PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
23-10-07, 16:00
|
|
Vice Presedinte Speedline Motorsport
Stage 5
Member of: [A.C.S. Speedline Motorsport] [Delta Racing Crew]
|
Re: Speedline vs Anonymous
din punctul meu de vedere anonimus are 3-4 masini tari, si ma refer strict la masini care fug pt ca asta este punctul meu de vedere, incercatii sa realizatii ca incercind sa il loviti pe lucian lovitii in speedline si nu cred ca are nici unu dintre voi nimic cu clubul! hai sa discutam stric despre regulile acestui club battle , dupaia sa stabilim o data , dupa sa stabilim un loc , si dupa sa vedem care dintre aceste doua cluburi e mai tare ( la curse) nu contest faptul ca anonimus are mai multe masini , nu contest ca anonimus are masini mai frumoase , nu contest nici faptul ca anonimus are un cuvind de spus in privintza curselor , ceea ce spun eu este ca speedline este mai tare !!!
|
23-10-07, 16:04
|
|
Stage 5
|
@ toba : nenea m-a batut cezar , nu de fiecare data ci ultima oara , moment in care m-am apucat sa fac masina sa il bata , e gata , TU MA CONSIDERII INVINS PT CA AM ASTEPTAT SA MA BATA CINEVA CA SA AM UN MOTIV SA URC MASINA MAI SUS?
|
|
|
23-10-07, 16:08
|
|
Stage 5
|
@ cezar : vorbesti despre o vara care a trecut , de cit timp exista anonimus? dar speedline? de ce nu vorbesti despre vara care a fost inainte de asta? aia in care pindeai o cursa la care sa nu vin ca sa iei o cupa?(nimic personal cu nimeni vorbim despre Anonimus vs Speedline ) . Putem sa mai facem o treaba hai sa ne numaram cupele ( la curse) sa vedem care dintre cluburi sta mai bine ... ca istorie...
|
|
|
23-10-07, 16:09
|
|
Stage 5
|
cum si lucian la randul lui ar trebui sa realizeze k punctul lui de vedere nu trebuie sa fie unanim acceptat de toti participantii la discutie
ce a vrut toba sa spuna este ca lucian...de 3 ani de zile pregateste o masina
timp in kre nu prea se poate pronunta el despre altii care de bine de rau au avut ceva de aratat in timpul asta
eu propun asa...
voi aveti subaru sti sa se dea cu subaru de la noi
voi il aveti pe pepy...imi asum eu responsabilitatea de a dovedi continuitate in disputa dintre mine si el ...amintesc aici k nu m-a batut nici knd aveam a 4 (tractorul ala cu clima si inklzire in skune si 4 usi...quattro...2,5 TDI) nici cu tt-ul :P
pt fug si lucian vom delibera in kdrul clubului sa le dam niste concurenti pe masura...speram un m3 turbo si un gti upgradat ...niste tractoare...
pt ceilalti...sunt sigur k-si vor gasi concurenti
nici la speedline nu vad mai mult de 2-3 masini kre fug ,defapt eu stiu doar una si o stiu din oglinda retrovizoare :P
|
|
|
23-10-07, 16:10
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
|
|
|
23-10-07, 16:15
|
|
Stage 5
|
@toba : am uitat sa iti spun..... eu cind m-am dat cu cezar stiti toti ca m-am dat fara nitro, deci masina mea nu era nici pe departe la capacitate maxima , adica nu mergea cum ar trebuii , adica e acelas lucru ca atunci cind ai o sonda defecta, sau cind nu ai amreaj, sau cind esti pe pana , am tot tacut DAR m-am plictisit sa vad cum nu mai e nimic apreciat din ce am realizat pt ca am acceptat sa ma dau fara sa fiu la capacitate maxima! cred ca ar trebuii sa nu mai fac gresala asta , dar sunt constient ca o sa o mai fac pt ca asta sunt .
Va rog mult nu uitati ca pepy e dinainte de speedster, si ca se dadea si cu un coupe, eu cred ca am dat dovada de fairplay de multe ori pina acum si nu poate sa ma acuze nimeni de nimic daca cer sa primesc si eu inapoi acelas lucru!!!!
|
|
|
23-10-07, 16:17
|
|
Stage 5
|
Ma cum se face ca la anonimous se vede altfel topicul asta ? Eu l-am dezgropat sau nu stiti sa cititi data postarii ? Toba s-a gasit la 6 grade afara ca am putea sa inviem battle-ul. CZR ... pt fostul UGA ai ceva ? Pt un 205 turbo + nitro ? Pt un renault rs ? pt un r5 turbo ? Hai sa facem pe grupe ca asa e mai corect . Chiar va deranjeaza asa tare daca o masina de grupa B se da si la C? Sau e problema ca in afara de tine CZR nu are nimeni nici o sansa la Pepy ?
|
|
|
23-10-07, 16:22
|
|
Stage 5
|
Vadca nu va descurcati asa ca va ajut eu ... sa nu ziceti ca am ceva cu voi , sau ca sunt rau ...
Deci .... cine a inceput ? Sau trebuia sa tac ? Iertare zei ai curselor .... Apropo ... sper sa nu mai aud de la nimeni "hai sa ne dam si fara nos" . Pepy s-a fript ... si sigur din momentul in care va avea iar nitro pe masina nu va mai face acte de caritate cu nimeni .
|
|
|
23-10-07, 16:23
|
|
Stage 5
|
@ anonimus : facem un battle pe grupe , nu pe marci, deci promit ca pina diseara o sa anuntzam cu ce masini ne prezentam si la ce grupe (masini care sa aiba dreptul sa partyicipe la grupa respectiva). Va pot spune de acum ca de la D in sus Anonimus o sa se dea cu mine!!!!! adica D, E, F, G, H si asa mai departe !!!!
|
|
|
23-10-07, 16:23
|
|
Stage 5
|
din linkurile puse d tine luci,pozele sunt toate de la 1 mai,exceptie ultimele 2 cu un subaru kre nu l-am vazut pe la curse...
de 1 mai,cea mai rapida masina sa zicem k era r5 alb...in rest...masini de grupa a si b maxim c
la craiova anul trecut am luat si acolo cupe,iar eu nu m-am ferit d tine pepy dintr-un motiv simplu...eu eram la alta grupa dekt speedsterul iar cu coupeul stiam cum stau lucrurile...
eu zic sa facem grupele si klculam pe raportul greutate/cp...+ coeficienti de turbo sau nitro cine are ... si pe la jumatatea lui noiembrie sa fie totul stabilit
|
|
|
23-10-07, 16:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pepy
@ anonimus : facem un battle pe grupe , nu pe marci, deci promit ca pina diseara o sa anuntzam cu ce masini ne prezentam si la ce grupe (masini care sa aiba dreptul sa partyicipe la grupa respectiva). Va pot spune de acum ca de la D in sus Anonimus o sa se dea cu mine!!!!! adica D, E, F, G, H si asa mai departe !!!!
|
ai facut o afirmatie f risknta...adik iti dai seama k dak tu esti invins,clubul tau pierde,nu?...si sa zicem k poate...zic ...poate...exista si varianta asta (50%) , chiar dak in victoriei se prezenta doar o varianta posibila...mereu mi-a placut sa plec k outsider intr-o cursa dar avand in vedere confruntarile directe...
|
|
|
23-10-07, 16:46
|
|
Stage 5
|
Provocarea Speedline catre anonimus vine in felul urmator :
Speedline provoaca anonimus la o cursa pe grupele legal racing , la oricare dintre grupe clubul trebuie sa se prezite cu cea mai tare masina cu dreptul de a participa la grupa respectiva . la final cele mai tari masini ale fiecarui club( cite una) se vor intrece.
jurizarea se va face asa :
grupa A : 1p
Grupa B : 1p
Grupa C : 1p
Grupa D : 1p
Grupa E : 1p
Grupa F : 1p
Grupa G : 1p
Grupa H : 1p
Finala : 3p
Clubul care a acumulat cele ma multe puncte este clubul castigator , sunt 11 puncte puse in joc deci NU EXISTA EGALITATE !
in cazul in care unu dintre cluburi nu are masina la start pt una sau mai multe grupe v-a pierde acele puncte.
ACCEPTA ANONIMUS PROVOCAREA ?
|
|
|
23-10-07, 16:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Provocarea Speedline catre anonimus vine in felul urmator :
Speedline provoaca anonimus la o cursa pe grupele legal racing , la oricare dintre grupe clubul trebuie sa se prezite cu cea mai tare masina cu dreptul de a participa la grupa respectiva . la final cele mai tari masini ale fiecarui club( cite una) se vor intrece.
jurizarea se va face asa :
grupa A : 1p
Grupa B : 1p
Grupa C : 1p
Grupa D : 1p
Grupa E : 1p
Grupa F : 1p
Grupa G : 1p
Grupa H : 1p
Finala : 3p
Clubul care a acumulat cele ma multe puncte este clubul castigator , sunt 11 puncte puse in joc deci NU EXISTA EGALITATE !
in cazul in care unu dintre cluburi nu are masina la start pt una sau mai multe grupe v-a pierde acele puncte.
ACCEPTA ANONIMUS PROVOCAREA ?
|
eu zic sa facem un pol...eu cred k e mult mai corect pe raportul putere/cp...asa k cei kre va pricepeti sa puneti aici un sistem voting va rog frumos sa ne aratati abilitatile voastre...
eu zic sa lasam votingul o saptamana dupa kre definitivam situatia
|
|
|
23-10-07, 17:06
|
|
Vicepresedinte Anonymous MotorSport
Stage 3
Member of: [Mitsubishi] [Anonymous Motorsport ]
|
Quote:
|
Sa inteleg ca de la D in sus numai tu esti? Vorbeai de aprecieri...... Noi cred ca te-am tot apreciat si mereu ai fost considerat ca unu important in lumea curselor ba chiar am spus ca Speedline inseamna Pepy fug Luci Cox(brasov) si SGM care oricum nu mai este cu voi.....Noi am tot spus daca citesti, ca tu ai fost prezent peste tot.... dar numai tu si cateodata fug( ma refer la legale si .....).Spuneai ca noi tot 2-3 masini avem tari in club .... da ase este dar alea 2-3 se pot pune oricand la start cu tine deci noi avem 2-3 care se pot da cu tine... plus 30-35 masini tari( sadu ct 2 masini, rusu, toba, ceres, zoz bc, focus st BC, ALFA urs, speeder gti,sorin vectra turbo,bbn s3,madalin s3, nadir s3,rip M3,ery ct, pia ct, kelu ct, si mai tot sunt dar umplu pagina degeaba) apropo avem primul S5 in club care o sa fie si el incantat sa se dea cu tine.........Asa ca daca nu avem 30 de masini "nave" asta nu inseamna ca nu sunt tari.......Ma aprind degeaba, dar nu inteleg supararea ta??????Ce motiv ai? Ne punem la start si gata oricum de la D in sus (din ce stiu eu) numai tu esti, noi aducem cate 3 masini pt fiecare grupa sa se dea tot cu tine )
|
|
|
23-10-07, 17:07
|
|
Stage 5
|
eu interpretez raspunsul tau ca un refuz la provocare, noroc ca anonimus nu e reprezentat de tine
|
|
|
|
|