Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 14-03-11, 17:21   #166
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Default Re: Când au început circuitele în România?

Dle Rusanescu sau nea Mitica cum spuneam pe vremuri luati ultimul numar din revista pe profil auto AUTOSHOW...cititi acolo poate ma gasiti si pe mine niste baieti tineri care cerceteaza si publica articole interesante despre ultima generatie de masini dar si despre aberantele masini moderne cu supercomputere pe ele, dar au o mare stima pt cei ce au facut autosport pe vremuri...invitatia de la Schleitz din 9 iulie a.c. este o surpriza placuta pt mine si pt multi altii...CEI CARE AU FACUT SPORT DE PERFORMANTZA CHIAR SI PE lEGENDARUL TRABANT...(in '86 cand am fost acolo avea 75 CP la grupa A...dupa aia nu mai stiu ) )...foarte buna initiativa din partea clubului local si sa vedem cum stam cu fondurile ...dar miar face mare placere sa revad acel circuit intr-un cadru organizat (ca altfel din nostalgie fiind sofer pe tir am mai trecut pe acolo ...nu aveam GPS pe camion sa ma vada patronul ca acum ) si am fumat 2-3 tigari pe circuit...am facut circuitul de la Schleitz cu tirul...la plimbare...asta da pasiune ) atasez aici invitatia unor pasionati de sportul cu motor, chiar daca organizatorii si participantii sunt in varsta dar poate ca mai pot http://www.puru.de/Files/AMC%20Invit...eiz%202011.pdf

Last edited by cornel1955; 14-03-11 at 17:42.
cornel1955 is offline   Reply With Quote
Old 14-03-11, 18:35   #167
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Alt fix de al meu si nu numai al meu este sa te dai pe un circuit de F1 fara sa platesti ...pe Hungaroring mam dat, iar acum 5 ani pe Monza pe un Piaggio Zip de 100 cmc cu un copil in spate al unui prieten (circuitul era gol si eu eram cazat la campingul aferent circuitului)...Piaggio era tunningat si scotea pe 400 de m acelasi timp cu Kawasaki zxr600 ...heheheheeee ....a fost superb....am vrut sa intru pe la boxe si nu miau dat drumu'...leam spus ca vin de la 2000 de Km din Romania sa vad circuitul si miau aprobat 20 min de "plimbare" ....pai chiar mam plimbat...in primul tur lam dat jos pe gorobetele ala mic sa nul am pe constiinta si iam dato...superb circuit cu senzatii deosebite am mai facut 4 ture pana mau oprit mieii de la paza ...au zis ca sunt nebun ...heheheeeee ...gata hai ca am ras mai facem si treaba Urmatoarea tzinta este Nurburgring unde sunt invitat de un prieten de al meu...sa vad cu ce ma dau acolo ca nuam nimic ...)
Old 14-03-11, 20:21   #168
nelutz69

Stage 5

nelutz69's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[DACIA]
Arrow Re: Când au început circuitele în România?

Quote:
Originally Posted by ZerO_CooL View Post
Primul link nu merge, cred ca acestea sunt cele corecte...
Engleza: http://www.puru.de/Files/AMC%20Invit...eiz%202011.pdf
Germana: http://www.puru.de/Files/AMC%20Einla...20D%202011.pdf
Ms ZerO_CooL
Quote:
Originally Posted by ROAD EMPIRE View Post
Exceptional acest topic.
In fiecare xi il urmaresc cu maxim interes. Felicitari !!!
Iti multumesc in numele tuturor , acelasi lucru pot spune si eu despre Blogul tau despre marca Dacia... poate ar trebui sa ne intalnim sa incropim un subiect despre istoria Daciei in cursele auto, ceva scurt dar de valoare, stiu ca esti fan Logan, dar fara aceste batrane Loganul nar fi existat astazi, iar Timisoara - Resita nu e un capat de tara... te salut.

Quote:
Originally Posted by Buga View Post
Da Nelutzu , ai dreptate . Imi cer scuze ca am intrat in ordinea lucrurilor , dar eram atat de nerabdator si bucuros ca le am gasit ..
Astept cu nerabdare in continuare poze si informatii ! Numai bine !
Eeee , nu trebuie sa iti ceri scuze ca nu e tarlaua mea aici, fiecare face ce vrea, dar interesant ar fi sa o facem in ordine
Quote:
Originally Posted by cornel1955 View Post
Nelutzu ai gasit ceva poze din anul 1989 campionatul national ? Miam pierdut toate filmele nedevelopate din anul ala si nu am poze cu ultimul monopost al meu #146...daca gasesti ceva esti mare sau oricine detine asa ceva...fac cinste !
Sant pe urmele lor, astazi am incercat sa dau de Tibi Ciurciu, dar am aflat ca din februarie e in Canada, dar cand vine dau de el, Gedeon e prin Germania cred, iar de Mircea Ponta nu am dat inca, Peteanu e dar nu l-am prins ...am facut rost azi de adrese si numere de telefoane ale mecanicilor lui WernerH, sper sa dau de ei si sper ca in tinerete le-a placut fotografia

Azi am vb si cu un baiat din Presa, Sergiu T, purtatorul media de la UCM Resita, el o sa ma ajute sa mai afle date despre alti oameni ce au fost implicati in curse de la Uzina, .... am vb cu el sa facem si niste anunturi la radio si Presa locala, un apel catre cei ce detin fotografii din acele timpuri, uni le au acasa si nici nu realizeaza ce comori au, trebuie descoperite.....
Old 14-03-11, 20:31   #169
Rusanescu

Stage 5

Rusanescu's Avatar

Default Când au început circuitele în România?

Nelutzu,
Mircea PONTA 0744 309 852
Tibi CIURCIU şi W. HIRSCHVOGEL vin la vară în Reşiţa.
Eugen PETEANU 0744 591 562,
Nicu ZABERCA 0722 315 160
Aurel ŢUŢUIAN 0744 143 428
Cornel, voi lua revista, mulţumesc.

Last edited by Rusanescu; 14-03-11 at 20:34.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 14-03-11, 21:21   #170
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rusanescu View Post
Nelutzu,
Mircea PONTA 0744 309 852
Tibi CIURCIU şi W. HIRSCHVOGEL vin la vară în Reşiţa.
Eugen PETEANU 0744 591 562,
Nicu ZABERCA 0722 315 160
Aurel ŢUŢUIAN 0744 143 428
Cornel, voi lua revista, mulţumesc.
Cu multa placere si mutam fain cum zic resitenii (ca eu cu ei mam inteles cel mai bine) pt telefoane ...il stiam numai pe al lui Eugen ...pe al lui Mircea Ponta nu il
stiam dar sa va spun o poveste ...la circuit la Buzau '84 cred, amandoi cu casca pe cap, cu mustatza, cu costume la fel, nu faceai diferentza...eu aveam de luat niste medicamente pt o alergie si nevastamea cui credeti ca ia dat pilulele...lui Mircea Ponta ...ce concluzie sa trag ?... un baiat extraordinar nu e de mirare ca semana cu mine ...hehehehee !!!
Old 14-03-11, 21:25   #171
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Originally Posted by nelutz69 View Post
Ms ZerO_CooL

Sant pe urmele lor, astazi am incercat sa dau de Tibi Ciurciu, dar am aflat ca din februarie e in Canada, dar cand vine dau de el, Gedeon e prin Germania cred, iar de Mircea Ponta nu am dat inca, Peteanu e dar nu l-am prins ...am facut rost azi de adrese si numere de telefoane ale mecanicilor lui WernerH, sper sa dau de ei si sper ca in tinerete le-a placut fotografia

Azi am vb si cu un baiat din Presa, Sergiu T, purtatorul media de la UCM Resita, el o sa ma ajute sa mai afle date despre alti oameni ce au fost implicati in curse de la Uzina, .... am vb cu el sa facem si niste anunturi la radio si Presa locala, un apel catre cei ce detin fotografii din acele timpuri, uni le au acasa si nici nu realizeaza ce comori au, trebuie descoperite.....
Multzam fain si ar fi cel putin pt mine o comoara care sa dus dracu' din neglijentza mea ...mersi Nelutzu !! Astept vesti bune de la #146 din 1989 Daca sunteti cuminti mai am o gramada de poze vechi...glumeam...le scanez saptamana asta si le bag aici ...mai am prin pod dar sa dea caldura sa urc acolo si sa iau biblioteca la scarmanat...nu am uitat de Nicu Zaberca...maine le ai

Last edited by cornel1955; 14-03-11 at 21:31.
Old 14-03-11, 21:38   #172
nelutz69

Stage 5

nelutz69's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by cornel1955 View Post
...invitatia de la Schleitz din 9 iulie a.c. este o surpriza placuta pt mine si pt multi altii.....foarte buna initiativa din partea clubului local si sa vedem cum stam cu fondurile ...dar miar face mare placere sa revad acel circuit intr-un cadru organizathttp://www.puru.de/Files/AMC%20Invit...eiz%202011.pdf
Si mie mi se pare interesant, acum problema e ca e timpul cam scurt, era bine ca macar cei ramasi sa mearga acolo toti, pe un buget al statului roman, pt ca voi ati ridicat steagul Romaniei acolo
. si mai frumos ar fi ca macar un Easter si o Dacie 1300 sa ia starul acolo in iulie 2011... atat am vrut sa spun

... si daca tot am pomenit de steag, am si dovada
1988 Cup Of Peace / Circuit Riga

PS: Moshu , descrie-ne te rog personajele din cele 3 fotografii, eu cunosc doar pe cativa( Resiteni), si nu vreau sa fac vreo greseala...

... sper ca va incanta pozele, eu sincer nu ma mai satur sa le privesc...
urmeaza altele.
nelutz69 is offline   Reply With Quote
Old 14-03-11, 22:06   #173
Rusanescu

Stage 5

Rusanescu's Avatar

Thumbs up Când au început circuitele în România?

Bravo Nelutzu, excelente poze.
În prima poză, de la stânga la dreapta: Wilhelm KULPINSKI gr. E-Oradea, Ioan (Make) MATEESCU-Şef delegaţie-Bucureşti, Werner HIRSCHVOGEL -A-Reşiţa.
În a doua, de la stânga la dreapta: Lajos NABOSNYI-E-Oradea, George PREOTEASA - gr.A-RIP, Eugen PETEANU - gr.E-Reşiţa, Tiberiu GEDEON -E-Reşiţa.
În a treia: George PREOTEASA - gr.A-RIP, Eugen PETEANU - gr.E-Reşiţa, Tiberiu GEDEON -E-Reşiţa, Wilhelm KULPINSKI gr. E-Oradea, Ioan (Make) MATEESCU-Şef delegaţie-Bucureşti, Werner HIRSCHVOGEL -A-Reşiţa şi port drapel.
Rusănescu

Last edited by Rusanescu; 14-03-11 at 22:08.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 14-03-11, 22:08   #174
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Si mie mi se pare interesant, acum problema e ca e timpul cam scurt, era bine ca macar cei ramasi sa mearga acolo toti, pe un buget al statului roman, pt ca voi ati ridicat steagul Romaniei acolo
. si mai frumos ar fi ca macar un Easter si o Dacie 1300 sa ia starul acolo in iulie 2011... atat am vrut sa spun

PS: Moshu , descrie-ne te rog personajele din cele 3 fotografii, eu cunosc doar pe cativa( Resiteni), si nu vreau sa fac vreo greseala...

urmeaza altele.
multzam nelutzu vezi ca iti dau ceva pe mail ....foarte mishto pozele dar din pacate trebuia sa fiu si eu acolo dar...nu am fost
Old 14-03-11, 22:32   #175
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:

urmeaza altele.
este un om in plus in pozele alea care era pe dinafara sportului cu motor si mai mult cu informatiile securitatii contact me at 0728479509

Last edited by cornel1955; 14-03-11 at 22:37.
Old 14-03-11, 22:42   #176
nelutz69

Stage 5

nelutz69's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Rusanescu View Post
Bravo Nelutzu, excelente poze.
În prima poză, de la stânga la dreapta: Wilhelm KULPINSKI gr. E-Oradea, Ioan (Make) MATEESCU-Şef delegaţie-Bucureşti, Werner HIRSCHVOGEL -A-Reşiţa.
În a doua, de la stânga la dreapta: Lajos NABOSNYI-E-Oradea, George PREOTEASA - gr.A-RIP, Eugen PETEANU - gr.E-Reşiţa, Tiberiu GEDEON -E-Reşiţa.
În a treia: George PREOTEASA - gr.A-RIP, Eugen PETEANU - gr.E-Reşiţa, Tiberiu GEDEON -E-Reşiţa, Wilhelm KULPINSKI gr. E-Oradea, Ioan (Make) MATEESCU-Şef delegaţie-Bucureşti, Werner HIRSCHVOGEL -A-Reşiţa şi port drapel.
Rusănescu
Am inteles, si mai inteleg ca titulatura de Sef delegaţie-Bucureşti a lui M.... e de fapt acoperirea, ca nu prea inteleg, stiu ca pe vremea aia orice delegatie avea si cate un s...... coada dupa sportivi, ca se vede de la o Posta

