Go Back   Forum 4Tuning > Curse > PROVOCARI

PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-10-07, 10:41   #271
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re: Speedline vs Anonymous

Frate ... spiritul de haita se vede din ce in ce mai clar la AnonImus (asta pt ca tot spunea un carturar de-al vostru ca noi nu stim sa SCRIE) . Daca tot nu avem nici o sansa de ce inventati reguli ? De ce nu spuneti ... veniti cu ce masina vreti voi atata timp cat respecta incadrarea in grupa ? De ce o tot dati din fanta in cola ? Poate ne agitam noi ca pepsi dar vad ca voi va udati mai repede ca pi zda . Hai mai bine sa ne intalnim sa stabilim data , locul si sa vedem adiacent de club battle daca ce am afirmat sta in picioare ... cea mai buna masina a voastra din Ct vs UGA ... eu pana la D Pepy de la E in sus (ca sa vedem daca 2 masini de la noi bat tot clubul vostru de zei si vedete TV) . Nu inteleg si poate nu voi intelege niciodata ... de ce preferati masinile fotomodel in locul femeilor fotomodel . Deci .... railor , zeilor , imbatabililor , frumosilor , desteptilor , carturarilor , vedetelor , ANONYMOUS MOTORSPORT ... ne intalnim si noi sa stabilim unde si cum ? Sau vreti sa va demonstrati in continuare spiritul de haita sau turma (cum vreti voi) pe forum ?

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline  
Old 25-10-07, 10:46   #272
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by B 99 CZR View Post
dupa ce te batusem mereu cu coupeul pt mine nu era o masina competitiva.lafel k si fug...de aia "nu a vrut muschii mei" sa ma dau...frik nu-mi e dekt de mine si k mereu dau apa la moara la masini...nu la oameni p kre dak ar fi sa-i respect ... (aluzie fina,sper sa fie remarkta)
iar dak vrei,cu tt-ul ne dam p aeroport,k sa ai aderenta,k ultima data ,chiar si din mers,probabil asta era problema ...altfel nu-mi explic de ce erai mereu in spatele meu
si sa fii aproape egal cu un s3 kre merge cu 1,6 presiune...chiar nu mi se pare mare reusita...tocmai de aia astept sa mai convingi...pt mine nu e deajuns la cei 2 bari ai mei
Ce tigan !!!!! Pepy a fost aproape egal cu Tentean ma ? Tu ai vazut cursa ? Sau erai prea ocupat sa scoti fisele sa para ca ai probleme la masina ? Pepy avea aderenta ma ? D-asta vreti voi curse acum in ioarna ... ca stiti ca e singurul sezon in care aveti (sau mai bine spus ai tu CZR) o sansa teoretica la Pepy . Repet ... din martie cand PIA scria ultimul post pe acest topic ... acum o saptamana si-a amintit Toba de el . Si daca noi am avut impertinenta sa cerem sa ne intalnim sa stabilim clar regulile , data si locul ... sariti ca oile ! Daca vrem sa ne dam cu o masina la 3 grupe vaaaaaiii ... cum s afacem asta ... hai sa inventam reguli ... hai sa punem coeficient de speedster (mai e si alta cu motor central ??) dar nu si de tractiune ... ca CZR nu are integrala ... are doar pe o roata .... Ma jur ca sunteti amuzanti rau . Dupa atatea aparitii TV nu aveti si voi o relatie sa va faceti o emisiune gen Vacanta Mare ? Poate macar pe TARAF TV !
Lucian is offline  
Old 25-10-07, 11:04   #273
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Ce se intampla acolo in Bucuresti? ..Nu stiu cum e la voi fratilor dar noi cei de la Anonymous Bacau cu reprezentanul Speedline din Bacau chiar traim intr-o armonie perfecta..El ne admira masinile, noi ii admiram performanele..Totul e ok..Mi se pare ok ``batalia`` asta dar ar fi mai ok daca ar fi mai putina ura..ironiile sunt ok dar jignirile nu prea is au locul..
Old 25-10-07, 11:08   #274
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by cristi_407 View Post
Ce se intampla acolo in Bucuresti? ..Nu stiu cum e la voi fratilor dar noi cei de la Anonymous Bacau cu reprezentanul Speedline din Bacau chiar traim intr-o armonie perfecta..El ne admira masinile, noi ii admiram performanele..Totul e ok..Mi se pare ok ``batalia`` asta dar ar fi mai ok daca ar fi mai putina ura..ironiile sunt ok dar jignirile nu prea is au locul..
Frumos si cat se poate de trist de adevarat .
Lucian is offline  
Old 25-10-07, 11:19   #275
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Lucian.. pai o sa te dai pana la D.. adica doar la C ca noi nu avem masini de A si B. Pepy o sa ia D-ul si Cezar va lua E,F,G si H si bineinteles finala ) In concluzie vom castiga ) Asta dupa cum vreti voi grupele..

Deci.. se rezuma aceasta competitie la a se da Pepy cu Cezar? Asa poate intelegi si tu logica de a prezenta la start alte masini pe fiecare grupa

VW Vento VR6 2800cc - First Love
BMW E46 - Almost ready
B|shOp-VR6 is offline  
Old 25-10-07, 11:27   #276
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by B|shOp-VR6 View Post
Lucian.. pai o sa te dai pana la D.. adica doar la C ca noi nu avem masini de A si B. Pepy o sa ia D-ul si Cezar va lua E,F,G si H si bineinteles finala ) In concluzie vom castiga ) Asta dupa cum vreti voi grupele..

Deci.. se rezuma aceasta competitie la a se da Pepy cu Cezar? Asa poate intelegi si tu logica de a prezenta la start alte masini pe fiecare grupa
Si daca tot esti on-line poate imi spui si numerele la 6/49 ca vreau sa iau niste pistoane ... vad ca le ai cu predictiile . Una peste alta la inceput erati oripilati de afirmatia cum ca 2-3 masini de la noi bat tot de al voi (parca de aici a inceput "cearta" ). Acum ca vrem sa probam treaba asta ... nu e bine. Cezar asta e rau frate daca il bate si pe Pepy cu nitro ... apropo ... l-a batut VREODATA cand Pepy avea nitro ... sau a fost o "doleanta" de a se da FARA ? Ha sa fim toti corecti daca ne cereti asta. Nu e vina mea ca voi nu aveti masini de grupa B ... asa e regulamentul LR si la o cursa LR daca voi nu va prezentati la B nu inseamna ca nu se mai tine grupa aia. Facem altfel ... puteti veni cu o masina de grupa C la grupa B si sa o pastrati pe cea mai buna de C la ... C . Doar aveti de unde alege ... nu ? Doar in CT 50 masini .. in Bucuresti inca 50 ... Vezi ce baiat bun sunt ? Accept masina de la grupa C sa se dea la B dar voi tipati ca o masina de grupa B se da si la C .
Lucian is offline  
Old 25-10-07, 11:45   #277
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

ba frate voi sunteti cu capu in plm. In loc sa iasa o chestie frumoasa o sa ajungeti sa va da-ti suturi in oute.
Ma nene....i-a 2-3 masini din clubu tau luci...care le crezi u cele mai tari..... anonimi vin si ei cu 2-3 masini tari si gata...ce atatea grupe si tambalau.....rezolvam prb pe strada si gata....ca vad ca pe forumu asta numai pastile se arunca.
D_M_X is offline  
Old 25-10-07, 11:48   #278
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Lasa ma ca le aruncam intre cunoscuti.. Cresc vizitele si ne da Gratian procent de la reclame . Eu tot spun sa ne intalnim si sa o punem la punct. Vorba lui Pepy ... daca AnonImous nu vrea ...
Lucian is offline  
Old 25-10-07, 11:56   #279
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

lucian...ma repet,poate nu stii a citi romaneste...
mie poti sa-mi pui ce coeficient vrei,o sa ma dau cu pepy din prima k sa-l scot si k sa nu mai existe discutii ulterioare
tare mult as vrea sa-ti vad fata in mom in kre voi trece linia de 400 in fata lui )

si apropos,nu am asteptat iarna pt k EU IN VARA IL BATEAM
EL A ASTEPTAT SA-I VINA TURBINA MAI MARE SI AUTOBLOKNTUL
INTELEGI?
NU SCOTEAM BOBINE K SA TE IMPRESIONEZ P TINE,PT K O STIM AMANDOI...PT TINE...SUNT O LEGENDA VIE )))))))))))
Old 25-10-07, 12:02   #280
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

