17-06-08, 04:14
|
|
Stage 4
|
Re: Accidente in RM. VALCEA
Quote:
Originally Posted by lupalb
Eu stiu despre ce e vorba, cunoscandu-l pe tipu` care a avut masina, si pe tipul care o are acuma
A condus masina putin prea repede, a derapat in curba si a lovit un perete.
Masina acum e in SB, la evaluare daune pentru asigurare.
Acolo a intrat.Mai am poze dar am fost rugat de proprietar sa nu le uploadez.
P.S. Daca stie domnu` TIR mai multe, poate sa posteze... daca nu , poate trafy e atotstiutor ca se intereseaza inainte. De exemplu l-a intrebat pe Bartolomeus (a cui a fost masina) care este user pe forum. Simplu. Dumneavoastra domnu` TIR din ce surse cunoasteti ce s-a intamplat?
|
Exact asa s-a intamplat dupa cum zice lupalb, dar ca sa vin cu o completare, masina a fost condusa de o a treia persoana, nu de proprietar...
Va rog frumos... lasati omul in pace... fiindca ... e suparat rau... masina era extraordinara...
|
|
|
28-06-08, 18:23
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
am si uitat de poze....pe dealu negru
Last edited by trafy-vr6; 28-06-08 at 18:50.
|
|
|
14-07-08, 04:57
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
accident urat de tot ... in ntersectia aia de la Billa...
o Skoda neagra de bucuresti .. si inca o masina ( nu am vazut ce ) ... nu si`au acordat prioritate ... s`au ciocnit.... cel cu cealalta masina... a fost rssturnat .. si proiectat inspre finante ... pana la statia de autobuz...
din cate am inteles ... pe la 1 s`a petrecut... cand am trecut eu pe la 3... nu era decat skoda neagra pe trailer si politia... nu stiu mai multe detalii...
AVETI GRIJA ... toti ... eu mereu am emotii la intersectia aia .. ca e mare.. si ai impresia ca tu ai prioritate ( daca vii de la gara spre centru ) ... dar defapt... nu`i asa..
Eu cel putin incetinesc si cand stiu ca sunt pe drumu cu prioritate ... ca poate se gaseste vre`un berbec sa vina... si mai bine calc frana decat sa o patesc...
|
19-07-08, 00:06
|
|
Stage 5
|
in legatura cu accidentu de asta seara de la unitatea militara:
daca ati facut vreunu poze...puneti`le aici...nam vazut prea bine ...si daia am zis k e volvo...dar mi sa zis tarziu ca era un audi break. oricum....cica ala ar fi avut o viteza extrem de mare....si ar fi dat intr`un caine ceva....cateva cerculete din cauza ca a pierdut controlul...apoi in gard....
a fost si descarcerarea....
urat rau`
|
19-07-08, 02:33
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
l`am vazut pe platforma, a facut gpl poza
|
|
|
17-08-08, 14:09
|
|
Stage 5
|
stie careva ceva de accidentu de la lahovary ?
|
|
|
30-08-08, 18:29
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
|
|
|
30-08-08, 19:23
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by IONUT-GBP
stie careva ceva de accidentu de la lahovary ?
|
ala de aseara cu TT`ul negru?
daca da omul a intrat tare pe viraj sau poate a evitat alta masina , venind dinspre 24 si facand stanga spre centru. A intrat destul de tare pe viraj si in momentul cand mai avea putin sa`i reuseasca ''curba'' complet a derapat (subvirat sau supravirat cand pleaca spatele - nu mai stiu exact cum se spune). Sa izibit de bordura si in urma accidentului sa spart janta dreapta fata si probabil ce mai tine de partea mecanica sa aibe defectiuni . Zgomotul produs cand se sparge o janta este foarte puternic, nu ma asteptam sa se auda asa tare... in rest masina nu are nimic, nici macar atinsa.
Nu pot sa`mi dau seama de ce masina si`a pierdut totusi stabilitatea , poate a fost viteza prea mare nu stiu nici daca are sistem quattro.
|
|
|
31-08-08, 18:14
|
|
Stage 5
|
Un grav accident de circulaţie a avut loc īn această dimineaţă, īn jurul orei 4.00, īn localitatea Berbeşti, judeţul Vālcea. Un autoturism Fiat īn care se aflau şapte tineri, care se īntorceau de la o discotecă din localitatea Milostea, s-a răsturnat peste un pod şi a căzut īntr-o prăpastie. Şoferul Emilian Cristea, de 18 ani, Bogdan Golescu, de 20 de ani, şi un băiat de 14 ani au murit carbonizaţi, iar alţi trei au fost transportaţi īn stare gravă la spital. La această oră, poliţiştii fac cercetări pentru a vedea care a fost cauza producerii acestei tragedii. Din primele date, se pare că şoferul a avut viteză foarte mare şi nu a mai putut controla maşina, care a sărit peste pod căzānd īn rāpă.
|
|
|
02-09-08, 13:19
|
|
Stage 5
|
Dumnezeu sa`L odihneasca in pace pe Vasy.... Baiat d nota 100.
Era un fiat stilo.
RIP.
|
|
|
02-09-08, 18:20
|
|
Stage 5
|
well, asta se intampla atunci cand nu vrei sa inveti nici din greselile altora...si crezi ca mormanu' ala de fiare iti poate fi de ajutor...si esti invincibil intre fiare...
poti sa ai mama airbagurilor...mama casco...etc, nimic nu te ajuta daca nu stii sa ai grija de tine...
RIP
|
|
|
12-09-08, 01:33
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
nu e accident la vl da e cu o masina de a fost in vl....pacat de ea
|
|
|
12-09-08, 01:36
|
|
Stage 5
|
|
|
|
12-09-08, 11:19
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
nu e accident la vl da e cu o masina de a fost in vl....pacat de ea
|
Masina lu` Cipig60 .... da o face omu`...in cazu` in care nu o vinde.
|
|
|
|
|