PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
25-10-07, 10:41
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Re: Speedline vs Anonymous
Frate ... spiritul de haita se vede din ce in ce mai clar la AnonImus (asta pt ca tot spunea un carturar de-al vostru ca noi nu stim sa SCRIE) . Daca tot nu avem nici o sansa de ce inventati reguli ? De ce nu spuneti ... veniti cu ce masina vreti voi atata timp cat respecta incadrarea in grupa ? De ce o tot dati din fanta in cola ? Poate ne agitam noi ca pepsi dar vad ca voi va udati mai repede ca pi zda . Hai mai bine sa ne intalnim sa stabilim data , locul si sa vedem adiacent de club battle daca ce am afirmat sta in picioare ... cea mai buna masina a voastra din Ct vs UGA ... eu pana la D Pepy de la E in sus (ca sa vedem daca 2 masini de la noi bat tot clubul vostru de zei si vedete TV) . Nu inteleg si poate nu voi intelege niciodata ... de ce preferati masinile fotomodel in locul femeilor fotomodel . Deci .... railor , zeilor , imbatabililor , frumosilor , desteptilor , carturarilor , vedetelor , ANONYMOUS MOTORSPORT ... ne intalnim si noi sa stabilim unde si cum ? Sau vreti sa va demonstrati in continuare spiritul de haita sau turma (cum vreti voi) pe forum ?
|
|
|
25-10-07, 10:46
|
|
Stage 5
|
|
|
|
25-10-07, 11:04
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
|
Ce se intampla acolo in Bucuresti? ..Nu stiu cum e la voi fratilor dar noi cei de la Anonymous Bacau cu reprezentanul Speedline din Bacau chiar traim intr-o armonie perfecta..El ne admira masinile, noi ii admiram performanele..Totul e ok..Mi se pare ok ``batalia`` asta dar ar fi mai ok daca ar fi mai putina ura..ironiile sunt ok dar jignirile nu prea is au locul..
|
25-10-07, 11:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cristi_407
Ce se intampla acolo in Bucuresti? ..Nu stiu cum e la voi fratilor dar noi cei de la Anonymous Bacau cu reprezentanul Speedline din Bacau chiar traim intr-o armonie perfecta..El ne admira masinile, noi ii admiram performanele..Totul e ok..Mi se pare ok ``batalia`` asta dar ar fi mai ok daca ar fi mai putina ura..ironiile sunt ok dar jignirile nu prea is au locul..
|
Frumos si cat se poate de trist de adevarat .
|
|
|
25-10-07, 11:19
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
Lucian.. pai o sa te dai pana la D.. adica doar la C ca noi nu avem masini de A si B. Pepy o sa ia D-ul si Cezar va lua E,F,G si H si bineinteles finala ) In concluzie vom castiga ) Asta dupa cum vreti voi grupele..
Deci.. se rezuma aceasta competitie la a se da Pepy cu Cezar? Asa poate intelegi si tu logica de a prezenta la start alte masini pe fiecare grupa
|
|
25-10-07, 11:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B|shOp-VR6
Lucian.. pai o sa te dai pana la D.. adica doar la C ca noi nu avem masini de A si B. Pepy o sa ia D-ul si Cezar va lua E,F,G si H si bineinteles finala ) In concluzie vom castiga ) Asta dupa cum vreti voi grupele..
Deci.. se rezuma aceasta competitie la a se da Pepy cu Cezar? Asa poate intelegi si tu logica de a prezenta la start alte masini pe fiecare grupa
|
Si daca tot esti on-line poate imi spui si numerele la 6/49 ca vreau sa iau niste pistoane ... vad ca le ai cu predictiile . Una peste alta la inceput erati oripilati de afirmatia cum ca 2-3 masini de la noi bat tot de al voi (parca de aici a inceput "cearta" ). Acum ca vrem sa probam treaba asta ... nu e bine. Cezar asta e rau frate daca il bate si pe Pepy cu nitro ... apropo ... l-a batut VREODATA cand Pepy avea nitro ... sau a fost o "doleanta" de a se da FARA ? Ha sa fim toti corecti daca ne cereti asta. Nu e vina mea ca voi nu aveti masini de grupa B ... asa e regulamentul LR si la o cursa LR daca voi nu va prezentati la B nu inseamna ca nu se mai tine grupa aia. Facem altfel ... puteti veni cu o masina de grupa C la grupa B si sa o pastrati pe cea mai buna de C la ... C . Doar aveti de unde alege ... nu ? Doar in CT 50 masini .. in Bucuresti inca 50 ... Vezi ce baiat bun sunt ? Accept masina de la grupa C sa se dea la B dar voi tipati ca o masina de grupa B se da si la C .
|
|
|
25-10-07, 11:45
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
ba frate voi sunteti cu capu in plm. In loc sa iasa o chestie frumoasa o sa ajungeti sa va da-ti suturi in oute.
