Quote:
Originally Posted by DannyKid
rudele spun ca a atipit...nu dormise de 2 zile..a avut drumuri prin tara...si tocmai dusese pe cineva la aerport...... nu stiu ce sa cred.....ma rog...st mai multe variante...pacat ....
si scuzati ca ma bag..dar oricata experienta ai avea si toate cele....nu se stie cand dai coltu`......in ziua de azi e periculos sa mergi si pe trotuar....
|
Sustin si am si dovada, numai ca nu e din valcea, e din sibiu.... cand 2 fete au fost luate pe sus de un sofer (fost pilot de raliu in romania, nu stiu cum il cheama nu intrebati) care era obosit si a adormit la volan....
Experienta ajuta, dar daca esti prost si nu stii cand sa tragi pe dreapta....
Eu nu judec pe nimeni, imi pare rau de orice accident.... regret pe toti care mor din prostiile altora, sau din propriile lor prostii....
Ah si inca o chestie, nu suport pe cei care se dau jupani in ale condusului cand au pe cineva ca pasager, sau se dau jupani in trafic, si dupa ce fac accident se mira.... frate da te jupan singur , pe un circuit sau un drum necirculat...sa nu omori pe nimeni din prostia ta....
Revin.. imi pare rau pentru cele intamplate, dar asta e , pentru restul viata merge mai departe, cat despre chestiile cu "nu te vom uita niciodata".... cati dintre voi care ati scris "Nu te voi uita niciodata" atunci cand a murit Danino s-au dus sa ii aprinda o lumanare de inviere?
Daca nu lui, celor 2 care au murit la Olanesti?....
Daca nu lor altor oameni care au murit in masini, din vina lor sau a altora?....
Cam atat am avut de spus aici, sper sa nu fi ofensat pe nimeni ... si daca nu am dreptate, spuneti-mi...