Pai atunci nu mai spune nimic .....ce ar fi sa scoti masina odata pe strada sa vedem ce poate si sa lasam vorbele multe si aiurea..eu unu te provoc cu ce am adica un urs ruginit.
eu astept sa vina sonda lambda desteptule kre nu e p stoc nikieri in tara
vine p original si dak nu stii,te anunt eu k de obicei dureaza 4-5 zile
vezi kte asteapta alfa cu ursu,poti sa-l refuzi?
Momentan inca nu am dat jos cutia facuta praf la Buzau. Cum o scot te anunt. Ne dam cu cea mai mare placere . Dar renunta la "sa VEDEM ce poate" ... nu cred ca sunteti vreun juriu la concursul asta . Cine trebuie si a cui parere a contat ... a vazut cum trage masina .
eu astept sa vina sonda lambda desteptule kre nu e p stoc nikieri in tara
vine p original si dak nu stii,te anunt eu k de obicei dureaza 4-5 zile
vezi kte asteapta alfa cu ursu,poti sa-l refuzi?
2 zile daca platesti curierul rapid ... asta nu stiai ... intelectualule ? Cum sa refuz un urs ? Nu am facut-o cand avea 1.4 si imi dadea BOH-ul o masina vrei sa refuz acum ?
2 zile daca platesti curierul rapid ... asta nu stiai ... intelectualule ? Cum sa refuz un urs ? Nu am facut-o cand avea 1.4 si imi dadea BOH-ul o masina vrei sa refuz acum ?
eu nu am banii tai,nu-mi permit
topcmai d aia zic,ce frumos k nu-l refuzi p alfa
2500 24v este motorul...lasa tastele ca vad ca devii profesor la asa ceva!
Sunt si profesor de sex. Vrei sa-ti arat ? Esti cam nesimtit si eu nu-mi amintesc sa te fi deranjat personal cu ceva. Momentan masina nu se poate misca fizic . Daca nu poti procesa cognitiv asa ceva e cam trist ... Daca ai chef sa fii tare in gura ... e problema ta. Oricand pot spune ca nu vad rostul cursei cu tine ...e prea slab ce ai tu pe masina .