Quote:
Originally Posted by pepy
dar tu te dai cu mine la prima legala? da sau nu , atit te rog
da-i un exemplu lui sebastian de cum se raspunde unei provocari
|
Nu am nevoie de exemple.
Cine se ia dupa muste ajunge la rahat!
Este intr-un fel chiar amuzant.
Atatea provocari de la un topic facut in gluma.
Unele serioase altele aberante, cateodata interesante ...
Eu nu am sa pot fi vana niciodata, pentru ca chiar eu sunt vanator sunt un tip care ataca si nu asteapta decat momentul prielnic atunci cand vede un trofeu de palmares.
Niciodata un vanator de calibru nu o sa impuste un iepure cand a iesit la vanatoare de ursi sau cerbi.
Usor, in timp ... vanatul mic prinde curaj si incepe sa se obisnuiasca cu agresorul care la randul lui ignora, facand calcule de eficienta. Merita sa plesnesti un fazan si sa sperii cocosul de munte? Fazani impusti oricum insa la floarea de colt se ajunge cu greu.
S-a vazut ca atunci cand "m-am consacrat" cu Cielo m-am dat cu tot ce era de nasul meu reusind trei ani de curse sa tin locul 1. Am demonstrat ca se poate si cu un Cielo.
Sunt multe de spus despre mine si curse incepand din '90 pana azi... unii care ma critica cand faceam curse nici nu erau, iar acum la varsta majoratului as vrea sa fiu cevamai decent in curse sa nu imi mai pierd timpul degeaba.
Nu vreau sa sfidez sa fac misto de nimeni insa pe cei care vor sa se intreaca cu mine ii rog sa se autoevalueze corect iar daca nu o pot face nu e vina mea si nici nu le pot da explicatii pt comportamentul lor.
Sunt multi prieteni apropiati care au fost refuzati pt ca nu avea sens sa ma dau cu ei, cum ar fi sa accept acum cu altii poate chiar mai slabi. Asa ceva ar fi lipsa de respect, iar unii pe buna dreptate s-ar simti frustrati.
Atunci cand s-a deschis topicul am complotat in sensul frumos al cuvantului cu Gratian, care si-a dorit sa aiba masina mea pe prima pagina a siteului si a revistei, multi nu erau convinsi, el a mers cu mine si a vazut cum e cu 300 repede si ce demaraj avea o masina care nu era decat poate la 1/2 din ce e azi. Nu stiu dar poate cand o sa vad si eu ceva credibil cu e filmul in care eu schimb f repede 4trepte o sa ma mai gandesc la provocari.
La inceput a fost Virgil DZ1 cu Supra si am acceptat provocarea pentru ca era cu nasul pe sus si ne-a jignit spunand ca in Romania masinile se fac pe bordura din spatele blocului si ca ..., am demonstrat ca tuningul nu se face neaparat in tari sus puse si nici neaprat la masini extrem de scumpe cum e o Supra si pretul e chiar ok, iar cel mai important este ca tuningul se face pe baza de cunoastere, nu bani sau tehnologie neaprat.
A urmat un miniserial din doua episoade cu Daniel Onoriu care a vrut cu oricati bani sa rupa din mine ca un caine, a folosit un Porsche si era f aproape sa ma invinga in serialul doi, insa nu suficient pana la urma. Oricum si eu sunt om supus greselilor, atunci am ratat startul, de fapt al incalzit anvelopele peste cat eram obisnuit suprafata de contact eraextrem de aderenta, nu am turat destul la start si am avut o plecare balbaita, persant startul si o masina, dar am recuperat.
A venit Florin de la drift cu Mazda ... sa ne invete tuning... ca stie el mai bine, dar acum ajuns in Romania a inteles si a renuntat la lupta el face altceva si cred ca f bine.
Urmeaza un tip cu state cu un pontiac de 1000cp sau peste... si cum il vedeti voi l-am vazut si eu.
Teo grecul a vrut si el un loc pe aceasta lista, insa desi interesant nu f valoros, dar cine stie poate iepurele asta schibma blana cu una de urs..., dar il voi impusca direct in gura ca sa-l las fara cuvintele inc are ne facea ... pe noi romanii. Urat si fara logica dar a avut noroc inca.
CZR are un TT, recunosc ca nu-mi e simpatic dar nici nu am nimic cu el insa mai are mult de lucru ca sa incerce ceva si nu pot lua in serios asa o provocare, sa coboram pe pamant el daca face 1/2 din puterea masini mele lasa cardanul pe asfalt...E bun mere bine, e bataios, risca totul pt o victorie, bravo lui insa mai astept sa creasca sau se va stinge cum s-a intamplat si cu altii.
Pentru mine a ramas in picioare cursa cu masina de 1000cp a lui Maftei porsche 996 turbo 4x4 facut la comanda speciala de 9ff. Probail ca ma voi da cu el cumva de referat legal cu zeci de mi de oameni asitenta.
De ce accept aceasta provocare?
Sunt doua motive primul tine de faptul ca are o masina tare iar al doilea este pentru ca i-am spus lui micutzu ca daca vrea mafei de vom da cand acesta are sa aiba masina in forma maxima si nu am acceptat sa ma dau cu el cand era in rodaj. Nu halesc vrajeala cu soft de rodaj, ca masina nu e gata, patineaza ambreiajul un pic dar sa vedem cu stam...si daca incearca cu as ceva saq stie ca fac ceva irefutabil in gura lor.
Ori sunt barbati si se dau cu ce au mai bun in forma maxima ori sa caute motive pana le-o veni acru in gura.
Imi plac doar cursele cu adversari adevarati, pe masura si in conditii incontestabile de intrecere, adica asfalt bun, vreme buna, masini in forma maxima ...