Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

View Poll Results: AMG vs M vs RS
AMG 493 30.45%
M 759 46.88%
RS 367 22.67%
Voters: 1619. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 28-08-09, 20:33   #601
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]
Default Re: AMG vs. M vs. RS

In audi zici ca a inceput "Button fest"... Aleks trebuie sa te contrazic, ce vezi la BMW e chiar lemn, diferite specii de lemn, nuante, finisari nu e plastic sau ceva ce imita lemnul.
Old 28-08-09, 20:36   #602
PvDTranceAddicted

Stage 4

PvDTranceAddicted's Avatar

Tu chiar nu vezi cum arata schimbatorul ala invechit si cat de clasic si banal e scris PRND la BMW?! Eu chiar am condus un seria 3 nou asa ca stiu si eu ce am vazut si simtit, nu trebuie sa imi exemplifici tu ca nu e asa. Bordul de BMW e mult inferior ca, conceptie celui de la Audi si Mercedes, dar mai ales ca design general, nu vad deloc avangardism si tehnologie de ultima generatie in cockpit-ul BMW, de ce?!La banii aia nu sunt in stare sa produca o masina frumoasa si in interior?! Si ce sunt chestiile alea mici, ceasuri de bord, alea sunt ceasuri de bord?! Ia uita-te in josul paginii la cele de pe Audi, cam ce diferente colosale vezi?)) Pentru o masina de peste 35000 de euro scuza-ma dar arata sub orice critica...chiar n-am ce comenta, cine naiba e in stare sa zica ca arata mai bine sau se simte mai bine la pipait bordul de BMW fata de cel de Audi?)Nimeni. N-am auzit in viata mea de premiu acordat BMW pt interior....poate pe viitor, dar in prezent sunt praf.
Trebuie sa fi absolut orb sa nu vezi ce diferente colosale sunt intre Audi si BMW. Daca BMW nu e clasic si la exterior dar mai ales la interior eu ma las de meserie...
E clar, cine nu vede realitate e paralel cu design-ul, e mult sub orice critica interiorul de BMW, ba chiar in test mi s-a parut mult mai placut si Insignia OPC, care era bine lucrat, iar Passat CC deja e alta mancare de peste, aluminiul acela frumos conturat si cromul si consola si tot merita toata lauda. N-am auzit nici la Passat CC un review prost asupra interiorului si exteriorului, ba chiar a luat ceva premii si NU E PREMIUM, pe cand BMW e...da majoritatea prefera sa fie avangardist si chic, sa arate futuristic, sa se vada si la semafor ca un bord de nava spatiala, e ceva cu adevarat frumos si apreciat de toti.

Last edited by PvDTranceAddicted; 28-08-09 at 20:41.
PvDTranceAddicted is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 20:40   #603
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

a3ds, nu ştiu dacă sorcovă, poate modelul este foarte apreciat de fani Audi, care nu sunt putini, dar aici, specific īn comparaţia asta, gusturile mele mai clasice sunt mult mai bine satisfăcute de interiorul BMW-ului...
pvd, daca tu īnţelegi să jigneşti doar pentru că gusturile altora sunt diferite de ale tale īţi limitez definitiv accesul la forum. Nu reuşeşti să susţii o discuţie bazata pe argumente? E cāt se poate de clar postul meu: eu prefer simplitatea interiorului produs de BMW, tu butonelele multe şi colorate ale lui Audi. Cu ce drept īţi permiţi tu să mă faci orb şi să īmi spui că sunt paralel cu designul doar pentru că nu apreciez gusturile tale şi ca sunt format să apreciez alte lucruri? Cine īţi dă voie ţie să jigneşti şi să exprimi păreri atāt de radicale despre nişte chestiuni pur subiective?

