Quote:
Originally Posted by ameer
Acum am vazut ca ai 19 ani... Mi-e cam greu a cred ca ai condus tu tot felul de supra... In fine.
Si nu ai cum sa determini TU daca o masina e mai buna decat alta pana nu mergi cu ele... Inca un thread plin de copii care joaca nfs prea mult
|
Poate ii zici asta la baiatu cu quatroportele si Impretza din Bucuresti care are 16 ani asta .....
Si chiar dak leai condus ..atata timp cat nu e a ta ...in 20 de min de condus masina iti garantez k nu ai cumsa iti faci o impresie prea ampla despre comportamentul si performantzele ei pe sosea ...
Crezi k in cateva minute de condus poti sa iti dai seama dak o supra e mai buna decat un M3 ...

...mda ..mai lamurit ... Multe chestii se intampla in timp ce conduci o masina ....suspensia ..evacuarea ...sunetul motorului ...toate astea iti pot juca feste si sa iti dea impresia k una merge mai bine decat cealalata ... Pana nu se ajunge la cifre si la factori exactzi ..nu se discuta nici o performantza ...
Ce frumos ar fi dak reglementarile din Formula 1 ar fi la ochi nu ?????? ia zii omule ....ce bine ar fi asta ... Poate ar trebui de acu sa scoatem si Dynourile ....ar fi mai bine sa le testam pe toate pe strada ..." mda ..asta are cam ..250 de cai la 5500 ture ...si vreo 400 Nm la 2500 da ...e bine asa .. "

lasama sa ma prapadesc putin de ras ...
Dami un exemplu prin care poti evalua altfel performantzele autovehiculelor ..dak nu cu termeni matematici ....???? coeficientzi de putere ...timpi ...etc...
Foarte bine putea spune si Clarkson ...mda ..un F430 e mai rapid decat o Zonda F ...doar pt k ii placea Ferrari mai mult ...asa e si cum multi de pe forumul asta care se cred invatzatzi ...
Si da frate ...la varsta care o am eu ..nu imi permit sa imi cumpar o Supra ...sau M3 ..pt k sunt vai de capu meu ..si nu ma nascut mama sub sonda de petrol ..si nu am de unde ...dar ..totusi ..sa imi zici u mie ...k am 19 ani ...si k ...stau si visez Fast & Furious ...Shefu ..lasama ...nu ma cunosti ..nu te cunosc ...dar eu macar nu am vorbit aberatzii pe topicul asta ..si mam bagat in seama asa ..k sa postez si eu ceva ...puteai sa zici ceva cu cap ...
Respect ...si poate ajungem la o concluzie ...