7 pagini scrise aiurea pt simplu fapt k Supra TT cu 2jz e mult mai tunabila decat M3 .....
Concluzia ....care e ...cum poti sa compari 2 masini cu 2 motoare complet diferite nu numai prin arhitectura si materialele componente ...dar prin anexele lor ...
1 la mana ...Supra 3.0 Biturbo ...M3 3.2 aspirat
2 la mana ...Supra 330 cp .........M3 340 cp
Desi se observa cele 2 turbine in plus ...ink se continua k motorul 2jz este mai puternic

...ma terminatzi ...pai dak stai sa o iei asa ...Dak cei de la BMW cocepeau motorul pt biturbo ...eu cred k M3 se incadra la supercar ...Uite alta chestie ...ce va facetzi sa credeti k motoru de Supra e asa miraculos cand baietzii de la Jaguar au creeat XJ220 in aceeasi perioada....fitzi mai atentzi si observatzi ...ce se poate face cu doar 500 cmc in plus fatza de 2jz ...rezulta ink 170 cai ...mda ...
Nu contest faptul k Supra a fost conceputa in anii 90

dar totusi ..biturbo 3.0 330 ...pana si amaratzii aia de la opel au reusit sa scoata 100 de cai pe litru ...pardon ..102 cai pe litru ..cu o singura turbina ..si fara sa renuntze la fiabilitate...ce tot atat cu fiabiliatate voastra ma omoratzi ...
Vati facut intelesi k totusi Supra are perfomantze mai bune de la 0 la 100 ...pe sfert la fel ..dar ..pe circuit virajat nu am auzit pe niciunu sa discute aceasta problema ...Masina stock nu tunata ...
la materie de Tuning ...da se cunosc supra de peste 1500 de cai ...da ...rupe stilu ...si in film la fel ...

....da fratzilor ....dar dak ai bani ...poti transforma si un Golf 1 intrun monstru sacru ce darama tot pe sosele ....dak nu exista piese se fabrica ..

...nu fiti incuiatzi ...
Pe scurt ...avand in vedere anul la care e produs Supra ....ar trebui sa se bata cu M3 matza ...si sincer ...nu cred k matza are ceva sa spuna ...Dar ....M3 2002 are destule de zis fatza de Supra ...