Last edited by aleks; 28-08-09 at 20:46.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 20:43   #604
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

eu am impresia ca unele interioare de Passat arata mai premium decat Audi..si mai ales vechea generatie Passat
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	0039361836071136.jpg
Views:	106
Size:	40.6 KB
ID:	1062842   Click image for larger version

Name:	98606131990107-480.jpg
Views:	76
Size:	34.6 KB
ID:	1062843   Click image for larger version

Name:	volkswagen_passat_interior1.jpg
Views:	77
Size:	258.1 KB
ID:	1062844  

Click image for larger version

Name:	ag_vwfc_int.jpg
Views:	80
Size:	185.9 KB
ID:	1062854  
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 20:55   #605
PvDTranceAddicted

Stage 4

PvDTranceAddicted's Avatar

Gresit Audi e premium si se simte premium, dar VW e foarte aproape pe cand BMW e departe rau.
Apropo de aprecieri, uite aici:
http://subscribers.wardsauto.com/ar/...design_090428/
PvDTranceAddicted is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 20:57   #606
ovydyu

Stage 2

Member of:
[Toyota]

am si eu loc sa ,,imi dau cu parerea"?in ultimul timp am incercat si eu sa compar masinile de care vb....
Audi au un design super tare doar k dupa mine asa...park e acelasi audi construit in diferite marimi k toate modele au cam aceleasi linii,ca motorizari no comment pt k au un v8 benzina de cand au facut a8 din aluminiu.ca si final Audi= un Vw mai luxos si mai frumos desenat.
Mercedes ca design au avut mult curaj cu ultimele modele(parerea mea)dar bravo lor pt k au facut ceva deosebit care multora place chiar daca pana si promoterii au fost cam sceptici la inceput.ca si motorizari din cate stiu mercedes nu a exagerat niciodata in cai putere ci de f multe ori a propus un cuplu mare pt k dupa cum spun toti mercedes=lux+lux+restul
Bmw da poate k au pierdut la capitolul design dar sa spui k un bord de genul ala e oribil e de nepermis(din nou parerea mea),ca si motorizari.....pana aku nu am auzit nici un constructor sa reuseasca sa faca un motor la fel de elastic in acceleratii si la fel de placut(sursa:fifth gear)
aku dupa ce v-am plictisit poate va sari cu gura pe mine baiatul care a scris pagini despre audi.....dar eu raman la parerea mea daca vrei sa faci parte dintro clasa premium nu montezi aceleasi comenzi pt clima pe Vw,audi,seat,skoda,lamborghini si toti cei uitati ai marii familii VAG.finish
ovydyu is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 21:12   #607
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Foarte argumentat postul tau !

Ca tot ati adus vorba de interioare depinde foarte mult de combinatia de culori, tipul ornamentelor si multe altele. Asta este o chestie subiectiva, dar finisarile/calitatea materialelor nu mai este si aici altfel sta treaba.

PS: Daca ai avea idee despre platforme ai ramane uimit ca majoritatea Audi-urilor nu impart platforme cu VW. R8, A6, A4/A5 au alta platforma tehnica mai avansata fata de Passat etc. Touareg imparte platforma cu Q7 si Cayenne, Golf cu A3. Deci clasica asemanare VW cu Audi este pe langa subiect in mare parte si de obicei cine o face nu prea are treaba cu domeniu.

Faptul ca Audi are un motor excelent si anume 4.2 FSI care e problema ca l-au tinut suficient timp ? In plus nici nu e asa vechi, s-au pastrat motoare si mai mult. PE noul A8 asteata 4.0 TFSI. Partea cu comenzile de clima a fost maxima serii...
Old 28-08-09, 21:41   #608
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by ovydyu View Post
aku dupa ce v-am plictisit poate va sari cu gura pe mine baiatul care a scris pagini despre audi.....dar eu raman la parerea mea daca vrei sa faci parte dintro clasa premium nu montezi aceleasi comenzi pt clima pe Vw,audi,seat,skoda,lamborghini si toti cei uitati ai marii familii VAG.finish
Acuma vrei sa il concurezi pe PVD la vorbe spuse aiurea?
Unde ai vazut tu aceleasi comenzi de clima la vw si Audi?

Si ai pus tu un "" ca sa faci pe smecherul.

Daca imparte Audi cu Lambo e altceva ... dar Audi cu VW nu ... mai intai verifica si dupa poti sa faci pe ironicul. Ce zici?

Cat despre luminite si bord ... eu zic ca butoanele tin de ergonomie, eu pe MMI nu a trebuit sa invat sa umblu .. spre diferenta de I-drive (ma refer la cel anterior, nu cel din poze), care avea mari lipsuri in ceea ce priveste ergonomia, usurinta de a accesa meniul, mai ales la volan, cand trebuie sa fii atent la condus si nu la rotita de la Idrive.

Drept dovada in poza este un Idrive in care s-a tinut cont de aceste probleme.

