nicidecum o lupta(cred eu,vom vedea) pentru ca asa ceva e inevitabil nu?doar de aia merge lumea la asa eveniment cu masina,sa vada si sa arate ce avion decoleaza la el in masina

ai dreptate, dar mi se pare o porcarie sa fie atata rivalitate intre oradeni. in fine, pe mine sincer nu ma intereseaza, ca nu sant implicat, cel putin nu acuma, pe viitor mai vedem. in fine...
civic_ex is offline   Reply With Quote
Old 21-04-06, 06:37   #117
Flo_Pue

Stage 1

Flo_Pue's Avatar

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
mai svaitz tantar !!
1.nimeni nu a zis sa renunti la nici un produs
2.nimeni nu vorbeste de bani tai
3.tu dupa cate stiu in oradea in domeniu de sound ai trecut la doua persoane doar ai inceput cu zozo si ai ajuns la joe....da?.....in general ne stii pe toti care facem muzici in oradea asta....da?....pai daca cu ei doi aii tratat de sistemult tau audio personal atunci cine mai vroia sa iti goleasca buzunarele????aici nu am inteles la cine te refereai???un mic exemplu stii bine ca io ori de cate ori ai fost la mine niciodata nu am incercat sa iti bag pe gat nimic...doar un fotbal ps2 sau o tigara si o vorba....corect???
4.masina ta nu s-a criticat de nimeni ...mie nu mi se pare niciunde criticata....

nu le suci ca lume crede altfel.....cred ca acolo cu bani le-ai inteles gresit ...mai reciteste putin mai atent si iti dai seama despre ce e vorba....din contra am specificat ca meritu total la db drag sq a fost al tau avand efortu financiar investit in totalitate .....am spus clar mai citeste o data sa vezi bafta grasule....iti dau 10 kg de pe mine 10 eu/kg
grasutule da ce sari asa? te simti cumva? am vorbit la modul general pt cine se simte. tu singurul lucru cu care vrei sa ma intepi e ca imi ceri atatia euro pa kil, dar dca ai putea sa-mi dai ti-as da si dublu. sau ai vrut sa intaresti o aluzie?

si apropo sa mor daca mai scriu ceva pe forum si asa nu intru prea des, cred ca ar trebui sa ma las de sportul asta prea periculos (post-atu pe forum)

dupa cum stim de cand ii lumea ce este spus in scris se poate intelege in mii de feluri. parerea mea e ca daca ai ceva de spus mai bine o zici in fata ca sa poti da explicatii pe loc daca sunt nedumeriri. si inca ceva; cand sunteti toti fata in fata sunteti blanzi ca mieii, dar cand scrieti fiecare vrea sa arate cine e cel mai tare, sa ma contrazica cineva daca nu e asa
Old 21-04-06, 22:19   #118
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Flo_Pue
grasutule da ce sari asa? te simti cumva? am vorbit la modul general pt cine se simte. tu singurul lucru cu care vrei sa ma intepi e ca imi ceri atatia euro pa kil, dar dca ai putea sa-mi dai ti-as da si dublu. sau ai vrut sa intaresti o aluzie?

si apropo sa mor daca mai scriu ceva pe forum si asa nu intru prea des, cred ca ar trebui sa ma las de sportul asta prea periculos (post-atu pe forum)

dupa cum stim de cand ii lumea ce este spus in scris se poate intelege in mii de feluri. parerea mea e ca daca ai ceva de spus mai bine o zici in fata ca sa poti da explicatii pe loc daca sunt nedumeriri. si inca ceva; cand sunteti toti fata in fata sunteti blanzi ca mieii, dar cand scrieti fiecare vrea sa arate cine e cel mai tare, sa ma contrazica cineva daca nu e asa

io te contrazic un pic !!!deci io am mai ziso si nu o data in principiu astea sunt si realitati si niste vorbe in vant cate putin doar.......io de exemplu nu pun nimic la suflet absolut nimic doar raspund provocarilor expuse scriptic......ma mai repet o data cand am iesit de pe net uit de toate spusele de aici....iar cu expresia blanzi ca miei:tu stii bine ca sunt dintr- bucata si de ma superi (la mod general)fata in fata nu ling in cur pe nimeni mai bine imi fac dreptate fizic sau logic....tu stii ce ar fi daca la orice expresie necontrolata dupa netu asta sa iasa scandal???toata romania s-ar bate zilnic
Old 21-04-06, 22:21   #119
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

apropo la kilele care le-as stoca catre tine chiar ca tzapa ai primi.....de ce?...ca e scump sa devii mai grasan de pe o zi pe alta;;;
Old 22-04-06, 04:49   #120
Flo_Pue

Stage 1

Flo_Pue's Avatar

nota zece sandu hai ca mai vb de kilele alea
- Copyright 2025 4Tuning -