Tare ma gandesc sa si scot pozele din cauza asta, dar deja e prea tarziu, nici nu stiu ce cauta acolo langa Werner, langa toti acei piloti minunati, pozele ar fi mult mai fantastice fara el in prim plan acolo si spun asta ca si eu am facut sport si stiu cate am patit cu acesti "sefi de delegatii"... era mai inteligent daca statea deoparte, iar astazi nu ar mai fi vb nimeni de rau de el.... dar poate e interesant si asa, sa stie si tinerii ca sportul pe vremea aia sa facut cateodata si cu sacrificiul libertatii....

Last edited by nelutz69; 14-03-11 at 23:08.
Old 14-03-11, 22:48   #177
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Am inteles, si mai inteleg ca titulatura de Sef delegaţie-Bucureşti a lui M.... e de fapt acoperirea, ca nu prea inteleg, stiu ca pe vremea aia orice delegatie avea si cate un securist coada dupa sportivi, ca se vede de la o Posta

Tare ma gandesc sa si scot pozele din cauza asta, dar deja e prea tarziu, nici nu stiu ce cauta acolo langa Werner, langa toti acei piloti minunati, pozele ar fi mult mai fantastice fara el in prim plan acolo si spun asta ca si eu am facut sport si stiu cate am patit cu acesti "sefi de delegatii"... era mai inteligent daca statea deoparte, iar astazi nu ar mai fi vb nimeni de rau de el.... dar poate e interesant si asa, sa stie si tinerii ca sportul pe vremea aia sa facut cateodata si cu sacrificiul libertatii....
corect !! imi place ca ai inteles mesajul meu si daca astia nu erau poate sportul romanesc si alte activitati mergeau mai deaparte..dar este o blasfemie sa te pui in dreapta unui om de mare valoare ca WernerH...eu personal iasi fi dat cu steagul in cap mielului poti sai bagi o bulina neagra pe cap

Last edited by cornel1955; 14-03-11 at 22:53.
Old 14-03-11, 22:58   #178
nelutz69

Stage 5

nelutz69's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[DACIA]

Ca sa continuam cu spiritul sportivitatii si pt ca in pozele de mai sus nu au fost prezentati toti pilotii romani, ma reintorc in timp tot pe Circuitul Riga, de data asta in 1986

Foto : Riga 1986 #112 - Cornel Bibiri - Romania / Formula Easter GT 86

Old 14-03-11, 23:07   #179
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Cred ca nu am fost destul de dur la replay for nelutzu, dar fac un post special aici pentru perioda de glorie a rsr cu litere mici ca nu merita...putea oricare din marii piloti din poza sa fie in dreapta lui WernerH...nu un securist.????..acest scenariu il cunosc de la riga sau schleitz nu mai tin minte cand tov.niculescu nea pus sa defilam pe stadion cu masinile care nu aveam racire (nu aveam electroventilatoare era racire la 180Km/h)si fierbeau motoarele desi noi eram cu ele pe remorca si pregatiti de plecare... se pare ca metoda a functionat si metodele la fel ... oamenii neaveniti fara nici un merit la locul potrivit ( ...pacat pentru sangele varsat !!!
Old 14-03-11, 23:10   #180
cornel1955

Stage 5

cornel1955's Avatar

Quote:
Ca sa continuam cu spiritul sportivitatii si pt ca in pozele de mai sus nu au fost prezentati toti pilotii romani, ma reintorc in timp tot pe Circuitul Riga, de data asta in 1986

Foto : Riga 1986 #112 - Cornel Bibiri - Romania / Formula Easter GT 86

hahahahahaaaaa esti tare de unde dracu' ai poza asta ? BRAVO !!!

Last edited by cornel1955; 14-03-11 at 23:13.
- Copyright 2025 4Tuning -