Cat despre luminite .. butoanele sunt rosii, doar la clima, la rece este cu albastru, iar bordul este alb, odihnitor, nu tipator.

PVD este exagerat, motiv pentru care nici nu am vrut sa postez nimic, dar a numi interiorul Audi sorcova, luminite si butoane ... pentru publicul tinta ... tinde a o discutie gen PVD, oarecum jignitoare pentru unii posesori Audi.

Last edited by SFW; 28-08-09 at 21:52.
SFW is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 21:54   #609
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

SFW, eu tind să te cred pe tine oricum, ai experienţă īn Audi cāt juma' de forum la un loc, sper că ai īnţeles că nu subapriecam bordul lor, doar că nu īl gust eu, era doar o chestiune de preferinţe personale.
Old 28-08-09, 22:27   #610
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

hai ma ca de la intrior chiar nu aveti la ce va certa, totul tine de gusturi si daca esti un om cu bun gust stii sa iti configurezi o masina exact pe gustul tau indiferent ca e merc bmw sau audi.
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 22:35   #611
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
SFW, eu tind să te cred pe tine oricum, ai experienţă īn Audi cāt juma' de forum la un loc, sper că ai īnţeles că nu subapriecam bordul lor, doar că nu īl gust eu, era doar o chestiune de preferinţe personale.

Asta am inteles, nu-i problema, ma refeream la faza cu sorcova spusa de a3ds.

Incercand sa ii raspundeti lui PVD, prin argumente logice si dorind poate si sa il intepati pe el (pentru ca merita), reusiti sa intepati si pe altii.

Sincer, cum am spus mai sus, am renuntat sa mai citesc posturile lui PVD, ma obosesc ... ma enerveaza la culme tipul de om "bmw e bmw frate" ... dar parca PVD ii intrece pe toti.

Parca te plateste Audi, serios. Eu sunt fan Audi, prefer Audi in fata Bmw sau Mercedes, dar apreciez si masinile Bmw si Mercedes.

Consider ca marcile sunt cam la acelasi nivel, si in nici un caz una nu detine suprematia ... dar se adreseza intradevar altor persoane ... insa nici o marca nu se adreseaza tiganilor, ori cocalarilor, ori fanilor "talibani", desi toate marcile au parte de ei. Deh ... e si ei oameni
SFW is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 22:43   #612
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by xxdadixx View Post
In audi zici ca a inceput "Button fest"... Aleks trebuie sa te contrazic, ce vezi la BMW e chiar lemn, diferite specii de lemn, nuante, finisari nu e plastic sau ceva ce imita lemnul.
Īn cazul īn care au voie să folosească din nou lemn, aşa o fi, eu unul stiu ca nu mai aveau voie, "reglementărili ieuropeni" de siguranţă erau aşa făcute la un moment dat. N-am dovadă că şi acum e aşa, deci probabil e cum spui tu.
Old 28-08-09, 22:55   #613
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

De cand e reglementarea aia ? Recent, a fost votata, e ceva oficial, mare, eu nu am auzit de ea... Cel putin eu nu am mers cu masina premium in care sa fie imitatie de lemn, fie el Seria 5, CLS, A6, A8, E Klasse, etc. In schimb la un Hyundai Santa FE numai sa arunci o privire pe geam si iti trece pofta de ornamente interioare din lemn. Nu am avut ocazia sa merg niciodata cu unul dar ala nu pare lemn nici la intuneric.
_anaconda_ is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 23:07   #614
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Stai ca m-ai prins descoperit, o să-l īntreb şi pe cristi_407, el ştia mai bine cum e cu asta, nu găsesc acum rapid dovada, dar mai caut
Old 28-08-09, 23:08   #615
carutasu

Stage 5

carutasu's Avatar

Quote:
Originally Posted by PvDTranceAddicted View Post
Gresit Audi e premium si se simte premium, dar VW e foarte aproape pe cand BMW e departe rau.
Apropo de aprecieri, uite aici:
http://subscribers.wardsauto.com/ar/...design_090428/
Asa e...e un premium special, Audipremiumobersuperlux, dupa care vine Maybach, apoi premiumul prorpiu-zis la care VW mai-mai ca a sarit gardul...BMW e un fel matiz cu motoare mai mari.
Nu vad ce nu e in regula cu interiorul BMW-ului prezentat in poza.
carutasu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -