PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
25-10-07, 21:05
|
|
Renault Driver
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Moderators] [Nissan] [RENAULT]
|
Re: Speedline vs Anonymous
Ma ati luat-o razna cu toti...eu ma rog sa se faca vremea buna sa ne adunam in gasca ca avem o idee de locatie de una de alta si voi va umpleti de sange pe aici....am lipsit cateva zile si deja se scrie un roman frate, ne facem de ras ce naiba, pe unii va cunosc pe altii nu, haide sa revenim la ce vroiam sa facem sau mergem la nani....
|
25-10-07, 21:22
|
|
Member of: [Streetline-CCC]
|
Quote:
Originally Posted by B|shOp-VR6
Si ce crezi ca-mi demonstrezi cu asta? Site-uril nu pot fi reactualizate sau ce?
Dar daca totusi mi-ai dat link-ul " Speedline este mai intai de toate un grup de prieteni cu aceleasi pasiuni". Si de cand ati aparut cu MotorSport peste tot Speedline Motorsport.. m-as mira ca tocmai in descrierea voastra sa nu va fi scris numele integral
PS. Nici la 4tuning days.. din 2006 nu ati aparut cu motorsport, ca sa nu mai vb ca si pe acest forum ati aparut cu motorsport dupa noi.. la sectiunea cluburi. Dar lasa.. voi sunteti marfa!! ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif)
|
Nu are rost discutia asta cu tine. Se pare ca tu chiar crezi ce spui. Una peste alta macar la noi MOTORSPORT este in adevaratul sens al cuvantului nu doar liniute .
|
|
|
25-10-07, 21:22
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Raz
Cand Rusu a facut Vantage motorsport unii dintre voi nici permise de conducere nu aveau ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ..... asa ca nu stiu cine o da de gard........A fost ultimul meu post aici pt ca mi-e sila....................
|
Tie iti e sila ? Fa ce am facut eu ca sa pot continua - baga o lamaie sau produsul Biborteni numit LIMO .
|
|
|
25-10-07, 21:55
|
|
|
Nu puteam pana nu o lamuream si pe asta. Iata poza facuta la tuning show la Prisma ... cand voi aveati pe baner Motor Sport ... noi aveam deja site si domeniu inregistrat. Bine voi site nu aveti nici acum ... aveti pagina.
|
|
|
25-10-07, 22:09
|
|
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
prietene lumea stie ce imi poate masina dar nu stie ce poate a ta asa ca atunci cind ajung in buc te anunt din timp sa facem una mina
ps daca inainte te face ery cu mine nu ai nici o sansa ps pe dino am 163 cai la roata asa ca sa stii ca nu ascund nimic
|
|
|
25-10-07, 22:49
|
|
Renault Driver
|
baieti, terminam cu sarada asta? ce naiba avem o varsta...visam la un chef impreuna la o distractie la ceva...ne certam pe ce, pe jokerul de la rummy?...numai orgolii si prostii de doi lei....facem ceva sau nu facem , e f simplu ....
|
|
|
25-10-07, 22:51
|
|
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by ct77pia
prietene lumea stie ce imi poate masina dar nu stie ce poate a ta asa ca atunci cind ajung in buc te anunt din timp sa facem una mina
ps daca inainte te face ery cu mine nu ai nici o sansa ps pe dino am 163 cai la roata asa ca sa stii ca nu ascund nimic
|
Ma tem ca nu am inteles eu postul tau....
|
|
|
25-10-07, 23:17
|
|
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by ct77pia
|
cand o sa bati la o distanta de 2-3 masini un golf 5 gti stock atunci o sa fii " pe acolo " cu dacia lui lucian
|
|
|
25-10-07, 23:45
|
|
|
Na ca am aflat ca ma facea si Ery. PIA nici eu nu ma ascund cu nimic. Nu am facut nici un test dyno momentan. Cand am dat 2-3 masini la un golf 5 gti (stock parerea mea) nu aveam decat 0.8 presiune. La Buzau am venit cu 1.2 constant dar amestecul era prea sarac. Drept pt care pt a nu risca pistoanele si a putea merge cu 1.4-1.5 dupa ce pun cutia , pun si injectoare mai mari si fac softul .
|
|
|
26-10-07, 00:07
|
|
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Eu nu m-am dat cu Lucian niciodata.Chiar nu am inteles postul lui PIA.
|
|
|
26-10-07, 00:11
|
|
Renault Driver
|
Quote:
Originally Posted by ERY
Eu nu m-am dat cu Lucian niciodata.Chiar nu am inteles postul lui PIA.
|
calmati va si hai sa fim on topic......
|
|
|
26-10-07, 00:19
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lucian
Nu puteam pana nu o lamuream si pe asta. Iata poza facuta la tuning show la Prisma ... cand voi aveati pe baner Motor Sport ... noi aveam deja site si domeniu inregistrat. Bine voi site nu aveti nici acum ... aveti pagina. ![Wink](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_wink.gif)
|
Mda... si totusi suntem mai sus pe Trafic cu vreo 80 de pozitii decat voi.. iti dai seama cand vom face site-ul? ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
|
26-10-07, 00:22
|
|
Renault Driver
|
Quote:
Mda... si totusi suntem mai sus pe Trafic cu vreo 80 de pozitii decat voi.. iti dai seama cand vom face site-ul? ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
|
ai o problema cu orgoliul? de ce intretii genul asta de dialoguri? hai sa ne intrecem nu sa aruncam cu noroi unul in altul!!!!
|
|
|
26-10-07, 00:25
|
|
|
Pai sa nu mai atace aiurea.. daca urmaresti sirul posturilor lui mereu arunca cate ceva cu care sa atace clubul sau pe cineva. Oricum.. nu m-am mai amuzat demult asa rau ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
26-10-07, 00:31
|
|
Renault Driver
|
Quote:
Pai sa nu mai atace aiurea.. daca urmaresti sirul posturilor lui mereu arunca cate ceva cu care sa atace clubul sau pe cineva. Oricum.. nu m-am mai amuzat demult asa rau ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
|
da dar daca te simti atacat nu degenera si tu, incercam sa stabilim o competitie sau nu , anumite probleme de orgoliu le rezolvam pe pm daca se poate, nimeni nu vrea sa se certe cu nimeni si totusi exista discutii, hai sa incercam sa fim maturi si sa ne potolim
|
|
|
|
|