Ma nene....i-a 2-3 masini din clubu tau luci...care le crezi u cele mai tari..... anonimi vin si ei cu 2-3 masini tari si gata...ce atatea grupe si tambalau.....rezolvam prb pe strada si gata....ca vad ca pe forumu asta numai pastile se arunca.
|
|
|
25-10-07, 11:48
|
|
Stage 5
|
Lasa ma ca le aruncam intre cunoscuti.. Cresc vizitele si ne da Gratian procent de la reclame . Eu tot spun sa ne intalnim si sa o punem la punct. Vorba lui Pepy ... daca AnonImous nu vrea ...
|
|
|
25-10-07, 11:56
|
|
Stage 5
|
lucian...ma repet,poate nu stii a citi romaneste...
mie poti sa-mi pui ce coeficient vrei,o sa ma dau cu pepy din prima k sa-l scot si k sa nu mai existe discutii ulterioare
tare mult as vrea sa-ti vad fata in mom in kre voi trece linia de 400 in fata lui )
si apropos,nu am asteptat iarna pt k EU IN VARA IL BATEAM
EL A ASTEPTAT SA-I VINA TURBINA MAI MARE SI AUTOBLOKNTUL
INTELEGI?
NU SCOTEAM BOBINE K SA TE IMPRESIONEZ P TINE,PT K O STIM AMANDOI...PT TINE...SUNT O LEGENDA VIE )))))))))))
|
|
|
25-10-07, 12:02
|
|
Stage 5
|
... la cat m-am rugat de tine sa fac un altar sa am si eu la cine sa ma inchin ... poate imi mai vin si mie niste cai putere ... Tu l-ai batut pe Pepy fara nitro . Si asta pt ca prima data ai zis ca te dai cu el DAR fara sa-i dea cu gaz ... pe urma pt ca avea o problema la soft si nu mai putea folosi gazul. Daaar , dupa cum bine sti , aceste probleme au trecut ... sa te vad cum stai tu in fata lui Pepy ACUM. Nu vei fi niciodata mai bun ca Pepy ... iardaca l-ai batut vreodata ... nu uita ... se intampla si accidente.
Last edited by lascarica; 25-10-07 at 13:12.
|
|
|
25-10-07, 12:06
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Lucian
... cea mai buna masina a voastra din Ct vs UGA
|
Aici ne subestimezi mult rau de tot ... sincer ... dar daca vrei o sa o aliniem la start cu UGA ..
|
|
|
25-10-07, 12:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Aici ne subestimezi mult rau de tot ... sincer ... dar daca vrei o sa o aliniem la start cu UGA ..
|
Sefu ... ce naibha ... cum sa nu vrem ?
|
|
|
25-10-07, 12:32
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
Quote:
Originally Posted by Lucian
Si daca tot esti on-line poate imi spui si numerele la 6/49 ca vreau sa iau niste pistoane ... vad ca le ai cu predictiile . Una peste alta la inceput erati oripilati de afirmatia cum ca 2-3 masini de la noi bat tot de al voi (parca de aici a inceput "cearta" ). Acum ca vrem sa probam treaba asta ... nu e bine. Cezar asta e rau frate daca il bate si pe Pepy cu nitro ... apropo ... l-a batut VREODATA cand Pepy avea nitro ... sau a fost o "doleanta" de a se da FARA ? Ha sa fim toti corecti daca ne cereti asta. Nu e vina mea ca voi nu aveti masini de grupa B ... asa e regulamentul LR si la o cursa LR daca voi nu va prezentati la B nu inseamna ca nu se mai tine grupa aia. Facem altfel ... puteti veni cu o masina de grupa C la grupa B si sa o pastrati pe cea mai buna de C la ... C . Doar aveti de unde alege ... nu ? Doar in CT 50 masini .. in Bucuresti inca 50 ... Vezi ce baiat bun sunt ? Accept masina de la grupa C sa se dea la B dar voi tipati ca o masina de grupa B se da si la C .
|
La ce zici tu acolo se intelege ca oricare din alea 2-3 masini bat pe oricare de la noi.. ceea ce e de depaaarte neadevarat.
PS. De ce trebuie ca la fiecare post sa faci o remarca prin care sa intepi? (vezi fraza cu predictia) iar daca as stii numele de la 6 din 49 serios ti le-as fi zis.. doar sa te vedem si noi pe strada cu racheta aia a ta.. cu care ma amenintai de cand aveam VR6-le.. Intre timp am schimbat si masina atat eu cat si altii.. iar masina ta tot nu am vazut-o la o liniuta.. in afara de Baneasa cand te-ai dat la grupa ta si stii bine rezultatele..
|
|
|
25-10-07, 12:35
|
|
Stage 5
|
nu vreau sa fiu rautacios,dar masinile noastre sunt k an de fabriktie mult mai noi
adik,kt d greu este sa dai 500euro pun pe o masina din 1900toamna ink 2000 p un kit turbo 1000 pistoane si cu 5000 am facut o masina de 600kg sa aiba 300cp,destul de rapida...dar atat...
noi preferam sa avem si masini de revista...si de pista...pt k sigur,asa vom avea si pi zda...(l-am citat pe lucian)...si dak facem un concurs d miss cu gagicile fiekruia...
if u know what i mean )))))))))))))))))))
|
|
|
25-10-07, 12:45
|
|
Stage 3
Member of: [Anonymous Motorsport ] [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
|
ma gandesc bine? ce culoare e? (albastra/alba/rosie) >
|
|
|
|
|