... la cat m-am rugat de tine sa fac un altar sa am si eu la cine sa ma inchin ... poate imi mai vin si mie niste cai putere ... Tu l-ai batut pe Pepy fara nitro . Si asta pt ca prima data ai zis ca te dai cu el DAR fara sa-i dea cu gaz ... pe urma pt ca avea o problema la soft si nu mai putea folosi gazul. Daaar , dupa cum bine sti , aceste probleme au trecut ... sa te vad cum stai tu in fata lui Pepy ACUM. Nu vei fi niciodata mai bun ca Pepy ... iardaca l-ai batut vreodata ... nu uita ... se intampla si accidente.

Last edited by lascarica; 25-10-07 at 13:12.
Lucian is offline  
Old 25-10-07, 12:06   #281
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
... cea mai buna masina a voastra din Ct vs UGA
Aici ne subestimezi mult rau de tot ... sincer ... dar daca vrei o sa o aliniem la start cu UGA ..
X-Ray-Eyes is offline  
Old 25-10-07, 12:09   #282
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes View Post
Aici ne subestimezi mult rau de tot ... sincer ... dar daca vrei o sa o aliniem la start cu UGA ..
Sefu ... ce naibha ... cum sa nu vrem ?
Lucian is offline  
Old 25-10-07, 12:32   #283
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Si daca tot esti on-line poate imi spui si numerele la 6/49 ca vreau sa iau niste pistoane ... vad ca le ai cu predictiile . Una peste alta la inceput erati oripilati de afirmatia cum ca 2-3 masini de la noi bat tot de al voi (parca de aici a inceput "cearta" ). Acum ca vrem sa probam treaba asta ... nu e bine. Cezar asta e rau frate daca il bate si pe Pepy cu nitro ... apropo ... l-a batut VREODATA cand Pepy avea nitro ... sau a fost o "doleanta" de a se da FARA ? Ha sa fim toti corecti daca ne cereti asta. Nu e vina mea ca voi nu aveti masini de grupa B ... asa e regulamentul LR si la o cursa LR daca voi nu va prezentati la B nu inseamna ca nu se mai tine grupa aia. Facem altfel ... puteti veni cu o masina de grupa C la grupa B si sa o pastrati pe cea mai buna de C la ... C . Doar aveti de unde alege ... nu ? Doar in CT 50 masini .. in Bucuresti inca 50 ... Vezi ce baiat bun sunt ? Accept masina de la grupa C sa se dea la B dar voi tipati ca o masina de grupa B se da si la C .

La ce zici tu acolo se intelege ca oricare din alea 2-3 masini bat pe oricare de la noi.. ceea ce e de depaaarte neadevarat.

PS. De ce trebuie ca la fiecare post sa faci o remarca prin care sa intepi? (vezi fraza cu predictia) iar daca as stii numele de la 6 din 49 serios ti le-as fi zis.. doar sa te vedem si noi pe strada cu racheta aia a ta.. cu care ma amenintai de cand aveam VR6-le.. Intre timp am schimbat si masina atat eu cat si altii.. iar masina ta tot nu am vazut-o la o liniuta.. in afara de Baneasa cand te-ai dat la grupa ta si stii bine rezultatele..
B|shOp-VR6 is offline  
Old 25-10-07, 12:35   #284
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

nu vreau sa fiu rautacios,dar masinile noastre sunt k an de fabriktie mult mai noi
adik,kt d greu este sa dai 500euro pun pe o masina din 1900toamna ink 2000 p un kit turbo 1000 pistoane si cu 5000 am facut o masina de 600kg sa aiba 300cp,destul de rapida...dar atat...
noi preferam sa avem si masini de revista...si de pista...pt k sigur,asa vom avea si pi zda...(l-am citat pe lucian)...si dak facem un concurs d miss cu gagicile fiekruia...
if u know what i mean )))))))))))))))))))
CZR is offline  
Old 25-10-07, 12:45   #285
Kelu

Stage 3

Kelu's Avatar

Member of:
[Anonymous Motorsport ]
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes View Post
ma gandesc bine? ce culoare e? (albastra/alba/rosie) >
Kelu is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -