Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 30-04-08, 02:31   #286
DannyKid

Stage 5

DannyKid's Avatar

Default Re: Accidente in RM. VALCEA

Quote:
Originally Posted by IONUT-GBP View Post
s-a panicat si in loc de frana a calcat acceleratia , pasageru din dreapta era luat la ocazie si inca e in coma la spital....
rudele spun ca a atipit...nu dormise de 2 zile..a avut drumuri prin tara...si tocmai dusese pe cineva la aerport...... nu stiu ce sa cred.....ma rog...st mai multe variante...pacat ....

si scuzati ca ma bag..dar oricata experienta ai avea si toate cele....nu se stie cand dai coltu`......in ziua de azi e periculos sa mergi si pe trotuar....

O prietenie, O familie, Un Club ! ~ Shadows Racing Team ~
DannyKid is offline   Reply With Quote
Old 30-04-08, 02:49   #287
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by DannyKid View Post
rudele spun ca a atipit...nu dormise de 2 zile..a avut drumuri prin tara...si tocmai dusese pe cineva la aerport...... nu stiu ce sa cred.....ma rog...st mai multe variante...pacat ....

si scuzati ca ma bag..dar oricata experienta ai avea si toate cele....nu se stie cand dai coltu`......in ziua de azi e periculos sa mergi si pe trotuar....
Sustin si am si dovada, numai ca nu e din valcea, e din sibiu.... cand 2 fete au fost luate pe sus de un sofer (fost pilot de raliu in romania, nu stiu cum il cheama nu intrebati) care era obosit si a adormit la volan....
Experienta ajuta, dar daca esti prost si nu stii cand sa tragi pe dreapta....
Eu nu judec pe nimeni, imi pare rau de orice accident.... regret pe toti care mor din prostiile altora, sau din propriile lor prostii....
Ah si inca o chestie, nu suport pe cei care se dau jupani in ale condusului cand au pe cineva ca pasager, sau se dau jupani in trafic, si dupa ce fac accident se mira.... frate da te jupan singur , pe un circuit sau un drum necirculat...sa nu omori pe nimeni din prostia ta....
Revin.. imi pare rau pentru cele intamplate, dar asta e , pentru restul viata merge mai departe, cat despre chestiile cu "nu te vom uita niciodata".... cati dintre voi care ati scris "Nu te voi uita niciodata" atunci cand a murit Danino s-au dus sa ii aprinda o lumanare de inviere?
Daca nu lui, celor 2 care au murit la Olanesti?....
Daca nu lor altor oameni care au murit in masini, din vina lor sau a altora?....
Cam atat am avut de spus aici, sper sa nu fi ofensat pe nimeni ... si daca nu am dreptate, spuneti-mi...

Cineva zicea ca cercul de prieteni nu il faci cu compasul....

Last edited by trafy-vr6; 30-04-08 at 08:53.
lupalb is offline   Reply With Quote
Old 30-04-08, 08:02   #288
Alexik

Stage 5

toate astea tin de inconstienta si punct...

aici intra si oboseala si teribilismul si orice altceva...pur si simplu nu esti constient de ce se poate intampla...toti facem asta uneori fara sa ne gandim dinainte ca nu suntem din fier si ca TOTUL se poate termina intr-o singura secunda...

faza cea mai aiurea e atunci cand din inconstienta unuia mor si alte persoane...

important (zic eu) in schimb e sa invatam din greselile lor...si sa nu facem si noi la fel...

so, in other words...DRIVE SAFELY !
Alexik is offline   Reply With Quote
Old 30-04-08, 11:38   #289
Malos

Stage 5

Malos's Avatar

Sincer eu deja m-am plictisit de viteze si chestii dastea...afara merg maxim 80...in depasiri mai trec peste ( daca mai depasesc ), iar in oras merg cu a 3-a maxim in 2000 de ture...nu ca inainte a 4-a a 5-a noaptea mai ales cand era liber...
Malos is offline   Reply With Quote
Old 30-04-08, 13:43   #290
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

http://bogdan-sysu.hi5.com/friend/ph...umId=180714160

nu erau cu bmw , ci GOLF 5..... R.I.P

http://www.stirilocale.ro/Tragedie_p...IDN463886.html
Old 30-04-08, 22:13   #291
DjRainManFast

Stage 5

DjRainManFast's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]

Si daca bei la volan, mergi cu viteza inseamna ca ai ghinion??? Sa fim seriosi...eu imi risc viata mereu poate la volan....dar o fac in mod constient.....si de multe ori stiu ce fac, cand fac! Beat nu m-am suit niciodata la volan, o singura data am baut o bere cu 3 ore inainte si m-am suit la volan si am mers foarte incet si crispat! Ma rog detalii inutile....nu zic ca nu e pacat ca sau dus ....dar nici sa ma vaet pe siteuri si pe afara cat de rau imi pare mie si cat ghinion au avut!! Poate nu zic....maine o sa fiu in locul lor eu....altu ...dracu stie ...dar comentarii de genu ...viteza ucide..sincer ma seaca...da ucide...nu zic ca e buna mereu....dar nu uitati ca si fumatul, carnea etc ucid...terminati-va cu morale aiurea! la fel era si la accidentul lui miercioiu ala...viteza ucide.....si ei erau beti intr-o coaja de opel vechi pe ploaie....cu 120 in curba periculoasa........intradevar VITEZA UCIDE....prostia predomina!!!
Old 01-05-08, 00:05   #292
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

Quote:
Originally Posted by DjRainManFast View Post
Si daca bei la volan, mergi cu viteza inseamna ca ai ghinion??? Sa fim seriosi...eu imi risc viata mereu poate la volan....dar o fac in mod constient.....si de multe ori stiu ce fac, cand fac! Beat nu m-am suit niciodata la volan, o singura data am baut o bere cu 3 ore inainte si m-am suit la volan si am mers foarte incet si crispat! Ma rog detalii inutile....nu zic ca nu e pacat ca sau dus ....dar nici sa ma vaet pe siteuri si pe afara cat de rau imi pare mie si cat ghinion au avut!! Poate nu zic....maine o sa fiu in locul lor eu....altu ...dracu stie ...dar comentarii de genu ...viteza ucide..sincer ma seaca...da ucide...nu zic ca e buna mereu....dar nu uitati ca si fumatul, carnea etc ucid...terminati-va cu morale aiurea! la fel era si la accidentul lui miercioiu ala...viteza ucide.....si ei erau beti intr-o coaja de opel vechi pe ploaie....cu 120 in curba periculoasa........intradevar VITEZA UCIDE....prostia predomina!!!

ai mare dreptate! eu n'am stiut toata povestea, sry
Robbert is offline   Reply With Quote
Old 01-05-08, 00:59   #293
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

Maine intre ora 11 si ora 13 la cimitirul de langa muzeul satului in bujoreni, e imormantarea lui IGNAT PETRE ( SYSU ) si pe POPESCU STEFAN BOGDAN ) ...DUMNEZEU SA-I HODIHNEASCA IN PACE .........
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
Old 01-05-08, 05:47   #294
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

pacat de ei au avut ghinion ... R I P

parerea mea ca mai toti am trecut printr un moment asemanator din care am scapat pt ca am avut noroc, ce l putin in cazul meu!
si eu am avut clipe de inconstienta la volan si am scapat cu viata...am derapat de multe ori si am avut noroc ca printr o minune si a revenit masina.
mai tarziu... dupa ani, stai si analizezi la ce pericole ai fost si i ai expus si pe altii si iti zici : mama ce nebun eram, ce noroc am avut in momentele alea ... am avut zile.

nu stiu cati dintre voi stiti ca in noptile de paste, craciun si revelion, strazile sunt foarte libere! In aceste nopti este o placere sa alergi si mai ales daca e si luna plina... nu stiu cum sa explic da parca ceva te face sa alergi, iar in cazul unui accident nu e nimeni prin preajma sa te ajute.
11tun is offline   Reply With Quote
Old 01-05-08, 10:06   #295
Malos

Stage 5

Malos's Avatar

Quote:
nu stiu cati dintre voi stiti ca in noptile de paste, craciun si revelion, strazile sunt foarte libere! In aceste nopti este o placere sa alergi si mai ales daca e si luna plina... nu stiu cum sa explic da parca ceva te face sa alergi, iar in cazul unui accident nu e nimeni prin preajma sa te ajute.
Pe mine nici asta nu ma face sa mai alerg...m-am lecuit oare? Poate de asta sunt fan inrait volvo?
Mergeti cum stiti...si la viteza mica poti sa faci accident ( eu am evitat o gramada de prosti la viteze relativ mici )..dar la viteza mare sansele cresc!
Malos is offline   Reply With Quote
Old 01-05-08, 19:30   #296
vl_08_kzc

Stage 2

vl_08_kzc's Avatar

Member of:
[SKODA]

Norocu si bunul Dumnezeu conteaza intr-un accident 99% si la mine cand am dat in magazin daca era unu pe trotuar acolo mai rar sa nu fie oameni sau daca imi intra rama de la aia prin geam si sa oprit exact in capota eu unu zic cand vrea Bunul Dumnezeu at te ia...Si in primu rand viteza nu e buna eu unu m-am lecuit...asta e viata DUMNEZEU SA II IERTE (
vl_08_kzc is offline   Reply With Quote
Old 06-05-08, 18:06   #297
radu_nb1

Stage 5

radu_nb1's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

astazi le iesirea din service-u Autoeuropa, neatentia maxima
radu_nb1 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-08, 18:58   #298
Adytzu_JerrY

Stage 5

Member of:
[Opel]

ce s-a intamplat ?
Adytzu_JerrY is offline   Reply With Quote
Old 06-05-08, 23:20   #299
radu_nb1

Stage 5

radu_nb1's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by radu_nb1 View Post
astazi le iesirea din service-u Autoeuropa, neatentia maxima
asta da nu merea forumu
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SP_A1032.jpg
Views:	213
Size:	315.9 KB
ID:	528581   Click image for larger version

Name:	SP_A1033.jpg
Views:	233
Size:	284.8 KB
ID:	528582  
radu_nb1 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-08, 23:54   #300
Victor_WRC
VW Driver

Stage 5

Victor_WRC's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[4Rally]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Adytzu_JerrY View Post
ce s-a intamplat ?
adica in concluzie au facut POC......de daca sunt neatenti. Atata timp cat nu a pati nimeni nimic e Ok.

Last edited by Victor_WRC; 06-05-08 at 23:57.
Victor_WRC is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -